Då var man Påväg till jobbet. Fredag och grejer !! 🤓😍 jag har inte hunnit äta dock. Fan asså... 😅 får köpa något på Pressbyrån. Min pojkvän ska på julbord idag med sitt jobb i Västerås. Så ja kommer komma hem till en tom lägenhet ikväll och sova själv och äta själv😫 poooooor me. Jaja jag överlever förhoppningsvis. Hoppas ni får en bra dag iaf ! Ha de så bra så länge.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Guuuud vilken dag de varit. Vaknade duschade sen satte jag mig och kolla mobilen och glömde bort tiden. TOTALT. När jag sen kolla vad klockan var så var dem 2 minuter ifrån när ja skulle gå till tåget. Oooooj vad Jag fick stressa. Som tur var hade jag redan fixat mitt smink och hår. Bara kläder kvar och mat... som ja inte hann med. Tyvärr. Sen var de bara att dra till jobbet. När jag slutade så överraska min kille mig med att hämta mig från jobbet JÄTTE skönt. Sen åkte vi lite bil (vi gillar att åka bil) haha😅 sen hem och åt mat ÄNTLIGEN. Vid typ 24.00😂😂😂 slutar ju jobbet 21.45 😊 nu ligger älsklingen och sover och jag kollar på en serie som heter "please like me" 😊 en helt okej serie. Inte den bästa men den funkar helt klart. Ska ta och sova ja med snart. Hoppas ni haft en bra dag. Godnatt på er!

Likes

Comments

Hejhej på er! Vill säga förlåt för ja lovade ett inlägg med en före och efter bild. Jag la aldrig upp någon pågrund av att jag upplevde inte att de blev någon skillnad på färgen i håret så de blev liksom inge kul..så förlåt för det!

Vad hände idag då? Ja de kan man ju undra, jag gjorde om mitt teori prov för fjärde gången till körkortet. Och visst fan skulle jag faila igen med 2 poäng ifrån. Fan asså... men d bah påt igen! Ska ta lite mer pluggtid emellan nu så ja hinner lära mig mycket mer innan ja gör provet. Har ju klarat uppkörningen så jag e lite stressad över att hinna klara teorin nu innan ja måste göra om uppkörningen igen. Har 2 månader på mig, låter ändå rätt mkt men de känns som tiden går undan 😂 Snart ska jag till jobbet och så är det julbord på mitt jobb idag 🤓🙏🏼 men ja e bara taggad till risilamantan. Äter typ bara prinskorv och köttbullar och revbenspjäll på julbordet så de e ju typ inget WOOOW ...

Nu ska jag kolla vidare på min film och sen bär de av till jobbet😇 hoppas ni har en bra dag! Hörs! Btw funderat super mega länge på att göra vloggar och så. Känns som de skulle va kul men ska fundera mer på det.

Likes

Comments

Tjenamors!! Halvligger i sängen just nu med en härlig hårinpackning "nutri colore cream" många av er har säkert hört talas om det. Det är en super bra hårinpackning som innehåller pigment. Det finns alla möjliga färger. Jag använder mig av white fondant colore. Brukar dock använda white platinum men Denhär gången ville jag använda mig av något liiiite nyare. Jag kommer att komma med ännu ett inlägg om ett tag med före och efter bilder så håll ut!!!


Likes

Comments