nu har jag gjort ny design!

trivs mycket mer med denna design än den andra, den kändes väldigt flickig och lite fjantig för min smak, så nu tog ja tid och gjorde om den, ska även ta lite bilder till bloggen så det kommer upp nya fräscha bilder på bloggen nu, istället för bara massa blandade bilder så tänkte jag lite mer på fräscha ljusa bilder! hoppas bara mamma kan hjälpa mig att fota!

resten av dagen ska jag bara plugga och vila, men kanske blir en sväng till gymmet ikväll om jag hinner, har så himla mycket plugg nu framöver..

funderar också på om jag borde göra en " det där med sociala medier del 2 " jag skulle vilja säga så sjukt mycket mer än vad jag sa i det inlägget, men vi får se, måste nog tänka över det lite mer innan jag gör del 2, men tror nog också att det inlägget kommer bli väldigt populärt! kramisar från mig! <3


passar på att slänga in lite inspo
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​hallå, det var sååååå länge sen jag uppdaterade ju, vart tog tiden vägen liksom? 

jag har verkligen haft fullt upp med skolan och stallet att jag helt enkelt inte hunnit uppdatera, men jag lovar jag ska gottgöra detta!! har massa inlägg planerade framöver, måste bara hinna skriva det också haha. Men ja vill verkligen hinna med allt men ibland blir det för mycket så var tvungen att lägga bloggen åt sidan just den här perioden men nu ska jag verkligen komma igång med detta!! ha de så bra sålänge nu med världens mest tråkiga inlägg men ​ja lovar de kommer upp mycket bättre snaaaaaart!! 

Likes

Comments

hejsan!

som jag skrev tidigare idag så ska jag skriva om " sociala medier " . vad är de egentligen? ett sätt att påverka dagens samhälle eller ett sätt att prata med varandra?

Jag har snapchat, instagram, facebook och ask, och pga alla dom sociala medierna har folk tagit livet av sig för att dom blivit mobbade eller kränkta. Är det värt de? är de verkligen värt att ha någon annans liv på sitt samvete? var de verkligen värt den där minuten då du kommenterade den där tjejens hår ? vart de vart att kommentera den där killens tröja? svar nej.

Om du inte tycker det personen GÖR är okej, säg då till att " hörru jag tyckte inte det där var okej " men att kommentera någons utseende för att man är avundsjuk eller har tråkigt är INTE okej!

Tänk dig själv att du har en lillasyster/lillebror som gråter sig till sömns varje natt pga de den får läsa på nätet, om hur ful tröja man har osv, tänk att behöva se men inte kunna göra ett skit. Förstår du personens smärta ? även fast personen säger " äsch jag bryr mig inte " så finns kommentaren alltid där inne, den finns där och man tänker på den fast man inte vill, varje gång du har den tröjan kommer du tänka på de, varje gång någon tittar på dig kommer du tänka på de, så är de verkligen värt att sitta dom sekunderna och kommentera någon annans liv?

Varför gör du det? för att bli cool eller för att få likes ? att kommentera saker på en annan människa är bara patetisk och jag hoppas innerligt att om du nånsin har gjort de, att du aldrig gör om det igen. För tänk om din kommentar va slutet för den personen, att efter de du skrev så orkade inte personen mer. Tänk på de tills nästa gång att du faktiskt kan ta liv med det du skriver.

Likes

Comments

Hejsan på er!
Blev tyvärr ingen skola för mig idag, känner mig helt slut och illamående, får hoppas de blir bättre till julavslutningen på fredag 😉.
Funderar på att göra designen här lite mer " julig " De tar visserligen tid men de kanske är värt det ?.
Just nu sitter jag och kollar på säsong 3 av bron, helt besatt av serien hahah, kommer få panik när jag har sett klart alla avsnitt, hoppas verkligen att de kommer en säsong 4.
Ha en fortsatt bra dag! Kram

P.s ikväll kommer ett inlägg om sociala medier, så glöm inte checka bloggen  😉

Likes

Comments

Hejsan! detta är mitt första inlägg som jag tänkt köra en tag i den heter " lära känna mig tag " så vi kör!

1. vad är ditt fullständiga namn? Frida Felicia Karlsson

2. Har du lätt för att bli kär? beror helt på, men oftast ine

3. vilken låt är bäst just nu? allt jag behöver, 7 years, boss och bara för inatt

4. är du snål eller generös ? generös

5. turnummer? 8

6. vilken är din favorit godis? all choklad

7. är du en öppen och ärlig människa eller mer tillbaka dragen? öppen och ärlig :)

8. har du ett bra självförtroende ? tyvärr inte

9. har du ett smeknamn? brukar kallas för friday haha

10. hur bor du? ​en gård på landet

11. en dag du aldrig glömmer? ​18 augusti 2015

12. nämn tre saker som gör dig glad ​musik, familj och stallet :)

13. vilken kändis säger många att du är lik? ​Tova Helgesson

14. favorit film? ​de flesta skräckfilmer, ex saw och k-11

15. om du fick resa vart du ville, vart skulle de då vara? ​florida 

16. ​vilken stad bor du i? ​helsingborg

ja de va lite frågor om mig, hoppas ni fick veta lite mer om mig iallafall. 

nu ska jag gå och mysa ner mig i sängen med lite film och B&J, kanske kommer ett till inlägg senare ikväll? 

hoppas ni får en superbra kväll! Kramisar


Likes

Comments