Sverigevännerna har slutat att ens försöka dölja hur korkade dom är. Ofta till vår andras glädje. Humorn dessa människor högst ofrivilligt levererar är strålande.

Senaste skandalen är att Ramadan har mage att börja 6 juni. VÅR nationaldag! Av 365 dag VÄLJER muslimer just den dagen och slutet är ett faktum.

"Tydligen så har vi fått lite nytt att fira den 6/6 i år. En helgdag som heter Ramadan"

Jag vet ärligt inte om jag skall skratta eller gråta.

En del människor tror tydligen att uråldriga traditioner som en väldigt liten minoritet utövar i just Sverige är ute efter att kränka Sverige

Att Ramadan börjar 6 juni över HELA världen verkar begåvningsreserven inte fatta eller ta notis om alls.

Nu är det så att starten på Ramadan firas INTE och är ingen "helgdag" oavsett vart du befinner dig i världen.

Oroa er inte nästa år börjar Ramadan i maj. Sen om ungefär 365 år kommer Islam kränka Sverige igen genom att Ramadan börjar 6 juni igen. Om ett par infaller sig Ramadan på JUL!

Aha det är alltså svenska politiker som ligger bakom Ramadan.... se på FAN.  Hade ingen ANING om detta.

Varsågod att fira Nationaldagen med pompa och ståt. Vare sig sig Ramadan eller Islam har några invändningar. Så kör i vind!

MEN gör oss ALLA tjänst. Fira Sverige utan att smutsa ner allt som är svenskt. Sverige är ett land att vara stolta över om vi bortser från just begåvningsreserven som av oklar anledning vill förstöra just Sverige. Så va så vänliga att sluta med. Tack för att ni lyssnar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments