hej alla fina läsare! idag när jag slutade skolan var jag väldigt trött och det Regnade ute men jag satt med en kompis på bussen som fick upp mitt humör när jag var så trött. När jag kom till stallet segade jag lite och prata lite med några på stallet innan jag tog in Tildra och jag glömde bort tiden. Så jag han bara rida i 20 minuter men tyckte det var bättre att rida än att låta hon stå. sedan gav jag hon lite fodertillskot och borsta hon lite osv sedan släppte jag ut hon i hagen och tog bussen hem men nu ska jag kolla klart på Farmen och sedan packa gumpakläder.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

hejsan alla fina läsare! Idag så tänkte jag skriva ett inlägg om mina 5 absoluta favorit låtar (inget samarbete).

1.Är låten Good lovin` med Benjamin Ingrosso tycker bara att den är så bra och en låt som alltid fastnar på hjärnan.

2.Är vet att du vill ha mig med Samir Badran och Kevin, Tycker låten är jätte bra och en låt som jag alltid går runt och sjunger på haha.

3.Är en låt med Marcus och Martinus två underbara killar , Det är låten heartbeat en låt som jag verkligen älskar att lyssna på.

4.Är låten Now and Later med sage The Gemini en låten som jag ÄLSKAR att dansa till hihi.

5.Är låten Gråzon med Hov1 en låt som jag bara helt enkelt gillar att lyssna på .

Så detta är mina absoluta 5 favorit låtar. Detta är då inget Hästrelaterat inlägg men tyckte det var roligt att skriva så hoppas att ni gillar det .

Likes

Comments

hej ! Idag så åkte vi ner med skoter och fyrhjuling på Isen med några vi känner. Så himla fint väder idag också men jag åkte lite skoter på isen och grillade och hade det bara bra. Tror jag ska till stallet idag men vi får se det gör ju inget om hon får vila idag. Men imorgon börjar skolan och mitt sportlov är slut så tråkigt . Men aja inget man kan göra för att få längre lov haha men nu ska jag redigera lite bilder och läsa lite bloggar och få insperation .

Likes

Comments

hejsan alla fina läsare! Idag så åkte jag till stallet med min mamma jag red ut i 1h och min mamma gick med mig.

Jag travade och galopperade men inte jätte jätte mycket skrittade ganska mycket då mamma gick med mig men tildra var fin. Det var så fint väder idag och jag tyckte det blev en jätte mysig och bra uteritt! Nu ska ni få lite bilder från idag :)


Likes

Comments

Hej! Jag har två nya saker till Tildra som jag tänkte vissa er

Först så har jag fått som en typ lyckoängel fast det är ingen lyckoängel men typ ett lycko smycke av en kompis på stallet

Tycker det är så fint 😻 Sedan har jag köpt ett begagnat orange schabrak som är så snyggt

Visst är det snyggt ?Hoppas ni gillade inlägget ska försöka få in mer Bilder i mina inlägg ❤️

Likes

Comments

hej idag så hade min kompis en tur så jag hjälpte till och red även med ut. Men jag red inte Tildra då hon tappat en sko men jag fick rida en annan häst och det gick jätte bra. När jag kom till stallet borstade jag några hästar, sadlade och tränsade några hästar när vi kom tillbaks från två timmars turen släppte jag ut 6 stycken hästar. Sedan tog jag in tildra borstade hon , smörjde in hennes hovar och fotade lite bilder, Sedan fotade vi två shettisar så söta :)

Likes

Comments

hejsan alla fina läsare idag så när jag kom till stallet var det kramsnö vilket leder till styltor och så in i sjutton halt så vågade inte rida idag så myste i stallet mest men tänkte bara skriva det men nu ska jag kolla lite kläder online och chilla

Likes

Comments

god morgon alla fina läsare. Jag är klar och redo för skolan men har lite tid över så tänkte ge er ett till blogg inlägg nu på morgonen. Jag vet att vi har bad på jumpan idag andra lektionen annars vet jag inte riktigt vad vi har för lektioner. Men vi hoppas på en bra start på veckan. Idag ska jag ha ett matte prov men det får ju inte förstöra min dag haha . Men nu ska jag kolla lite på bloggen och så och sedan ska jag baka ridkläder till stallet men vi hörs i nästa inlägg.

obs!bilden är ej min den är från google

Likes

Comments

hejsan alla fina läsare ,i dagens inlägg tänkte jag berätta för er att jag ska börja dansa igen. Jag gick på dans förut ett tag men sedan slutade jag och red bara men nu har jag fått plats i en dans grupp. Och jag är så taggad på att börja dansa igen. Jag kommer dansa på Onsdagar klockan 18.00 så jag kommer hinna till stallet före då jag slutar halv 2 på onsdagar.Men jag är verkligen så taggad på att börja dansa igen så ni kommer säkert få lite inlägg med kategorin Dans men bloggen är fortfarande inriktad på hästar.

Likes

Comments

hejsan alla fina läsare.Idag har det varit en väldigt chill dag.Dagen börja med att jag åt frukost och kollade på netflix (step up) heter filmen och den var så bra så tipsar er om den.Sedan stäade jag mitt rum i en timme så nu r rummet sädat och fint. Sedan åt jag lunch och sen bakade jag kärleks mums med min storasyster.Och vid halv tre ungefär åkte jag till stallet och red ut med min kompis så detta har varit en väldigt chill dag.Jag gillar söndagar då jag typ aldrig har något planerat och dagen blir väldigt bra. Men nu ska jag skriva ett inlägg som kommer ut klockan 07.00 imorgon så holl utskick på bloggen imorgon bitti.

obs!bilden är ej min den är från google.

Likes

Comments