Hej med jer

Jeg må indrømme, at dette ikke er den mest originale overskrift jeg kunne finde på, men ferie er vel ferie? ;)

Landet ligger nemlig sådan, at jeg fik ferie i går! Og det er SÅ tiltrængt. Jeg ved slet ikke hvornår jeg sidst har kunnet slappet af, som jeg kommer til i denne uge. Jeg holder også en pause fra mit arbejde, så det vil sige, at jeg absolut intet skal, udover at hygge mig med venner og familie og ellers bare gøre hvad jeg har lyst til- og dét glæder jeg mig til! :D

Tiden kommer til at gå med familiefødselsdage, hyggeaftener med veninder og ellers bare ren afslapning. Jeg har bevidst valgt, ikke at lægge for mange planer, for jeg har virkelig brug for, at få ladet batterierne op. Derfor har jeg også sørget for, at få de fleste afleveringer færdige inden ferien. Den eneste jeg mangler, er en gruppeaflevering, men ellers kommer jeg (forhåbentligt) ikke til at tænke på skolen. Men hvis jeg kender mig selv ret, så kommer jeg til at lave en del spontane planer, noget skal jeg trods alt også lave ;)

Nu skal tiden, og nuet, bare nydes- jeg skal nyde, at jeg har tid til at gøre alt det, jeg ikke har tid til i hverdagen.

Er der nogle af jer, der skal noget spændende, sjovt eller afslappende i jeres ferie?

Kram

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

"Quote of the Week"

Hej med jer!

Jeg har besluttet mig for at lave et QOTW indlæg hver uge, som kommer til at være om onsdagen. For mig, er det for at være sikker på, at jeg får lagt noget op- og mens jeg finder citater, kan det jo være jeg falder over andre interessante ting jeg kan skrive om ;) Men også fordi, jeg synes det er hyggeligt at læse citater om alt fra veninder, livet, kærlighed og familie. Derfor tænkte jeg, at det også kunne være lidt hyggeligt for jer, at have sådan en 'serie' at følge med i, hvis det lyster.

Jeg vil også prøve, at skrive en inspirerende tekst til billedet, medmindre det taler for sig selv- hvem kan ikke bruge noget motivation?

"Har du husket at smile i dag?" Dette er faktisk noget jeg tænker en del over, om jeg gør. For jeg smiler ikke nok, og selv når jeg tror jeg smiler, så kan man ikke se det udvendigt alligevel, så det er bare med at smile noget mere. Faktisk fik jeg at vide, så sent som i går, at jeg skulle prøve at smile ngoet mere. For når man smiler, bliver hele ens ansigt oplyst og man virker automatisk mere venlig end hvis man sidder med resting-bitch-ansigtet.

Husk, at et smil, og et venligt ansigt kan redde en andens dag, så hvorfor ikke smile konstant?

Kæmpe smil fra mig

Likes

Comments

Hej med jer

Dette er et lidt deprimeret indlæg, som jeg ellers har sagt der ikke vil komme mange af, men dette er altså et af dem.

For, jeg har nemlig haft en helt fantastisk dag i dag. Jeg havde god tid og overskud til at stå op og tage det stille og roligt i morges inden jeg skulle med bussen. Jeg kommer op på skolen, og ser, at min sidste time er blevet aflyst. Sådan! Hvad kan være bedre på en tirsdag, at kunne komme tre timer før hjem end ellers. Dette betyder dog, at jeg ikke får spist den store madpakke jeg havde med til hele dagen.

Jeg kommer hjem, sætter maden i køleskabet mens jeg går i bad, og smutter så på værelset. Jeg har en pose slik til at stå fremme, og der går ikke lang tid før jeg gumler på det. Her skal det så siges, at jeg i mange år har kæmpet med en sukkerafhængighed, der stammer helt fra da jeg var barn og gik i slikskufferne når mine forældre ikke var hjemme. Mens jeg er blevet ældre, er jeg blevet bedre og bedre til at sige nej. Det er ikke fordi jeg forbyder mig selv det, på nogen måde, men jeg kan godt lide, at det er mig der har styringen og ikke sukkeret. Jeg vil lige understrege, at jeg ikke er fanatisk, jeg tager tit et stykke slik eller to, eller spiser en god del af en plade chokolade, men aldrig mere end jeg kan styre. Ikke i dag. Selvom jeg sagde nej flere gange, blev min hånd ligesom ved med at finde posen.
Til sidst, fandt jeg dog min viljestyrke og fik sat posen væk- så var der styr på det.

