Hej alla fina!
Så jag orkar inte skriva om alla dagar så ni får bara massa bilder och några videos för jag orkar inte skriva mycket. Men idag var vi på ballet och det va sjukt fint och kul. Jag har alltid älskat ballet.
Men ha så kul!

Xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 45 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina!
Jag skriver detta dagen efter vi(jag och mamma) kom då jag va så trött på kvällen och jag vaknat klockan 6 och han inget att göra. Så i onsdags(21/2) åkte vi ner till Arlanda för att sova på hotel då vi skulle upp super tidigt och inte litar på sj haha. Vi käkade lite mat sen gick vi till rummet för att sedan kolla på lite tv och äta godis innan vi la oss. Vi gick upp vid 5.40 för då gick vår buss från hotellet till Arlanda(1.3 km emellan). Efter vi hade checkat in våra väskor och allt så käkade vi på Joe and the juice, jag tog deras sex me up tror jag den hette och en avokade och mozzarella toast. Vi mellan landade i Danmark och 20 minuter in i den resan började gubben bakom mig krampa och sen ba svimmade han, men allt gick bra. När vi väl kom till newark (efter 8h och 30 minuter i luften) så tog vi en airtrain vet inte om ni vet va det är men det är typ tåget innan tåget haha. Sen tog vi tåget till new york och tog sedan taxi till upper east side 1avenue 66st då vi bor där i en liten 1a men min gudfar. Vi snackade lite med honom sen gick vi ut och gick till där mamma bodde innan hon flyttade till Sverige igen sen åt vi på en mexikansk resturang. Jag åt kyckling och avokado tacos och sen gick vi typ och la oss.
Va beredda på mer inlägg!
Detta är alla bilder jag fick jag glömde att fota sorry!

Xoxo

  • 47 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina!

Jag har inte mått så bra på senaste tiden och därför inte bloggat. Men om 6 dagar åker jag till New York så va berätta på att jag kommer blogga ganska mycket.

(Lite random bilder bara)
Hoppas ni kommer gilla fet och att ni är taggade❤

Xoxo

  • 55 Readers

Likes

Comments

Hej allihopa.
Jag vet att det va ett tag sen jag bloggade men det har varit så mycket nu när skolan har börjat och dansen och annat men här är lite bilder vad jag har gjort jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan. Jag har varit på tjejkväll fixat en balklänning varit och fikat med pappa och låten ni ser på bilderna är låten vi ska ha till dansen, det va bara lite av sakerna jag gjort men kommer fler inlägg

Hoppas ni haft det bra!
Xoxo

  • 66 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag har jag inte gjort så mycket utan bara myst med min pojkvän idag igen. Han kom till mig runt 12 sen har vi bara kollat på supernatrual och typ ätit at och druckit varm choklad. Jag har inte gjort så mycket dessa dagar men försöker lägga ut så mycket som jag kan.

Hoppas ni har det bra.

Xoxo

  • 82 Readers

Likes

Comments

Hej allihopa!
Som ni vet så va det nyårsafton igår. Jag va med min pojkvän och några kompisar. Vi hade nykterafton då vi inte ville något skulle förstöra i min lägenhet eller störa våra grannar om vi skulle bli för fulla men vi hade jätte kul ändå, vi lyssnade på musik och lekte jag har aldrig och pekleken (tror dom hette så). En av mina kompisar hade med sig min gitarr så vi sjöng massa olika låtar medan hon spelade. Sen vid tolv så gick vi ut och sköt lite raketer och skålade och bara hade det jätte mysigt tillsammans.

Hoppas ni hade det jättebra under nyår!

Xoxo

  • 83 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina

Idag har jag bara haft en mysdag med min pojkvän. Han kom på morgonen men en powerking och chips inte bästa frukosten men man måste ju få ha en tjockis dag någon dag. Idag har vi bara legat och myst och kollat på Jocke och Jonna. Vi va ute en sväng i typ en timme och gick, när vi kom hem gjorde vi varm choklad. Nu ligger vi och äter mer chips, choklad och dricker saft och kollar på Tomten är far till alla barnen då jag inte sett den så han tvingar mig.
Vi hörs sen!

Xoxo

  • 94 Readers

Likes

Comments

Hej alla! Detta är då mitt första inlägg jag heter Towe Hallor och är 15 år och bor i Borlänge med min mamma och är en riktig danstjej. Jag älskar att vara med mina kompisar och lyssna på musik och bara leva livet. Jag har väldigt starka åsikter om saker och kommer förmodligen skriva mycket vad jag tycker och om mitt liv då.

Hoppas ni gillar det! vi hörs!

xoxo

Likes

Comments