Vad hände med denna bloggen egentligen? Jag gjorde kanske två inlägg sedan gav upp haha. Mycket tråkigt! En dröm för mig har ju alltid vart att driva en framgångsrik blogg/youtube kanal eftersom jag tycker personligen att jag är göööööör rolig. Skämt åsido. Nä, men jag är ganska intressant faktiskt!

För att göra en låååång historia kort så är jag en ung mamma på 21 år. Jag har en son som fyller 5 i sommar och väntar en son som är beräknad 23 maj. Jag blev gravid när jag var 15, lite halvt oplanerat och genomgick nionde klass som mestadels gravid. Min son föddes en månad efter skolavslutningen ungefär. Jag var mammaledig ett år efter N kom och 2013 började jag gymnasiet där jag studerade Naturvetenskap. Studenten tog jag 3/6 2016 men fick ta en extra termin då jag sista terminen av 3an drabbades av en tarmsjukdom som gjorde att jag inte kunde gå till skolan och hamnade väldigt mycket efter. Under min extra termin så blev jag gravid igen och valde att behålla barnet. Min examen fick jag i början av detta året, 2017 och ja, nu är man snart mamma igen!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om det är något jag verkligen gillar så är det inredning. Om man kommer hem till mig så kan man se ganska tydligt tror jag att det är jag själv som inrett mitt rum. Allt från golv till tapeter, möbler och dekorationer matchar med varandra. Skulle säga att mitt rum är väldigt ljust och stilrent. Skall visa någon dag hur det se ut då jag har orken att ta bilder.

Idag har jag blandannat beställt hem lite nya påslakanset och en fin sängpläd från Ellos och H&M.

Likes

Comments

Nu eftersom det är nytt år tänkte jag starta yttligare en ny blogg. Vet inte hur många bloggar jag haft nu men det är ett par stycken. Denna ska jag iallafall försöka hålla mig till.

Mitt namn är hur som helst Josefine! Kallar mig dock helst för Lisa (ett av mina mellannamn). Jag är född 1996 och bor i väst! Jag är en jävligt positiv tjej som gillar det mesta här i livet. Denna blogg kommer främst bestå av vardagshändelser, personliga tankar/åsikter, mode, smink, träning, och mina idiotiska äventyr jag oftast råkar ut för.

Humor är det bästa jag vet! Min humor är dock jävligt torr och udda så ta mig med en nypa salt så kommer allt nog gå strålande.

Over and out

Likes

Comments