Inte för det är stora nyheter. Och dessutom gamla nyheter ( älskar att rota fram artiklar från stenåldern ) Kändisarna pippar runt som kåta hundar lite till höger och vänster och lite hur som. Inget nytt där. Har alltid funderat över det där faktiskt. Troligtvis kommer svaren aldrig komma. Inga vettiga i alla fall. För det kan omöjligt finns en enda vettig förklaring till denna mani på otrohet som råder bland det vackra kända rika folket världen över!!

En teori jag har är att bland kändisar florerar ett virus som tvingar dem att sära på benen och ta fram snoppen i tid och otid. Kan det vara så? Kanske det som var svininfluensan?!

Malin Wollin hade svaret på varför det är som det är i alla fall:

”Men trots att jag har haft 1,2 pojkvänner i mitt liv och kan just ingenting om relationer och hur saker fungerar så sitter jag inne med svaret på varför kända män är otrogna

Därför att de KAN!"

Hmm ja det kan väl alla kända eller inte. Frågan är väl mer varför man vill även om man kan kanske. Jag tror inte det handlar om tristess som Malin tror. Eller jag hoppas inte det är så. För om tristess gör folk otrogna skulle typ alla jag känner vara otrogna så där sprack den tesen genast.
Oavsett vad som driver dessa människor är dom trots allt bara människor. Människor med problem att låta snoppen stanna i brallan eller låta trosorna sitta kvar när maken inte är hemma!!

Nu är det så att tydligen fyller dessa kåta kändisar en viktig funktion för oss så fortsätt gärna pippa grannfrun eller senaste motspelaren i senaste filmen för all del.

”– Kändisarna fyller en jätteviktig funktion, de ger oss möjlighet att prata om företeelsen när vi inte kan prata om våra egna erfarenheter, säger Ewa Katarina Holbye, författare till boken Prassel. ”

Sist jag kollade behövs det ingen kåt kändis för att kunna prata om själva fenomenet otrohet! Eller är det bara jag som kan prata om precis lite vad som helst utan att skämmas 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments