hej idag så när jag tog on Tildra så hade hon tappat en sko så jag skrittade bara lite på banan i ca 20 min.sedan så kom en på stallet och slog på en ny sko och det gick jätte bra men nu ska jag sätta mig och göra ett schema för nästa vecka:)

Likes

Comments

hej! idag skippade jag stallet och var med familjen plus några andra i skidbacken. Jag körde inte så mycket skidor för jag tycker inte det är så kul, speciellt inte nu när det bara är två knappliftar öppna och flera meters kö i alla. Men jag har börja lite med snowboard men behöver skor så ska kolla om jag hittar ett par som inte är för drömpriser. Men nu ska jag göra några musicallys så hej då.

Likes

Comments

hej ! idag var det väldigt kalt vilket det varit i typ 2 dagar men jag tror nog inte jag hade rätt kläder idag fast jag kände mig som en stor elefant. Jag valde att skippa ridningen idag och körde lite markarbete med Tildra det gick ganska bra hon har lite saker hon inte fattar men bara små saker. Imorgon tror jag att det blir banan om jag ska rida men tror jag ska följa med familjen till skidbacken imorgon. Jag vill nämligen lära mig åka snowboard men vi får se hur det går antingen följer jag med till backen eller så släpper de av mig på stallet vi får se har inte bestämt mig än men vi hörs imorgon hej då...........................................

Likes

Comments

Ja rubriken stämmer kommentera massa frågor under denna bild. Var inte snål utan bomba med frågor så svarar jag på dem i ett annat inlägg som kommer heta Q/A med Queen S❤️❤️

Likes

Comments

hej alla fina läsare ! Just nu sitter jag och kollar på bad moms med familjen. I alla fall så följde min kompis med mig till stallet idag och hon provade på att rida hon har typ ridit 2 gånger så hon skrittade bara av Tildra men travade även lite. Jag började i alla fall passet med att skritta ut lite och sedan lite på banan sedan travade jag lite på volt och hon har verkligen börjat få en bra trav inte tölt trav utan mer åt den bra traven. Jag tog även några galopper och hon var jätte duktig och sedan så skrittade ju min kompis av henne men nu ska jag kolla på film så ha en bra kväll.

Likes

Comments

hej! alla fina läsare, Idag så har det varit en ganska bra dag en mysig dag. Jag vaknade ganska sent idag för att vara mig halv 11 typ och jag har städat mitt rum men det är inte det vi ska prata om hehe. Utan idag så red jag ett inte ett så långt pass. Jag började passet att skritta henne från marken. Sedan så skrittade jag även lite uppe på hästryggen i uppvärmningen. Jag travade även på volt och i en 8 och hon fick så fin trav och hon gick i form men att gå i form har hon ganska lätt för ,men hennes trav har varit väldigt tölt travig men idag blev jag jätte nöjd med hennes trav. Jag tränade även galopp ombyten och hon var jätte duktig men hon har lite svårt på ena långsidan och svänger alltid in i mtten och stannar när hon galopperar men det är bara dumheter hon håller på med tror jag så det försvinner nog snart.

Likes

Comments

hej alla fina läsare mitt 2016 har varit ett jätte bra år . en av mina drömmar blev även till verklighet.ska också skriva att jag bara skriver om häst grejer under 2016.

I början av 2016 var jag skötare på en häst vid namn Flora som jag blev helt fast vid hon,hon var fux med ljus man och en egen vilja ibland,hon är en islandshäst. jag blev mycket bättre i ridningen under tiden jag var skötare på henne. vi tävlade även en liten liten tävling med två små hinder på 40 cm och så var det lite slalom och lite tölt osv denna tävling var alltså under eller innan sommaren tror jag. Under sommaren var jag på ridläger och hade Flora under lägret, Lägret var då på föreningen hon stod på. under hösten var hon med föl i magen och vet inte när de betäckte henne riktigt men iaf så fick jag veta i slutet av hösten att hon skulle bytas mot ett annat sto. När jag fick veta det blev jag såklart ledsen inom mig men jag kunde ju inte böja gråta på skolan hehe. så snart var hon borta och hon hade blivit bytt mot en annan islandshäst vid namn Minning jag han bara vara skötare på hon en vecka innan vi hitta en islandshäst som vi skulle åka och provrida men dagen innan fick vi veta att hästens gamla ägare skulle köpa tillbaks henne så vi ringde på en annan islandshäst (Tildra alltså) och jag blev helt fast så några dagar kom hon och vi skrev på något ägarbevis tror jag och min dröm hade blivit verklig jag har länge länge velat haft egen häst men de har alltid sagt att det kanske blir några år framåt.

