Hej, förlåt för att jag tagit en paus från bloggandet. jag har nu flyttat till nordvik och inträtt här, tänkte starta upp bloggen igen och ska försöka hinna med 3 inlägg i veckan minst. tyvärr kommer nog inte alla va superkul då jag kommer plugga mycket men självklart får ni bilder på allt när min kamera vill överföra till datorn igen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, jag måste verkligen be om ursäkt för att jag inte uppdaterat. i Tisdags åkte jag buss ner till Stockholm i 5 timmar ungefär. på kvällen såg vi sedan Queen B. <3 bästa jag varit med om och det kommer självklart komma bilder från det med. kommer även ladda upp bilderna från båthuset (stugan) så fort jag får möjlighet.

Nu är det även så att nästa helg åker jag bort en vecka med min pappa och hans familj på en resa för att få familjen att komma närmare. så han kom fram till att vi ska till Norra Sverige upp i Lappland b.la och tälta. Kommer självklart uppdatera efter det också men just där kommer jag har lite svårare vilket gör att uppdateringarna inte kommer som planerat.


jag ska även börja med Youtube och tänkte länka ihop dessa så att ni förhoppningsvis kan följa på en av dem eller båda så får jag fortsätta med uppdateringarna här

fotograf : Oscar Svensson

Likes

Comments

Hej och förlåt för att jag inte gjort gjorde några inlägg i lördags men jag var i stugan med min familj. hade inte internet där uppe men kan äntligen skriva nu. ska ladda över alla bilder ikväll och berätta längre då om allt vi gjorde hade jag tänk. kram

Likes

Comments

MIn lillasysters kusin och min älskade Amon

Detta är du stället vi fick för oss att bada på. men jag tyckte det var väldigt mysigt förutom alla musslor som låg överallt

Frida och vår lilla Astrid njöt av solen

Likes

Comments

Hejsan.

nu har jag äntligen vaknat och fixat mig. idag ska jag med min lillasyster Astrid, lossas mamma Frida och hundvalp Amon till Fridas bror. Amon ska få bada för första gången idag om han vågar 😂  ska även ta med systemkameran till badplatsen och försöka ta lite bilder med den. förhoppningsvis kommer det upp bilder på bloggen ikväll.

igår var jag, min pappa och Amon ute i skogen och plockade hjortron som är en stor favorit i min familj. alla älskar det förutom jag 😃 Det var i alla fall första gången på fyra månader jag fått träffa min pappa igen och det var underbart att bara få prata ut med han och ha det bra. Vi har kommit överens om att vi ska ses minst 2 gånger i vecckan framöver och jag och min bästavän ska även följa med till pappas stuga i helgen :)

vad säger ni om att jag har en liten stund då jag berättar 20 saker om mig så ni lär känna mig lite mer? :)

Likes

Comments

Hola, detta är det första inlägget på denna blogg och jag har ine rikigt kommit fram till allt jag vill blogga om. men det kommer vara mycket om både privatliv och vardag. allt från att gå på gymnasiet, kärlek och problem till min nuvarande depression och min familj. kommer även blogga väldigt mycket om mode och smink då det intresserar mig väldigt mycket. jag är en antusiastisk tjej som älskar det mesta. kommer även blogga om allt jag gillar som choklad, träna och mysa.

jag hade tänkt börja med att blogga 3 gånger i veckan. så kommer lägga ut blogginlägg tisdag, torsdag, lördag. finns chans att dessa dagar förändras i framtiden men då berättar jag självklart det :)

hoppas ni kommer gilla min blogg. ha det så bra

Likes

Comments