Om det är något jag verkligen gillar så är det inredning. Om man kommer hem till mig så kan man se ganska tydligt tror jag att det är jag själv som inrett mitt rum. Allt från golv till tapeter, möbler och dekorationer matchar med varandra. Skulle säga att mitt rum är väldigt ljust och stilrent. Skall visa någon dag hur det se ut då jag har orken att ta bilder.

Idag har jag blandannat beställt hem lite nya påslakanset och en fin sängpläd från Ellos och H&M.

Likes

Comments

Nu eftersom det är nytt år tänkte jag starta yttligare en ny blogg. Vet inte hur många bloggar jag haft nu men det är ett par stycken. Denna ska jag iallafall försöka hålla mig till.

Mitt namn är hur som helst Josefine! Kallar mig dock helst för Lisa (ett av mina mellannamn). Jag är född 1996 och bor i väst! Jag är en jävligt positiv tjej som gillar det mesta här i livet. Denna blogg kommer främst bestå av vardagshändelser, personliga tankar/åsikter, mode, smink, träning, och mina idiotiska äventyr jag oftast råkar ut för.

Humor är det bästa jag vet! Min humor är dock jävligt torr och udda så ta mig med en nypa salt så kommer allt nog gå strålande.

Over and out

Likes

Comments