Da jeg kom ned til aftensmad lå bestikket der. Det bestik, jeg skulle have brugt til min madpakke. Først dér gik det op for mig, at jeg ikke havde spist min madpakke. Det gik op for mig, at det eneste jeg havde fået at spise, var morgenmad og en banan. Og så lige den halve slikpose jeg fik kværnet. Det giver jo mening at mit blodsukker var lavt, når jeg ikke havde fået noget mad. Men at jeg valgte at gå til slikket gør mig ked af det. For jeg VIL IKKE lade det styre mig. Jeg var jo ikke engang sulten til aftensmaden. Jeg havde spist mig mæt.

Det, der gør mig ked af det, er, at jeg normalt har en viljestyrke der holder. Normalt kan jeg godt sidde med en pose slik foran mig, og alligevel lade være med at spise af det. Men det kunne jeg ikke i dag, og det går mig virkelig på. Jeg ved, at man ikke skal hænge sig for meget i, hvad der er sket, men tænke på, hvad man i stedet kan gøre. Derfor vil jeg heller ikke dunke mig selv mere i hovedet med det, for ja, det var en fejl, men hvad kan jeg gøre nu? Jamen jeg kan da sørge for, at få nok at spise og drikke i løbet af dagen, så jeg ikke får den trang som får mig helt ned. For det kommer jeg. Jeg ved hvornår jeg har fået for meget, for jeg kommer helt ned i et mørkt hul, og det er en hård og lang vej op derfra. Jeg tror jeg vil gå tideligt i seng i aften, og så forhåbentlig vågne i morgen med samme overskud og energi som jeg vågnede med.

Er der nogen af jer der har det på den måde, med nogle bestemte ting hvor I ikke kan styre jer?

Kram

Likes

Comments

1. Her 2. Pinterest 3. Pinterest 4. Her 5. Her 6. Her

Hej med jer!

Min stil skifter meget i farver, og min September-farve har helt klart været rød. Der er noget ved farven, som både er sommerlig og glad, men samtidig efterårs-agtig. Jeg er simpelthen vild med den lige i tiden. Derfor har jeg valgt at dedikere et helt indlæg til denne farve ;)
Faktisk, så sent som i går, kom min mor hjem med nr. 1- som jeg er super glad for, jeg synes den er SÅ fed.

Hvad er jeres farve lige i øjeblikket?

Knus

Likes

Comments

Ja, jeg ved godt, at jeg allerede har skrevet et indlæg om hvor lang tid der er til jul. Men altså, når efterår ser sådan ud, er det svært at elsker synes jeg.

Denne efterårsdag har jeg brugt på at gøre mit værelse rent og fået ryddet ud i nogle af de ting der bare fylder, på et i forvejen fyldt værelse. Jeg er super glad for min indsats i dag, jeg satte noget lækkert musik på og gik så ellers i gang. Et par timer senere, jeg hastede jo ikke, var mit værelse skinnende rent, og jeg kan ikke vente med at kunne putte mig under det nye sengebetræk.

Jeg har haft det lidt mærkeligt her på det sidste. Jeg har haft humørsvingninger (ikke PMS), har ikke haft overskud til noget som helst- hverken arbejde, skole, veninder eller familie, og oven i det, er jeg kommet ind i en ond cirkel igen med alt for meget sukker. Og ja, jeg tror det har en sammenhæng, ikke at have overskud og derfor fylde sig med chokolade. Men i dag følte jeg mig virkelig motiveret. Normalt skal der overtalelse til, fra mine forældres side, til at jeg gør mit værelse rent, men i dag besluttede jeg det selv. Det har dog betydet at jeg ikke har fået lavet lektier, men det gav mig virkelig noget ro. Jeg har fået styr på de ydre omgivelser, så nu er det tid til at få styr på de indre.

Det er selvfølgelig aldrig godt ikke at lave lektier, men i dag havde jeg brug for at skippe det. Og det var rart! Jeg har afleveret to afleveringer i dag, og kunne simpelthen ikke overskue at skulle hjem og lave lektier også. Jeg føler jeg har fået mere energi, og nu kan jeg fortsætte min uge med glade tanke og positiv energi!

