Dagboken

Som säkert 50% av jordens befolkning vet om så postade Kim Kardashian en naken selfie på Instagram i måndags.
Har du inte sett bilden så finns den här nedan.

Det finns många reaktioner, båda positiva och negativa. Jag vet inte vad jag tycker.
Att visa upp sin kropp inför andra människor kan anses modigt o.s.v men inte ska det anses modigt att visa upp något som runt 50% av befolkningen har? D.v.s en kvinnlig kropp.
Jag saknar ändå något, Kim får jättegärna posera naken och visa upp hennes kropp eftersom det får henne att må bra och känna sig stolt men dem enda kropparna som syns i media är dem som oftast håller "idealet". Varför ser vi inte alla kroppstyper?
Kurviga, raka, stora byster, platt byst, hudbristningar, lår som skaver ihop när man går, ryggfinnar etc.

Det är ju kroppar som alla har. Min mage är inte perfekt, mina hudbristningar håller fortfarande på att blekna och jag hade just den äckligaste finnen i hela världen.
Det var som en finne på en annan finne och när jag klämde den så sprutade det blod.
Men det här kan ju inte jag prata om tänker dem flesta men om en stor stjärna hade sagt det hade hon/han varit jättemodig och hyllats i media med rubrikerna "superstjärnan erkänner att hen inte håller idealet, uppmuntrar nu andra att älska sina brister".

Världen är en skum plats och jag tycker att en del människor borde ta mer plats som Loey Lane. I somras postade hon en video som hette "Why fat girls shouldn't wear bikini". https://m.youtube.com/watch?list=PLcMcCu9HI4TF31LYjXPVt7GzMf_t6wJgT&v=4haAyhmxz8k 

Båda Kim och Loey är så otroligt vackra som alla andra kvinnor och dem borde då visa sina kroppar på samma sätt som du får visa din.

Långt inlägg men tyckte detta var viktigt att lyfta så hoppas ni inte somnat. Men om ni somnade till vill jag hälsa godnatt.

Låt oss avsluta med en saftig klyscha:

Du är vacker precis som du är och låt ingen trycka ner dig.
Skönhet kommer inifrån men det stämmer bara till 50% eftersom alla människor är vackra på utsidan också!

Likes

Comments

Diverse

Här kommer det jag kommer skämmas över hela mitt liv...mitt första blogginlägg. Vad man ska skriva har jag absolut ingen aning om men jag kan väl presentera mig till en början?
Mitt namn är Amanda och resten är hemligstämplat eftersom jag är en super hemlig agent hos CIA, FBI och allt vad dom jävlarna heter. Jag är en vanlig tonåring på dagtid och en superstjärna på kvällen eftersom jag då får visa upp min största och bästa talang; att sova.

Den som någonting sa "det är lätt att vara tonåring" var full av skit och det kan alla i min sits hålla med om. Mitt tonårsliv är inte över än på ett tag men jag har kämpat mig igenom några år hittills, som alla andra. Jag har haft roligt, riktigt jävla roligt och visst mina val kanske sög ibland men det spelar ingen större roll eftersom allt jag vill är att vara lycklig.

Det känns ganska bra att få slappna av och vara lycklig när man lever i en värld där det oroas för droger, alkohol och "teen moms" till höger och vänster.

Som sagt, fan ta den jäveln som sa att det skulle bli lätt...

Likes

Comments