View tracker

hej alla fina läsare ! Idag så var det hopptävling på min ridskola bla bla. Men jag hoppa iaf Maker en korsnings häst på 174 i mkh. Jag tyckte det gick sådär och det gjorde det också vi hamnade på en 4 plats på 45/70 poäng och på förra hopptävlingen fick jag 48/70 på Maker så vet inte riktigt vad som hände på denna tävling men aja. Efter tävlingen och lite annat så åkte jag till min lilla pärla och red lite dressyr på banan hon var jätte jätte duktig. Imorgon får vi se vad jag ska rida men nu ska jag mysa med familjen vid tvn så vi hörs i nästa inlägg har även köpt massa grejer till hästen på sistonde men har inte visat det för er men idag köpte jag i alla fall en par orangea gummi boots men hej då syns i nästa inlägg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

hej! Jag har varit sjuk hela veckan med hög feber så Tildra har inte ridits så mycket bara en gång ordentligt och skrittats en gång lite . Men idag tog jag mig ut till stallet och red är fortfarande lite sjuk men är på bättringsväg. Jag red i alla fall ut och mamma och pappa mockade lite i hagen och lösdriften till stora hagen medans jag red. jag red en bit med min kompis men hon skulle rida längre och jag orkade inte rida längre så jag vände hemåt . Men imorgon är det julmarknad där jag har hästen så jag kks rider efter den men nu ska jag chilla så hörs vi i nästa inlägg:)

Likes

Comments

View tracker

hej idag red jag på bannan med T och hon var jätte pigg och ville inte skritta haha.

Vi galopperade idag också då hon var så himla pigg. Men imorgon ska jag rida ut och trava och skritta bara då jag inte vill köra så hårt med hon då hon stått länge . Eftersom hon var så pigg galopperade vi för att hon hade så mycket energi. Vi provade tölta men det gick så där då hon ridits som vanlig häst i ca 10-13 år. Men jag har ju bara haft hon i 4 dagar så vi har många år kvar.

Likes

Comments

God morgon :) Idag ska jag och till stallet efter lunch ungefär. Tänkte rida lite på banan och träna på ett dressyr pogram jag ska tävla i december. Jag har redan tävlat detta pogram en gång. Detta är en ridskolecup som jag anmälde mig till innan jag köpte Tildra. Igår efter att jag hade ridit lektion i stan så gick jag in på deras hästbutik de har och köpte en rosa halsförlängar utifall det behövs någon gång i Longering.

Likes

Comments

hej alla fina läsare! jag ska börja med en liten mini serie där jag tycker till om olika häst saker hoppas ni gillar den då den är rolig att göra.

Detta är ett par ridbyxor från hööks i märket CRW jag har dessa i grå och vit och tycker de funkar jätte bra. De är inte så dyra finns i många färger . Jag rekommenderar dessa byxor om ni inte vill lägga mycket pengar på ett par ridbyxor. De här får 4av5 stjärnor för att de töjs ut lite speciellt i midjan men dem är så himla sköna.Finns på hööks för 299-399kr

Denna tröja från hööks "JH collection " Jag har denna i svart och tävlar i och den är så fin och skön den finns i två andra färger. Jag köpte denna i min vanliga storlek och den är en storlek för stor så tänk på de. Denna får 5av5 stjärnor jag älskar den för den är still ren, skön ,snygg den har jätte snygg polo . Denna finns på hööks för 299 kr. Men tänk på att den är töjbar.

Denna grimma från hööks för 49kr. Jag har denna grimma och jag tycker om den om man inte vill lägga mycket pengar är denna perfekt. Jag har denna och denna funkar jätte bra jag ger denna 5av5 stjärnor då den finns i olika färger är snygg och inte är så dyr.

Hoppas ni gilla detta inlägg så syns vi i näst !följ mig gärna här på bloggen och gilla dettta inlägg om ni har förslag på inlägg kommentera så kks just ditt förslag blir nästa blogg inlägg.

Har även en fråga till er vill ni ha en frågestund då jag svarar på era frågor då ni inte vet så mycket om Tildra och mig:)

Likes

Comments

Hej alla fina läsare idag så har jag haft Tildra i två dagar vi skrittade ut en kortis och trava lite jag ska inte pressa henne för hårt då hon är ur form och ingen kondis då hon har stått väldigt länge. Men hon var väldigt pigg idag och min mamma gick med mig idag när jag red då hon ville vara med mig i stallet. Men imorgon ska hon få komma in i stora hagen med alla andra hästar jag är tyvär i skolan då men aja det fixar stall ägaren . Imorgon ska jag rida i stan på ridskola då denna termin inte är klar en och eftersom vi betalt alla gånger . så tänkte jag att kan rida klart de sista 5 gångerna där men på Lördag blir det en tur ut men nu ska jag kolla på tv med familjen hörs imorgon:)

Likes

Comments

hej alla läsare idag efter skolan hämta mamma mig vi åkte till stallet på en gång för idag kom min häst detta

detta är min första häst eller när jag var mindre hade vi två gotlandsruss men då var inte jag lika häst amen aja blabla haha. Min nya häst heter iaf Tildra och är en islandshäst på 21 år så ganska gammal men jag kommer kunna rida henne ca 6 -7 år till hon har stått länge och har ingen bra kondis men det ska vi träna upp men nu ska jag kolla på tv och chilla men vi skrittade ut lite idag och det gick jätte bra syns i morgon:)

Likes

Comments

Hejsan! Välkommen till min blogg. Här kommer jag uppdatera om hästar, bara hästa.r. Jag har haft en annan blogg här på nouw som heter Islandshast men nu kände jag för en ny snyggare blogg. På min förra blogg kunde jag inte uppdatera om bara hästar då ja bara red ca 2 ggr i veckan då jag inte har egen häst. Men tanken är att denna blogg ska handla bara om hästar. Jag har ingen häst just nu men vi har varit och provridit en häst som jag klickade jätte bra med och vi ska köpa henne. Mer info om det kommer när jag har fått hem henne. Jag har även en Youtube kanal som heter Queen S om inget kommer fram då sök på Team islandshast så kommer den fram. Men nu ska jag fixa lite mer på bloggen osv men vi syns här på Bloggen på Onsdag igen tror jag men hoppas att ni kommer gilla min blogg !

Likes

Comments