Nogle gange bliver man bare nødt til at prioritere. I dag prioriterede jeg, at få styr på mit værelse og at have tid til at tænke, uden at blive afbrudt og skulle tage hensyn til andre. Jeg lagde min mobil fra mig og skruede op for musikken. Det var en tiltrægt tænkepause. For, hvor tit har man i hverdagen tid til bare at tænke? Uden mobil, computer, lektier eller nogen der afbryder? Det er i hvert fald ikke tit jeg føler jeg har tid til det. Så noglegange må man priroritere sig selv og sine egne behov og lade andre ting vente.

Knus :*

Likes

Comments

Hey you!

"I love it." Hvad forbinder man allermest med den sætning? Jeg forbinder denne sætning med ingen ringere end Ole Henriksen. Og det er lige præcis ham dette indlæg kommer til at handle om. For i denne uge har jeg nemlig været inde og se "I Love It- The Concert" som er en skildring af Ole Henriksens liv, og hvordan han blev til Ole Henriksen.

Det var et super godt arrangement, og jeg følte at jeg kom meget tættere på en mand som er så glad og frisk på livet, som jeg aldrig har mødt nogen før.

"The Concert" fortalte historien om ham fra en dag han stod ved Limfjorden, fulgte ham til Jakarta i Indonesien og videre til USA for at udleve 'den amerikanske drøm'. Vejen til USA var lang, men i Indonesien mødte han en kvinde som hjalp ham med hans hud, og derfra opstod ideen om, at han ville producere cremer. USA var på den tid ikke klar til en homoseksuel mand der lavede cremer og han kæmpede i 10 år for at få lov at bryde igennem. Men han troede på sig selv og blev ved og til sidst lykkedes det for ham. Hurtigt efter bliver han berømt og medvirkede i flere og flere ting.

Selve "I Love It- The Concert" havde jeg forstået skulle være en musical, men jeg må da sige jeg blev overrasket. Da jeg kom ind i salen, sad over 50 musikanter og på scenen kom blot fire skuespillere. Det var tydeligt at se at det var musikken der blev lagt vægt på, at man skulle føle gennem musikken. Og det virkede. Det var et meget bevægende stykke, som fik mig til at tænke over nogle ting. Hvorfor leve livet i en trist boble, når man kan vælge at have en god dag, HVER dag. Se det positive i livet og hæng dig ikke i bagateller.
Jeg blev meget motiveret af stykket. At stå op om morgenen og sige "Du ser godt ud i dag." At huske at give sig selv, og andre, komplimenter og at leve i nuet.

Er der nogle af jer, der har set stykket? Og hvad syntes I om det?

Jeg håber I fandt dette indlæg interessant.

I love it :*

Likes

Comments

... lavet rigtig mange ting. Det føler jeg i hvert fald, at jeg har.

Hallo
Jeg tænkte, det måske kunne være interessant at lave en liste med de ting jeg har lavet i denne uge. Måske er det mest spændende for mig selv? Det får vi at se.

Mandag:
- Afleveret en aflevering jeg har knoklet meget med. Jeg var super lettet, da jeg fik den afleveret- da jeg fik den ud af verden. Jeg glæder mig til at se, hvad min lærer synes om den.

Tirsdag:
- Var jeg et smut ved lægen. Jeg har haft nogle problemer med mine hænder, og fik en blodforgiftning-lignende streg op ad min hånd. Jeg påbegyndte en penicilin-kur, så nu er jeg på piller tre gange i døgnet.. Nogle synes måske ikke det lyder så slemt, men af en pige der ikke kan sluge piller, er det ikke sjovt. Jeg er dog blevet meget bedre til det, men jeg synes bestemt ikke at det er sjovt.
- Jeg fejrede også en af mine veninders fødselsdag! Tillykke til hende :*

Onsdag:
- Var jeg sammen med en savnet veninde jeg ikke har set i lang tid. Det var super hyggeligt at se hende igen.

Torsdag:
- Tog jeg et smut ind til byen med mine veninder, hvorefter vi tog ind og så "I Love It- The Concert." Den oplevelse, kommer der et indlæg op om, snart.

Fredag:
- Stod den på familie-hygge. Min mor kom hjem fra kursus, så vi hyggede hele dagen og sluttede dagen af med at se "Vild med Dans."

Lørdag:
- Er det så veninde-hygge. Jeg mødes tidligt med en klassekammerat for at få lavet en aflevering. Senere kommer resten af pigerne og vi spiser sammen og hygger os.
- Måske tager vi videre til en personale-komsammen bagefter, hvor vi mødes og hygger med folk fra arbejdet.

Søndag:
- Står i det økonomiske hjørne. Da jeg er over 18 år, skal jeg og mine forældre have styr på nogle forskellige økonomiske sager.
- Forhåbentlig bliver der også tid til at få lavet lidt aflevering og lektier.

Hvad har I brugt jeres uge på?

Kram

Likes

Comments

Som overskriften afslører er der i dag KUN 92 dage til jul.
Ja, jeg er hende der ikke kan vente til at vejret begynder at blive julet. De grå skyer og regnen behøver jeg ikke, men sneen og de mørke aftener glæder jeg mig til. Endnu mere, glæder jeg mig til at kunne pakke mig ind i varme sweatre, drikke varm kakao, spise julemad, åbne julekalendere, have levende lys i stager og hygge mig ekstra meget med familie og venner.

Hvis bare sommeren havde været her i Danmark, sådan for real, så havde det været godt- men man kan jo ikke få det hele, så nu krydser jeg fingre for en god vinter i stedet

Bare et lille indlæg fra mig i dag

God weekend til jer!

Likes

Comments

Jeg har ikke skrevet et blogindlæg i jeg ved ikke hvor lang tid, og uden at komme med en masse undskyldninger for dette, så er det simpelthen fordi jeg har haft en hektisk weekend og uge indtil videre.

Min weekend startede fredag, men det hektiske begyndte allerede om torsdagen. For på mit gymnasium har vi tradition for, at vi torsdagen inden første gymnasiefest holder torsdagsfest om aftenen. Dagen efter, fredag (gym-fest dagen) har vi så idrætsdag hvilket er super rart efter en aften med fest. Det er stille og roligt, vi konkurrerer i forskellige discipliner, og oplader ellers til festen om aftenen.
For om aftenen har vi jo så selve gym-festen som vi selfølgelig også holder førfest til. Så et hurtigt smut hjem fredag for at komme i bad og gøre sig klar, derefter til førfest for at tage videre til gymnasiefesten. Min plan var så, at tage med nogle veninder med videre til fest efter gymnasiefesten, men det endte faktisk lige modsat med at jeg blev hentet før festen sluttede.
Da jeg vågnede dagen efter var jeg utrolig glad for de ekstra timers søvn jeg havde fået, da jeg havde morgenvagt. Jeg tog på arbejde i en tilstand man vidst kalder bagstiv. Havde det helt fint, indtil tømmermændende slog til og jeg fik det så skidt haha. Mine kollegaer morede sig meget over det, og de var så søde at give mig nogle timer før fri, så tak til dem! :D

Resten af min dag gik med at ligge i min seng hvor jeg spiste fritter og chokolade og drak cola. Det eneste jeg stod op for, var at spise aftensmad.

Dagen efter, søndag, stod den så igen på morgenvagt og da jeg kom hjem skulle jeg igang med afleveringer og lektier.

Jeg vil ikke være typen der siger jeg aldrig drikker igen efter at have prøvet tømmermænd, for det ved jeg ikke kommer til at ske, men jeg vil helt sikkert til de næste fester holde lidt mere styr på hvor meget jeg egentlig drikker ;))

- Jeg vil ikke have jer til at tro, at jeg drikker hver weekend, for det gør jeg ikke. Jeg er den type der aldrig drikker særlig meget og det har ejg fuld respekt for! Man behøver ikke at drikke for at have det sjovt eller være til fest, denne gang gik det bare lidt for hurtigt for mig.

Billede taget fra Google

Mandag var så en rimelig afslappet dag, hvor nogle af mine timer i skolen blev aflyst, så jeg brugte min dag sammen med min storesøster og forældre- super hyggeligt.

Tirsdag har jeg kor, så efter skole tog jeg ind til byen med en fra min klasse og hyggede os der, indtil koret startede.

Onsdag, i dag, kom jeg først hjem 17:30, og har siden da, siddet med hovedet begravet i afleveringer og lektier, da jeg gerne vil holde fri i den kommende weekend!

Jeg håber I alle har haft en skøn weekend!

Likes

Comments

Hej bloggen

I dag kommer det til sådan lidt generelt at handle om mine tanker om hvordan det er at gå på gymnasiet i 2.g der mest af alt handler om afleveringer og lektier, at have et job ved siden af, hvordan jobbet som veninde fungere og samtidig nå at have tid til sig selv og slappe af.

For jeg har bestemt ikke haft tid til at slappe af i denne uge. Hele min uge har handlet om arbejde og skole. Min vagtplan lyder, at jeg arbejder torsdag og lørdag, men med et pleaser-gen og en tom bankkonto har jeg taget tre af mine kollegers vagter denne uge. For både mandag, tirsdag og lørdag har jeg taget andres vagter. Udover mine egne torsdag/lørdag. Dette har resulteret i 25,5 timers arbejde denne uge. Parallelt med arbejde drukner jeg nærmest i afleveringer. Jeg har både en til søndag, endnu en til tirsdag og sørme også en til onsdag (som jeg vel og mærke ikke engang er startet på endnu)

Det kan det altså være rimelig svært at finde motivationen til at begynde at lave lektier, når man først kommer hjem kl. 23 og skal op igen kl. 06- så da kalenderen ENDELIG viste fredag, løftede mit humør sig en lille smule- selvom jeg pretty much har gået rundt som en zombie hele dagen og egentlig godt kunne sove, mens jeg prøver ikke at tænke på min 10 timers arbejdsdag i morgen.

Men men men, det hele skal jo heller ikke gå op i hat og briller og negativ stemning, for det er jo trods alt fredag! Så jeg prøver at tænke på, hvor fedt det er at tjene mine egne penge- selvom det er hårdt, er det det hele værd når jeg får min lønseddel. Jeg tænker på alle mine supersøde veninder som forstår mig lige nu og giver mig plads til at samle ro.

Jeg faldt over dette billede, hvor jeg tænkte: "Hvor er det bare rigtigt!" Jeg vil ikke bukke under for det her. Det har været en travl uge, ja- men det har også været en god uge med en masse dejlige grin. Derfor har jeg besluttet mig for at 'Give it my all' for jeg kan godt, og jeg ved jo at det ikke fortsætter sådan her.

Jeg kan mærke at mit humør har løftet sig voldsomt siden jeg fik fri- måske en blanding af at solen er kommet frem og muligvis forsinket sukkerchok fra alt det chokolade jeg har spist for at holde mig kørende ;))

Selvom jeg går stærkt ind for ikke at skubbe planerne FOR sig selv (hele tiden) er det det jeg ar gjort i denne uge. Jeg har ikke haft tid til lige at trække vejret og tage en slapper. Så næste uge kommer til at handle om MIG.

Jeg vælger at se det positive, og tage både en dag og en aflevering af gangen. Hvad nytter det at miste overblikket?
Jeg vil nu derfor skrive min danskstil færdig, som er til søndag aften og håber så på at blive færdig med aflevering nr. 2 også.

Jeg håber I alle får en helt fantastisk weekend, og ikke lader jer slå ud af små bump på vejen! :*

Likes

Comments

Hej med jer!

Jeg tænkte, at det kunne være lidt hyggeligt, at fortælle jer om min weekend.

Den startede fredag eftermiddag kl. 14:10, da jeg fik fri fra gymnasiet. Om aftenen var jeg ude at spise på restaurant med mine forældre, hvilket var super hyggeligt. Vi sad lige ned til vandet og kunne derfor nyde udsigten med en (for mit vedkommende) kold cola og noget lækkert mad- vejret var helt fantastisk så vi endte med at tage en tur langs vandet efter maden.

Lørdag skulle jeg arbejde kl. 08:30, så jeg måtte tideligt afsted.
Efter arbejde skyndte jeg mig hjem i bad, for så at pakke det sidste af mine ting og køre til Midtjylland hvor jeg skulle til en 18 års fødselsdag hos en veninde fra efterskolen. Det var en super fed fest, og det var rart at se alle folkene fra efterskolen igen, samt dem fra hendes nuværende klasse. Vi kom først i seng ca. 04:30, så jeg vil da påstå at det var en god fest ;)

Søndag, i dag, stod vi sent op, vi havde brug for søvnen for at blive friske igen, der var også flere der skulle køre hjem. Vi spiste alle sammen morgenmad sammen og kørte så i hver vores retning. Jeg havde en anden efterskoleveninde med oppe at køre hjem, så en ellers lang tur blev meget kort fordi vi bare hyggede os hele vejen.
Da jeg havde sat hende af, besluttede jeg mig for at køre et smut forbi min søster og lige sige hej, inden jeg tog helt hjem for virkelig at nyde vejret, som her er kommet op for 23 grader til eftermiddag.

