Hej bubbelstjärtar!!! Just nu sitter jag & Marcus och väntar på att hans kompis ska komma och hämta oss och köra oss in till stan. Vi missade bussen så orkar vi ej vänta på nästa. Vi har nyss varit och gymmat, wow omg #fitnessinspo. Vi ska bara snabbt in till stan och fixa lite grejer, sen ska vi äta nåt också.
Tror att jag ska försöka att städa mitt rum sen när jag kommer hem. Ska nämligen "renovera" mitt rum hemma hos far.
Otagg på att det är söndag & att man måste till skolan imorn.
Vi kanske hörs igen senare. xx QueenJ

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg. The topic är då hockey. Alltid när jag kollar på ishockey blir jag alltid för hypad och för engagerad, speciellt när det är min bror som spelar. När jag var mindre var jag alltid med på alla hans matcher och cuper och min pappa brukade va materialare då, så jag satt oftast själv på läktaren. Brukade då alltså sätta mig, helt ensam, där motståndarlagets publik satt och alltid skrika att dom gjorde dåliga och fel saker och skrika att dom va sämst osv, jättetöntig jag vet. Jag skulle antagligen frf göra det om jag ej hade haft socialfobi och varit en sån bubbelstjärt.
Nu förtiden sitter jag med pappa och pratar nonstop och kommenterar allt och klagar lite för mycket. Som sagt alldeles för engagerad.
Nu är iallafall första perioden slut och det står 3-0 till Hammarö, helt turbo fantastiskt!!

Om ni vill kan ni ju gärna kommentera hur ni blir när ni kollar på sport eller om ni ens gillar sport.

xoxo QueenJ

Likes

Comments

Hej!! I detta inlägg hade jag tänkt att prata (skriva då men ni fattar) om bandet tjuvjakt. Om ni inte vet vilka detta är så tycker jag synd om er. Tjuvjakt är ett band som rappar och sjunger, bandet har fem medlemmar, Olle, Arvid, Jesper, Kid & Woodz. AND I FKNG LOVE THEM. Påriktigt vad skulle jag göra utan dom?! Deras musik ger mig liv och jag dööör för arrebarre (vi ska gifta oss, bara att han vet det ej än) + Olle är min tvillingsjäl. Vill på en av deras spelningar soooo bad, men dom har oftast 18års gräns så mitt liv är över i 3år till. Vet ej riktigt vart jag ville komma med detta, kanske bara informera er om dessa underbara pojkar så att era liv kan få en mening. Omg vad jag fan-girl:ar, fan va töntig.


Jaja, annars idag har jag ej gjort så mycket. Jag, Marcus & far åt på subway idag, yummy in my tummy. Sen vid typ halv 8 ska vi åka och kolla på när min bror spelar mot kil (han spelar ishockey dåra). Sen så händer det ej så mycket mer. Hoppas ni har haft och får en bra dag så hörs vi!

BABES

Likes

Comments

Hejhopp! Jag är tillbakaaaaa!!! YEEY, i bet that you all are thrilled. Okej sooo, wait när skrev jag senast? En vecka sen? Två veckor sen, idk, i'm confused... Jaja, jag har iallafall varit sjuk och varit hemma från skolan, i ain't complaining. Plus mitt ansikte har spårat, det är svullet och torrt och helt enkelt fvcked up. Skitjobbigt iallafall, men imorgon ska jag till vårdcentralen och kolla what's going on. Otaggish på det, asså jag vill ju få hjälp osv men gillar ej att träffa nya människor. Tror ej jag går till skolan imorn heller (var hemma idag, var i skolan igår) för jag vill och orkar ej. Jag har liksom alla saker jag ska jobba med hemma och jag vet vad jag ska jobba med så stannar hellre hemma än går till skolan. Hmmmm...nåt mer jag ska berätta...nope tror ej det. Det va nog allt.
Jag lovar att jag ska försöka att vara mer aktiv, PROMISE!
Hoppas ni alla mår prinskorv så hörs vi, taco hej. xx

Likes

Comments

I'm back!!! Tänkte faktiskt inte skriva så mycket i det här inlägget, bara lite om en typisk lördag för moi. Jag sover till typ 12 eller 1, lol who am i kidding? Jag sover till typ 2...eller senare.
Sen kollar jag typ på nån serie sen tar jag en nap, vaknar, går ut med Mango (my soulmate,min hund dåra), somnar på soffan, vaknar, kollar vad klockan är, svarar på snaps, somnar igen. Sen vaknar jag sent på kvällen och sitter och kollar på någon serie eller film tills jag somnar igen. That's my saturday.

Nu sitter jag och kollar youtube och äter flingor, ska kolla The Get Down snart, om ni inte redan sett den börja kolla!!!!
That's about it. Vi kanske hörs imorn, puss HAIIII

PS. Det blev ingen tacos...

Likes

Comments

Hur ska man börja...well..eh, hej? Okej, I will suck at this, men why not give it a try? Vet ej varför jag startade en blogg, jag har ju haft blogg förut, men då var jag en liten skitunge, det är jag ju nu också men inte lika liten längre. Ok, lets just get to the point. Jag heter Julia, obviously, jag fyller 15 i oktober, bor i en liten skit stad, har inget socialt liv alls, är weird as fvck och min hund är mitt liv. Ganska lame, I know, men give me a break, jag är tonåring, I'm still figuring my life out. Ja jag pratar på engelska like all the time, det är en dålig vana, typ, isch. Förstår om ni stör er på det och vill trycka ur mina ögon, I don't judge. Här får man uttrycka sina känslor och åsikter, hur tråkiga eller galna dom än är.

Vet ej vad the point off this blog är, jag kommer väll skriva om lite allt möjligt. Om ni gillar det får ni väll fortsätta läsa och jag skriva, simple as that. Antagligen kommer det bara vara min kära mor och far som kommer läsa min blogg but that's okey.

Detta var säkert ett sjukt dåligt första inlägg men at least I tried. Nu ska jag fortsätta men min not so exicting day och ha ångest about all this, jaja. Taco Hej, haha get it.

Ohhhh tacos, det vill jag äta ikväll.


Likes

Comments