under hösten började jag även rida i stan och red ridskola för att lära mig lite mer ridvägar osv där red jag en d ponny vid namn tirona på 143 cm i mkh,och en stor häst vid namn Maker på 174cm i mkh, och en c ponny på 139 cm i mkh vid namn Milton. jag tävla också i en cup (klubbtävling) vid namn johanna stark som är ett minne till hon. hon red på denna ridskola men dog i ung ålder i hjärnmuskelinfamation (stav) 1970 nånting tror jag kommer inte riktigt ihåg. det var fyra olika tävlingar först en hopptävling jag tävlade Maker och kom 2a. sedan några dagar senare var nästa tävling i dressyr jag tävlade Tirona och kom 3a.Sedan näst sista tävlingen var en hopptävling och jag kom 4a. Sedan var det sista tävlingen som var i dressyr och jag kom sist sedan var det prisutdelning i hela cupen och jag kom fyra i hela cupen.

så detta har varit mitt 2016 inom häst spår sedan har det hänt massa annat kul som inte är häst vägs men hoppas ni gilla detta inlägg och har lagt tid på att skriva detta så gilla detta inlägg och tryck på följ så är du bäst:)

Likes

Comments

hej! alla fina läsare idag så åkte mina kusiner hem och jag är så nöjd med de julklappar jag fick , och jag som trodde att jag inte skulle få några eftersom jag fick en häst i en tidig julklapp. Jag fick i alla fall av mamma och pappa ett underställ , gummisnoddar som inte sliter på håret , en jätte bra rotborste , en jätte bra man-borste , vita man-snoddar , en bok med 220 hästövningar , en termometer till hästen och alltså jag fick ett par skit snygga marinblå islandsridbyxor som jag har önskat mig. Jag vet inte om jag fick med allt men det mesta fick jag med sedan har jag fått lite saker av min släkt osv. Och idag köpte jag även ett svart rid-täcke med rosa och grå kant runt hela täcket så himla snyggt som jag köpte för mina julklapps pengar. Jag beställde även hem två märkes tröjor som är icke häst relaterat.

Men nu ska jag kolla på film med pappa så hörs i nästa inlägg.

GLÖM INTE KOLLA IN MIN OCH MIN KOMPIS YOUTUBE KANAL HÄSTISBÄSTIS!

Likes

Comments

hej! nu ska jag sova men imorgon är det julafton så kommer nog inte något blogginlägg har fullt upp så god jul alla fina läsare :):):)

Likes

Comments

hej! det var ett tag sedan jag bloggade men nu tänkte jag börja uppdatera här på bloggen igen. Asså shit det är ju snart jul, och jag har ännu inte köpt några julklappar än. Men idag så red jag iaf Tildra på paddocken jag red bara ca. 40 min inte så hårt då hon blev väldigt trött igår och jag ska ta det lite försiktigt då hon inte är igång satt helt osv .Men imorgon ska hon vila för då ska jag följa med min kompis på hoppträning och hjälpa till lite och filma en träningsvlogg till våran gemensamma Youtube kanal som heter hästisbästis.Tildra kommer även vila på Onsdag för då ska jag och min andra kompis åka in till stan med bussen och handla julklappar osv. Efter jul tänkte jag även köpa ett nytt träns har kollat på ett brunt remont (stav) träns men vi får se vad det blir. Jag måste även köpa en ny sadelgjord men nu ska jag iaf sova men kommer nog inget inlägg imorgon men på onsdag lovar jag att det kommer ett:-)

Likes

Comments