Jeg må også sige, at jeg i skrivende stund er ret så udmattet efter denne weekend, da jeg har været på hele tiden. Samtidig var det også bare super rart at komme hjem, efter at have været væk i, tja egentlig kun et døgn, men et døgn hvor jeg nærmest har kørt nonstop- sådan føles det i hvert fald.

Som den mest perfekte afslutning griller vi i aften og nyder ellers bare vejret i haven. Det har alt i alt har været en helt fantastisk weekend.

Jeg håber også I har haft en god weekend!

Kram fra mig :*

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg er, som enhver anden gymnasie-elev, helt vild med Netflix (og ser det måske lidt for ofte, når jeg burde lave lektier?) Derfor tænkte jeg, det kunne være sjovt lige at vise hvilke 4 serier jeg ser for tiden:

1. Gilmore Girls. Jeg har allerede set den én gang, men jeg synes det er så gennemført en serie. Den er super sød og sjov, og jeg blev lynhurtigt fan af den. Den har et godt mix af drama, romantik, mor-datter-moments, og så formår den at holde en (mig) interesseret. Jeg synes også det er fedt, at de har lavet 'A Year in the life', som er de fire sidste afsnit, som foregår nogle år efter selve serien. Jeg synes det er fedt, at man ser hvad personerne laver efter så mange år, og samtidig mega fedt, at man får en afslutning på det hele. Kan ikke anbefale den nok!

2. The OC. Jeg er kun kommet til sæson 2 ud af 4, og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke helt ved hvad jeg skal synes om den. Nogle afsnit synes jeg er gode, mens jeg halvsover til andre, så den har jeg det lidt blandet med.

3. Sex and The City ser jeg faktisk ikke på Netflix. Jeg ser den på dvd med min mor, og det er altså bare super hyggeligt. På en regnvejrsdag er den skøn at sætte på og så hygge sammen.

4. Friends. Hvem elsker ikke Friends? Jeg gør i hvert fald! Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange jeg har set serien, men nu er jeg i hvert fald i gang igen, og jeg synes den er lige sjov hver gang jeg ser den. Måske endda endnu sjovere, da jeg begynder at kunne snakke med på replikkerne, ups.

Som en 5. jeg også lige er begyndt på, ser jeg serien Shooter, også på netflix. Det er normalt ikke sådan en genre jeg ville gå efter når jeg scroller ned gennem netflix, men den er noget bedre end jeg havde troet og nu er jeg helt opslugt af den.

Håber ikke I synes det er et totalt plat indlæg haha. Hvilke serier ser I lige for tiden, nogle jeg burde se?

Knus

Likes

Comments

SÅ. Lige præcis i dag, har min første skoleuge rundet sidste dag. Det har været med blandende følelser at jeg startede igen, for hvem vil ikke gerne have bare lige en uges ferie mere? Til gengæld havde jeg glædet mig sindssygt meget til at se alle mine venner igen! Da jeg startede i 2.g, samme gymnasium, kendte jeg jo alle (med undtagelse af de nye 1.g'ere) hvilket var super rart.

Den første uge har allerede budt på en masse ting, og det kan allerede mærkes nu, at 2.g altså bare lige er en tand højere i fagligheden (kan man sige det??) I hvert fald har den sidste uge budt på IT-introduktion, da vi jo lige skal have opdateret alt det gamle og sættes ind i nye systemer.. de første tre afleveringer (suk), fantastisk gensyn med nogle fantastiske mennesker og sidst men bestemt ikke mindst, har vi fundet ud af hvor vi skal på studietur, hvilket jeg allerede nu glæder mig helt enormt meget til!

Det har været lidt underligt at komme tilbage på skolen og se, at alle de fysiske rammer på skolen er præcis de samme, som da jeg gik på sommerferie. For der er næsten intet der kan sammenlignes i forhold til hvad der sker på skolen; alle de forskellige mennesker, som altså IKKE var det sidste år. Til gengæld har vi skulle sige farvel til den ældste klasse, og ønsket dem et fantastisk år fyldt med (måske) rejser og (forhåbentlig) en masse skønne oplevelser!

