Haha, det är nära nu. På tisdag nästa vecka ska slanghelvetet bort! Idag när min syster skulle lägga om såret så backade hon och frågade: "vad fan har hänt?". Hm, som om jag skulle veta?? Jag har hålet i ryggen och det är väl inte det bästa stället på kroppen att kunna se något själv om man säger så. Hur som helst så är instickshålet insjunket och med en färg av brunsvart. Mmm. jag vill gärna ha ett extra rövhål, och gärna på ryggen dessutom. Inte så fräscht att börja ruttna i ryggen, men, men, så mycket mer ska väl inte hinna hända innan tisdag iallafall. Jag har aldrig tidigare varit direkt nervös inför ett ingrepp innan men nu är jag så att jag i princip klättrar på vägarna dygnet runt. Jag är verkligen skiträdd! Jag vill vakna igen och jag ska ha en jäkligt bra sommar med vin och annat som är gött. Så fan ta läkarna om de sjabblar igen.

 

Nu till något mer angenämt. Det var så kallad "tjejkväll" på stan här idag så jag, töserna, syster och granne gick dit. Mycket folk var det kan jag lova och dessvärre kom jag hem tomhänt. Inne i en av butikerna så kommer det fram en reporter från lokaltidningen för att ställa några frågor till mig och syrran. Även kort togs på oss. Kan tillägga att jag inte är vad man kallar fotogenic (stavas det så??). Ja, ja, vem bryr sig om det om hundra år. Jag bjuder på det.

Träffade även en gammal vän som jag inte sett på snart ett år, kul var det. Jag märkte att hon fortfarande var lika rolig och äkta som innan. Har bestämt mig för att jag ska bli en ny och bättre människa när jag kommer hem från sjukhuset. Jag ska ta mig i kragen och faktiskt börja umgås lite mer med mina vänner. Jag är ju rätt tråkig som jag är nu. Sitter mest hemma och gör ingenting, träffar knappt någon. Jag tror bestämt att det är nyttigt för både kropp och själ att komma "ut" lite oftare. Inte det att jag klagar, jag gillar faktiskt mitt liv med man och barn och allt som hör därtill. MEN, lite isolerad har man allt blivit sista åren. Ändring på det gott folk!

Just det ja, kattungarna växer och frodas. De är nu 3,5 veckor gamla och så grymt gudomligt söta. Jag tycker inte att de behöver bli större nu :) Ullbollarna!

 

PEACE!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments