idag så red jag ut i 1timme med tildra och två andra stallkompisar och det gick jätte bra bara att hon blev väldigt stark på hemvägen. Sedan när jag kom tillbaks så fick jag turen att rida på en häst som står på stallet och det var så kul hon töltade , travade, skrittade och galopperade så fint också fick jag även prova på ren pass och då red vi 1.5 timme och det gick super bra:)jag red ut med mina två stallkompisar då också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hej! igår red jag på banan i 1timme ungefär. Jag skrittade i typ15 min/20 min och sedan travade jag över bommar. och galopperade ganska mycket för att lära tildra att ta rätt galopp och det gick superbra. Idag ska jag nog rida ut och så ska jag till stan och köpa en present idag till min kompis som fyller år idag hon ska nämligen ha typ en övernattning imorn så då måste jag köpa en present till hon . Men nu ska jag göra mig i ordnig:)

Likes

Comments

hejsan i Lördags så red jag Tildra på banan och hon var så fin. Jag började passet med att skritta i 15 minuter och gjorde många små volter och skänkel vikningar och hon gick så fint. tildra har varit väldigt pigg de senaste dagarna och då bli hon stark och drar upp huvet. Men så i Lördags travade hon lugnt och fin och blev inge stark och drog aldrig upp huvet och jag är riktigt nöjd.Sedan så tog jag några galopper och då tog hon fel typ3 gånger men hon var trött och sedan tog hon rätt och fin galopp:) Så jag är riktigt nöjd över min stjärna.

Likes

Comments

Hejsan i Torsdags var jag i stan och köpte lite kläder köpte bara två plagg men ändå så nöjd.

1.Är en tröja på levi's och jag är så nöjd 💖
2.Är ett par så snygga jeans från lager 157 då mina jeans sprack häromdagen.

Jag som är rätt så kort så var jeansen väldigt långa men det gillar jag för jag tycker det är så snyggt när man viker upp dem.Men ni som är långa och har svårt och hitta jeans som är långa så tipsar jag er om dessa Från lager 157:)

Likes

Comments

HEJSAN! ni som läser min blogg vet ju inte så mycket om min häst så här kommer lite om hon. Tildra är ett 21 årig islandssto som blir 22 i sommar. Hon är världens snällaste och har väldigt mycket energi vilket jag gillar. Hon och jag har varit ut på en tävlingen som gick väldigt bra för att vara första tävlingen med hon. Tildra står uppstallad på ett stall och ni kommer få se mycket om hon här på bloggen;)

Likes

Comments