Min uge har været lidt hektisk synes jeg faktisk, for jeg startede om tirsdagen d. 15, mine forældre tog på forlænget 'weekend' fra onsdag til fredag, så jeg har været alene det meste af ugen. Jeg har skulle indstille mig på, at arbejde efter skole er der faktisk noget der hedder, så jeg har været på job 3 dage efter skole, hvilket har været hårdt, efter sådan en dag fyldt med nye, gamle, indtryk.

Jeg glæder mig til at se, hvordan de næste par uger bliver- og jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang med både skolen, det sociale liv og arbejde igen.


Kys kys

Likes

Comments

Hej med jer!

Tredje og sidste del i denne lille serie jeg har haft gang i kommer til at handle om din frisure. Jeg har samlet 5 søde frisurer man nemt kan lave, selv på en dag hvor man sov over vækkeuret og vågnede 20 minutter for sent.

Alle billederne af taget fra Pinterest

Jeg er vild med en simpelt, lidt rodet hestehale da den for det første er super nem og hurtig at lave, og man kan hurtigt style den som man vil. Som eksempel har jeg her, valgt at pynte med en bandana. Jeg synes det er en super god måde at pynte sit hår på. En anden let hestehale er, at koble den sammen med en fletning. Det er nemt at lave en fletning, man bestemmer selv hvor stor, om den skal være fransk eller hvad man nu kan finde på, bare man til sidst sætter den sammen med hestehalen. Så får man et super fint udtryk, som gør hestehalen lidt mere spændende.

Hvis man er en mere 'halvt-oppe-halv-nede´ person, synes jeg disse to er super fine. Den første kræver minimal tid, men man får håret væk fra øjnene, som er et stort plus, især hvis det blæser meget.
Et alternativ, kan ses til højre hvor man har valgt at binde en knude i håret, i stedet for at bruge en elastik. Det er en super fin frisure, især hvis man har lidt længere hår.

Just in case man ikke er til nogle af de ovenstående, kan man vælge denne anderledes frisure og sikre sig at man er med på moden. Hvem har brug for at købe en fidget spinner, når man kan have den i håret?

Jeg håber, jeg har kunnet give lidt inspiration, eller om ikke andet, fået et smil på jeres læber.

Jeg håber i nyder der sidste af ferien!

Krammer fra mig

Likes

Comments

Hej bloggen!

Anden del i min 'Back To School'-serie kommer til at handle om de ting der er gode, liiige at have fået på plads inden man starter. Når man starter i gymnasiet, som jeg, er der nogle ret vigtige skoleting jeg bare skal have styr på inden jeg starter. Her får i en smag på, hvilke ting jeg ikke kan undvære i mit skoleår.

Emoji, cirkler
Det er altid skønt at kunne pakke sine bøger ind i noget fint papir, men kender vi ikke alle det, at efter blot nogel få måneder er papiret helt ødelagt. Derfor er disse strækbare bogbind perfekte. Man slipper den bare på bogen og så bliver det altså ikke bare lige sådan ødelagt.

Kladdehæfte, Tusser, Spiralblok, lommeregner
Man har brug for en masse hæfter til at holde styr i de (alt for) mange noter man tager gennem hele året, men hvorfor ikke skrive de (ofte) kedelige noter i nogle fine hæfter? Det gør det altså bare lidt sjovere. Apropos sjovere, så har jeg, i matematik, en strategi med, at skrive med forskelligfarvede tusser. Simpelthen for at gøre det mere forståeligt, og det hjælper! Helt klart et råd jeg vil give videre, hvis der er et fag I har svært ved. Det er også lidt svært at gå gennem faget matematik uden en lommeregner, så invester i en ordentlig en. Jeg har selv den på billedet og jeg er bare super glad for den! Den kan virkelig ALT hvad jeg har brug for og mere til, super fedt!

Det er også en god ide at anskaffe sig et ekstern harddisk, eller et ekstra USB-stik. Hvis man tager sine noter på computeren, og vel og mærke IKKE gemmer det i skyen, er det en god ide at kunne gemme dem et andet sted også, just in case computeren bryder sammen, så man ikke mister alt. Hvis man har en Macbook air kan det være en god ide at anskaffe sig en USB Superdrive, især hvis man til eksamen, kan få udleveret en disk med opgaven. Så er det altså ikke fedt at sidde uden. Til sidst kan jeg ikke undvære mine høretelefoner. Uanset om man skal med tog, bus, cykler eller går i skole, så starter man altså bare dagen lidt bedre, hvis man har noget godt musik at høre til samtidig.

