I've always been a night owl. Or at least as long as I can remember.

People that's not has always told me and others like me that out brains won't work as they should. But I've never been that bothered by my late nights. Not even if I'm up until 2 or 3 in the morning and need get up at 6. For the last 10 years I've usually sleep 4-5 hours every day. That's enough for me.

So I'm not that surprised that studies show night owls are generally more intelligent

If this is true or not I don't know.  But as the intelligent night owl I am I choose to accept this as fact.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag finns det många som av oförklarliga anledningar på allvar tror vi snart lever under muslimskt styre i Sverige.

Vart dessa tossiga idéer egentligen kommer ifrån vet nog bara dom som tror detta. Ni vet folk som lever med rädslor inför saker som inte existerar. Vilket måste vara extremt jobbigt.

Finns exempel på precis hur tossiga folk är i alla sociala medier. Ofta skrattar jag så tårarna rinner. Man vill tro dessa dårar egentligen bara skojar. Men det krävs sällan mer än 5 sekunders efterforskning så inser man.. Jo dessa dårar ÄR faktiskt precis så här tossiga. På allvar.

Ett väldigt bra exempel är detta:

Michael Öhman tror alltså man kan bli muslim av mat!

Han är alltså politiker. Och tossig på allvar!

I måndags kunde vi läsa om att Bacon och korv kan ge cancer.

ALLT kan ge cancer idag o bäst är nog om vi bara slutar leva så slipper vi dö.

Så klart dyker ju en och annan dåre upp med sina konspirationsteorier om att Islam skall ta över.

Jag viker mig av garv 😂😂😂😂😂

Så klart svenska myndigheter i hemligt försöker omvandla Sverige till en Muslimsk stat och inom kort lever vi under Sharia lagar.

Ledaren för denna Sekt som på allvar tror detta är Frau C aka Ingrid Carlqvist

Kvinnan vars mantra är:

"Nej jag hatar inte alla muslimer bara dom som följer Islam"

Ja ungefär där ligger nivån och jag bara garvar. Hur orkar alla dessa dårar?!

Likes

Comments

Till alla barn som som föddes innan 1985 och överlevde!

Först så överlevde vi att födas av mammor som rökte och drack under graviditeten.
Dom tog magnecyl och alla möjliga läkemedel, åt blue cheese dressing samt åt tonfisk direkt ur burken, men blev aldrig testade för diabetes. Eller om dom kanske va sinnessjuka.

Efter detta trauma blev vi lagd på mage för att sova i en spjälsäng målad i en rosa eller babyblå färg med hög blyhalt.

Vi hade ingen barnsäkerhet på medicinburkar, dörrar eller fönster och när vi cyklade hade vi ingen hjälm!! För att inte tala om vilken risk vi tog när vi liftade.

Som spädbarn och barn åkte man bil utan barnstol , bilkudde, säkerhetsbälte eller airbag.

Vi drack vatten direkt ur trädgårdsslangen och INTE ur glas eller flaska.

Vi delade läsk med flera kompisar och drack direkt ur flaskan och INGEN dog av detta.

Vi åt muffins, mammas bullar, vitt bröd, riktigt smör och för mycket socker på cornflakes och i långfilen, Inte blev vi överviktiga för det!! ( eller ja några av oss blev lite runda fast det beror nog mer på gener än kost)

För att…………………

VI VAR ALLTID UTE OCH LEKTE!
Vi kunde gå hemifrån på morgonen leka hela dan och kom hem när gatlyktorna var tända.

Ingen kunde nå oss på hela dan OCH VI VAR OKEJ!

I timmar kunde vi bygga lådbilar av skräp för att sedan åka ned för någon backe och då upptäcka att vi glömt bromsarna.

Efter att vi åkt in i träd och buskar ett par gånger lärde vi oss att lösa problemet.

Vi hade inga Playstation, Nintendos, X-box, ingen video eller DVD, inga 150 kanaler
På TV,n inget surroundljud, CDspelare inga MOBILTELEFONER, DATORER inget Internet eller MSN
Vi hade VÄNNER och dom fann vi UTOMHUS!!

