Har "följt" dig i många år. Aldrig stött på en människa som dig förr. Du har absolut noll gott att säga om någonting eller någon.

Funderar ofta på om du verkligen är så dum i huvudet rent ut sagt. Eller finns det en snäll Katrin där bakom elakhetsfasaden? Att kränka och vara elak har tyvärr givit dig mycket. Publicitet och pengar.

Ditt senaste utspel ang att folk skall koppla sin barn går helt i linje med den person du framställer dig själv som. Alltså lite smått dum i huvudet. Någon borde koppla dig. Och sätta munkavle på dig.

"Jag funderar kring de människor som stör sig på lösa hundar. Vad är det som gör att man stör sig på det och anser att koppel ska vara ett tvång? Är det människors egna nojor och barndomstrauman som ligger till grund för det?"

Där sa du nåt Katrin. Inte om hundar men dig själv.  Är det din barndom som gjort dig så oerhört respektlös mot andra? Hur blev du behandlad som barn? Kan det vara så att du blev kallad fet och ful och sen kopplad på bakgården?

Du har aldrig yttrat dig trevligt gentemot andra människor. Du kränker folk du aldrig mött utan samvete. Sover du gott om nätterna?

Jag vill ju hoppas allt är en fasad. En image. Varför nu någon ens vill ha en sån image men ändå.
Vill ju egentligen aldrig träffa dig men samtidigt vore en lugn fika med dig intressant. Utan medias ögon. För att se om du är så tuff som du utger dig för att vara.

Jag är nog urtypen för ditt hat. Småfet och aningens lat mellan varven. Mitt livsmål är inte att väga 55 kg. Snarare är mitt mål att vara lycklig.

Du har yttrat dessa ord:

"Är du tjock så hälsa inte på mig!"

Vet du Katrin... oroa dig inte jag och många med mig hälsar faktiskt inte på idioter. 
MEN kan göra ett undantag för att låta dig bevisa att det finns en äkta Katrin bakom din fula vidriga fasad. Hyser inga hopp att så är fallet. Men samtidigt har jag svårt att tro att någon kan vara så genomrutten som dig.

Jag ber till Gud att du inte överför din skamliga syn på andra till din son. Han har inget ont gjort.

Tycker faktiskt att du borde ta en LÅNG semester då du ENBART rensar dig själv från all negativ energi. Ta även en liten tripp till närmaste optiker. Du behöver glasögon. Så du kan se hur vidrigt du agerar mot människor. Människor du aldrig mött och vet noll och ännu mindre om.

Nu tänker jag ej offra mer av min tid på dig.  Jag har hållt tillbaka med min ord till dig. Pga JAG faktiskt är uppfostrad. Att jag har respekt för andra. Men mest för att jag faktiskt tycker oerhört synd om dig. En tragisk liten människa som behöver en kram. Som du aldrig får av mig!

MVH Linda

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments