Denna sminkning var den 3/4de som jag gjort på Erica. Jag blev nöjd me sminkning de jag blev mest nöjd över var ögonskuggan tycker den blev riktigt bra o färgerna gick fint ihop med varan, använde tejp för att få en skarp linje i kanten av ögat.
Denna dag fick lära oss om hudvård av Vendela att de viktigt att återfukta huden oavsett om den är fet / torr / blandhy och att man ska skrubba huden ibland för att inte basen ska flagna i ansiktet.
Det jag tycker jag missat på denna sminkning är läppenna, annars är jag nöjd.

Likes

Comments

Här är första sminkningen jag gjorde på Erica på mus Nacka.
Jag blev inte nöjd med den för att jag ögonskuggan la sig inte som jag ville och på ögonbrynen skulle jag ha lagt ett gel så de stråna hållt sig på sin plats.

Likes

Comments

Jag, Emela och Erica ska göra en vit bodysuit med spets band vid brösten, våran bodysuit kommer vara v- ringad vid brösten med spets band, annars kommer bodysuiten vara ganska enkel.

Sminkningen kommer att bestå av mörk brun och ljusbrun ögonskugga (sotat) samt en eyeliner , cotouringen kommer vara stark så  konturerna i ansiktet kommer fram och en extra touch med highlighter samt roughe, ifyllda ögonbryn, röda läppar.

Håret kommer vara mörkbrunt med neutrala lockar.Likes

Comments