Header

Det har är världens bästa spel EVER, ( ONE NIGHT ULTIMATE WEREWOLF )

Man är 3-10 personer, och det går ut på att döda varulven. Spelet utspelar sig på natten och Engelska. Man måste ha en app på mobilen!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag när jag vaknade var jag typ tröttast på jorden, alltså jag vaknade jag sov till halv tolv! Om nån har något tips så hjälp hjälp HJÄLP !!!!!!!!!!!

Likes

Comments

Jag vet att det inte kom upp något igår men det var för att jag satt i bilen och åkte till Åre. 9 timmars bildfärd, och det kommer inte upp så mycket tills den 7 januari. För jag åker skidor, på dagarna men min bror har en GoPro så det kanske kommer några fotton eller videos när jag åker skidor så det var allt jag ville säga! Sorry😚😍😏

Likes

Comments

När man inte har något att göra eller sjuk eller nåt så tycker jag att man ska börja blogga. I början känds det meningslöst, att ingen tittar och att man står och hoppas bli lika stor som dom andra bloggerskana: Blondinbella, Kenza, Kissies......mm, men sen så kommer det gå bättre och bättre:)

Likes

Comments

Här är tre outfits gjorda i Its my style.

Ni får gärna följa mig: Yourbaebea

Likes

Comments

5 outfits

Likes

Comments

Jag älskar mat.
Eller jag älskar mat som jag gillar annars är jag ganska kräsen med mat.
Men ostmacks är bland det bästa jag vet👍🏻.
Jag gillar också pasta, alltså kom jag inte på något att skriva så det fick bli mat! Och youtube videos älska jag också Jocke o Jonna, Therese Lindgren, Thomas sekelius....... Men ha en bra jul och så ses vi✌🏻

  • 24 Readers

Likes

Comments

Jul

Jag önska god jul till er alla och gått nytt år när det blir det:) Här är några julbilder!

Julgran utan ljus
Julmys
Hoppans ni gillade det så ser vi!

Likes

Comments