22-02-15


kom en väldigt speciell person i mitt liv, jag trodde inte att vi skulle stå där vi står idag.

Jag satt på ett sis hem för er som inte vet vad det är så är det ett låst hem. Såg han på Instagram jag tyckte ju att han såg bra ut så jag skrev till han. Vi börja prata mer och mer, då kände jag att äntligen har jag något att kämpa för. Vi skrev i ett år och han blev verkligen en viktig person i mitt liv. jag flytta till ett familjehem 22 juli 2015 där jag hoppades på att han skulle få komma men icke sa Nicke de fick han absolut inte göra. jag gjorde massa dumt, jag börja med mitt gamla spår. en viss period så prata vi inte, Men vi fick kontakt igen. 20-01-16 hade jag soc möte hemma på dagen de spårade, Sen gick jag på bio med klassen. Efter bion kom jag hem var barnvakt sen åkte jag och träffa en kompis i Göteborg. stängde av min telefon för pallade inte höra på massa människor som letar efter mig, och att de har ringt polisen. Jag var på rymmen i 13 dagar hög åt knappt mat. 01-02-16 på kvällen kom jag hem, Familjehemmet sa till mig att de tog bort efterlysningen på mig. Så dagen efter så går jag upp på morgonen gör mig klar för skolan, men hon hade soc i telefonen och sa att jag fortfarande efterlyst. Familjehems mamman sa till mig att runt klockan 10.00 ska vi till stan och fika.

jag la mig i min säng, klockan 09.55 började jag göra ordning mig. 10.00 ringde de på dörren hörde inte vem det var så jag fortsatte med mitt, sen ser jag att min dörr öppnades så stor det två poliser där. De fråga om jag var Nimco Aden jag sa ja. Hon polis tjejen stannade kvar med mig i rummet och prata med mig och sa du ska följa med oss vi ska köra dig till margretelund Arnhem, fråga vad de var för ställe, hon sa bara vet inte. Frågade familjehems mamman om hon visste om allt detta hon sa nej, frågade socialtjänsten om de visste om polishandräckningen men min soc tant ljög. kom till Arnhem duscha fick nakenvisiteras av en kvinna. tog ett pissprov, men jag torska sönder på thc, amfetamin och Benzo. jag bodde där ett tag innan jag frågade min Fostersyster logga in på min Facebook och skriva till T, för att ville bara att han skulle veta. När jag kom dit så vägde jag 43 kg, fick verken ta min medicin på en vecka blev lite svårt för mig att sova eller koncentrera mig. La till T på min telefonlista, vi prata han var alltid därför mig har alltid varit.

efter 8 veckor hade gått hoppades jag på att soc skulle hitta ett ställe till mig, och de var första gången på 8 veckor jag fick komma ut bland andra människor. när jag de bott där i 10 veckor ringde soc klockan 8 på morgonen, Hon sa till mig att du har två val: Antigen flyttar du till ett HVB hem eller ett familjehem i skara jag ringer klockan 11. jag bestämde mig för familjehemmet i skara. Vi gick på studiebesök hos familjen, allting gick bra ville flytta dit. Den 11 april flytta jag dit, fett rädd, fett osäker. Det tog ett tag innan vi kom överens. Nu hade jag och T mer kontakt jag ville verkligen träffa honom så mycket. Jag fråga Camilla om han kunde komma hon sa ja. Så jag och han bestämde att han skulle komma den 3 juni 2016, När jag såg honom hela jag smälte, Så fin person helt perfekt.

När han var hos mig så försvann all rädsla, alla problem bara försvann, När han åkte insåg jag att Han är värd att kämpa för ska göra allt för att inte förstöra för mig själv. Vi sågs mer gånger, jag tyckte verkligen att han blev finare och finare för varje gång jag såg honom. Jag börja öppna upp mig mer och mer till han, Han lyssna alltid. han är verkligen bra på att göra det bra för mig. Men min osäkerhet började växa mer och mer. Blev mer tjafs jag började tjafsa med honom på grund av att tyckte inte att jag var värd honom för de som har hänt i mitt liv tidigare. Jag har gjort mycket dumt i mitt liv.

Jag blev alltid utnyttjad av killar efter som att jag är så dum i hela huvudet och går på massa skit så trodde jag på vad killar sa och skrev. för att ville bara ha bekräftelse på att jag var fin. Efter som att jag inte fick höra det hemma istället fick jag höra att jag var en Hora, att allt jag skulle vara bra för var att bli utnyttjad av människor, att jag var ett misstag och att jag var ful äcklig och att allt är mitt fel. Men jag trodde att T bara ville ses en gång sen var det kört men han stanna.

Efter som att jag fick massa tankar om att han skulle aldrig mer komma tillbaka och att jag kanske inte var så som han hade tänkt sig. Så jag började jag söka bekräftelse igen, genom Facebook la ut bilder på mig.. på snapchat snapade jag med folk både tjejer och killar... jag ville bara inte Tänka tanken att T skulle lämna så jag dämpade min smärta genom det istället det var absolut inte naket överhuvudtaget.

Men jag ångrar verkligen att jag skrev med andra för jag antog att han skulle lämna mig.. Men jag träffade aldrig någon under tiden jag skrev med han. jag skrev till och med att jag höll på med någon. T är verkligen den underbaraste människan jag någonsin mött, han får verkligen mig att le, skratta ger ljus till mitt liv. Han är den bästa jag har haft på alla sätt. ❤️😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

tjena

idag är varit en väldigt seg dag för mig, har inte mått så där jättebra känns som att hela jag är i obalans. men jag har i alla fall avklarat 3 prov i skolan. Nu sitter jag och väntar på att min nästa lektion ska börja någon gång. sen blir det hem och plugga, sen sova tänkte gå lägga mig tidigt i kväll behöver min sömn. Det är grått och tråkigt ute så idag finns det inte så mycket för mig att göra än att ta det lugnt. hoppas att ni har en bra dag i alla fall <3

Likes

Comments

hej

hoppas att ni har haft en bra dag, för det har jag. Nu har jag slutat skolan, så nu ska jag gå och träna, sen ska jag hem och äta plugga kolla kläder. ha en bra tisdag <3

Likes

Comments