Vi föll från träd och tak, skar oss, bröt armar och ben, slog ut tänder!
Och inte blev någon stämd eller anmäld för det.

Vi åt maskar och kakor gjorda av sand eller jord
Och inte fortsatte maskarna att leva i magen!!

Vi fick luftgevär vid 10 års ålder, vi hittade på spel och lekar med hjälp av en pinne och en tennisboll, och fast man sa att det kunde hända, så var det inte så många som fick sina ögon utpetade av pinnar

Vi cyklade eller gick till kompisar, ringde eller knackade på och ibland steg vi bara in och pratade med dem.

Fotbollslaget hade uttagningar och alla blev inte uttagna, dom som inte blev det, fick lära sig att handskas med besvikelsen

OTROLIGT ELLER HUR?

Tanken på att våra föräldrar skulle stå på vår sida om vi bröt mot lagen fanns inte.
Dom var faktiskt lagens högra arm!

Denna generation har faktisk fostrat dom största risktagarna, problemlösarna och investerarna någonsin.

Dom senaste 50 åren har varit en explosion av uppfinningar och nya ideèr.
Vi hade frihet, misslyckanden, framgång och ansvar och vi lärde oss att ta allt detta!

Om du är en av dem så;
GRATTIS !

Du kanske vill dela med dig av detta till andra som som har haft turen att få växa upp som barn den tiden innan ADVOKATER och MYNDIGHETER reglerade ditt liv för ”DITT EGET BÄSTA”??

Och när du ända håller på!!
Berätta för dina barn hur modiga och (lyckliga) deras föräldrar var

TILL ER Som tror att GUD vakar över er;
Släng detta i papperskorgen!!

TILL ER ANDRA

Skicka detta vidare

Likes

Comments

”Är jag ‘pryd’ som inte vill

Ja nu är det inte jag som ställer frågan vill bara tala om det. För mitt sexliv får man fjäska bra mycket för att få en glimt av.
Nej det är en av frågorna som kommer in tillWendel-redaktionen och som sen experter skall svara på ( ha jag hittar ALLA gamla artiklar). Inget fel i det kan man tycka. Många är osäkra när det gäller sex och kan behöva råd mellan varven.

Tjejen i detta fall har då en pojkvän som vill ha analsex men hon verkar faktiskt måttligt intresserad. Då är det ju klart där faktiskt. I alla fall om du frågar mig. Är ganska så hård när det gäller såna här saker. Vill man inte så vill man inte. Man skall inte tvinga sig själv att testa saker som hela kroppen säger nej till. Brukar sällan bli bra då! Nu är jag ingen expert utan utgår från hur jag själv levt och mina egna tankar kring sex.

Tjejen är tydlig med att hon inte vill. Kille säger att hon är pryd och att alla hans polare testat osv. Jaha kanske han och hans polare skall ta och köra varann i baken då och låta tjejer som inte vill vara ifred. Jag minns när jag var tillsammans med en kille i tonåren. Han gav mig magsår med sitt eviga tjat om analsex. Jag ville inte och hade inga planer på att testa. Det klargjorde jag tydligt. Men inte gav han sig. Han skulle ha analsex till varje pris. Detta gjorde att vårt sexliv blev urkasst då jag tappade sugen helt pga tjatet.

Oavsett vad det gäller skall man inte göra något gällade sex som inte känns bra. Så analsex är inte på tapeten om man inte vill. Det borde inte ens vara en diskussion mellan ett par anser jag. Förstår faktiskt inte detta hets med analsex överallt. Porrfilms industrin är stor skuld till detta. ALLA tjejer vill bli tagna i baken så klart. ALLA tjejer vill bli sprutade i ansiktet och njuter till max av det. Ja eller så är det inte så. Det finns dom tjejer som älskar sex så som det är i porrfilmer. Men jag vågar nog påstå att majoriteten av oss tjejer gör det icke.

Allas vår mest kända ”sexexpert” Malena Ivarsson kommer med ett råd som faktiskt får mig att höja aningen på ögonbrynen.

Det där är svårt, grunden är att man inte ska skada sig själv. Men om du har mycket känslor för honom och vill fortsätta tillsammans kanske ni kan göra en kompromiss där han smeker och försiktigt för in ett finger i anus.
Om det känns bra, så kan ni sen prova med penis. Men tycker du att det gör ont eller känns kränkande så ska ni absolut inte fortsätta.
Det som bekymrar mig är hans ton mot dig, den är helt oacceptabel. Han försöker få sin vilja fram genom att trycka ner dig och säga att du är pryd.
Det kan vara så att din kille har andra problem, han kanske är missnöjd med jobbet, då vill han testa mer avancerat sex istället för att lösa det verkliga problemet.

Vad är det som är svårt undrar jag? Han vill hon vill inte. End of story. Kompromiss my ass. Den går ju ut på att han får stoppa in nåt i röva på henne vilket som och det vill hon ju inte. Läste Marlena inte frågan eller svarar hon ett svar som skall gynna killen så han inte är otrogen eller hur tänkte hon där?

Ja killen har en nedlåtande ton mot denna tjejen och hennes svar på det är att hon skall låta honom testa att stoppa in ett finger?? Jag kan inte låta bli att undra om svaret hade blivit det samma om en kille hade detta bekymmer med sin tjej. Ja för det finns faktiskt straighta killar som uppskattar saker i baken dom med. Men dom flesta gör det inte. Så om tjejen vill köra honom analt med en dildo skall hon får göra det då och testa bara för att blidka hennes ego? Nä jag misstänker att svaret till en kille i det läget blir rätt och slätt: Säg nej och stå för det!

Tjejer skall alltid vika sig på ett eller annat vis inför killars viljor. Det är fel tycker jag. På många nivåer. Om man vill ha analsex och finner njutning i det så go ahead. Vill man inte bör man ALDRIG bli pressad till det någonsin!!!

Likes

Comments

Det finns så mycket knäppa lagar och regler. Börjar man nysta i det hela går man lätt vilse och inser att någon nog måste rökt på rätt bra i vissa lägen.

Som tex att våra butiker kan sälja korvar som innehåller mer än 100 % kött. Låter det snurrigt. Ja det är det också men lagen säger tydligen att det är så det kan vara.

– För att få fram 100 gram korv använder vi 104 gram köttråvara. Om vi skulle skriva att det vore mindre kött än 104 procent har vi inte följt lagen riktigt, säger Åke Thuresson på Trångsvikens Chark till DN.se.
Men KO/Konsumentverkets jurist håller inte med:
– Inget kan innehålla mer än 100 procent och 100 procent är allt, säger juristen Gunnar Wikström.
Men enligt GP Konsuments granskning av frågan har Gunnar Wikström fel. Enligt lagen kan en korv – tro det eller ej – innehålla mer än 100 procent kött.
Det säger Anna Göransdotter Nilsson som är statsinspektör på Livsmedelsverket, den myndighet som har tillsynsansvar för informationen på livsmedelsförpackningar.
Det kan låta snurrigt, men lag ändå lag, om än inte naturlag.

Jag måste ju ställa mig frågan vem som kom på en sån knäpp lag. Ja visserligen brukar det ju stå på tex ketchup flaskan att det går åt 2 kg tomater till 1 kg ketchup men likförbannat kan inte flaskan innehålla mer är max 100 % tomat eller?
Naturlagarna i detta läget måste väl ändå gå före det som någon mossig byråkrat har kommit fram till?!
Konsumentverket säger i alla fall att det är helt i sin ordning
Jag är en sån person som bara tycker det verkar skumt om det står ”innehåller 104 % kött” på en förpackning som jag tänker köpa så jag har nog valt bort den. Sån är jag. Verkar inte vettigt liksom. Nåja bara en grej jag fastnade i och funderade över det en stund. Typ jättegammal "nyhet" jag snubblade över.  Har nu funderat klart och lyckats tråka ut er med det hela också.

Likes

Comments