Jeg håber, det gav lidt inspiration til hvad lige netop DU skal huske når du starter i skole. Til sidst vil jeg bare sige held og lykke, uanset hvilket trin eller uddannelse du skal starte på.

Alle billeder er taget fra enten Google eller bog-ide.dk

Likes

Comments

Hej med jer!

Nu er der ikke længe til, at jeg starter i 2.g. Jeg ved, der er mange der allerede er startet i skole, men jeg håber alligevel i kan bruge dette indlæg. Jeg tænkte nemlig, at det kunne være sjovt at lave en lille 'Back To School' serie, her de næste par dage.

I dag kommer det til at handle om ens outfit. Jeg er sådan en type, der ELSKER at købe nyt tøj til skolestart, måske fordi jeg føler det er en ny start og jeg dermed har mulighed for at vælge en lidt anden stil end hvad jeg har kørt med før. Så her vil jeg vise jer nogle eksempler på, hvad jeg kunne finde på at tage på i skole.

1. Her, 2. Her, 3. Her, 4. Her, 5. Her
Lige i tiden er jeg ret vild med nederdele, jeg er bare ikke så god til at få sat dem sammen som et sæt, men ærligt- hvor svært kan det være? Jeans går man aldrig galt i byen med, så jeg har også fundet et par stykker jeg synes er ret fede.

1. Her, 2. Her, 3. Her, 4. Her, 5. Her, 6. Her
SE lige hvor fine disse trøjer er- er jeg den eneste der synes det? Jeg er simpelthen så vild med Onlys stil lige for tiden, altså jeg tror jeg ville kunne købe hele butikken, hvis altså lige, pengene var der. Jeg har prøvet at finde nogle forskellige, men som I (måske) kan se, er 2 og 4 den samme t-shirt. Det er også den t-shirt jeg har skrevet om i dette indlæg. Jeg ELSKER den!

1. Her, 2. Her
Skal vi ikke håbe på, at vejret bliver så man kan tage kjole på i skole? Ellers er det bare at tage et par tights på indenunder.

Likes

Comments

For at følge op på mit sidste indlæg om de danske fodboldpiger, har jeg lige set EM-finalen. Hvor det selvfølgelig er super ærgerligt at de taber guldet. Til gengæld vinder de en historisk sølvmedalje som bevis på deres utrolig flotte arbejde op gennem kampene.

Igen i dag, måtte jeg fælde en enkelt tåre da de tabte. Tænk, alt det de har været igennem med skader osv. Jeg synes virkelig de har klaret det flot!

Måske har de tabt guldet, men de har vundet en stor sølvmedalje. Stort tillykke til de fodboldpigerne!

Bare et lille fodbold-indlæg her fra mig.

God aften til alle jer!

Likes

Comments

De danske fodboldkvinder gå videre til EM-finalen!!

Hej med jer!

Der har været lidt stille herinde, hvilket jeg ellers havde lovet mig selv, at der ikke skulle, men altså...

Jeg har lige netop siddet og set kvindefodbold, som jeg ellers aldrig har gjort. Ja faktisk har jeg aldrig rigtig set professionel fodbold, men slet ikke kvinderne, hvilket jeg helt 100 skal på søndag, da kvinderne jo kæmpede sig til EM- FINALEN. Og ja, siger man så 'vi' eller 'dem'? For når det går godt har mange en tendens til at sige 'vi gjorde det godt', men er det det modsatte så 'klarede de sig dårligt'. Anyways, jeg ville bare lige dele med jer, at jeg til denne kamp både fik gåsehud, var lige på nippet til at græde og blev usandsynlig glad da de scorede det tredje straffesparksmål. Go Danmark!

Knus fra mig

Likes

Comments

Hej heej

Jeg synes lidt det var en success sidst jeg lavede sådan et indlæg her, så nu får I et mere. Denne gang kommer det til at handle om min glæde ved playsuits. Hvis jeg kunne, ville jeg have dem på hele tiden, det bliver bare lidt irriterende i længden, at skulle smide tøjet hver gang man går på toilettet..

1. Her (mbym), 2. Her (hm), 3. Her (Nelly), 4. Her (hm), 5. Her (Luxêmme), 6. Her (Only), 7. Her (hm), 8. Her (Forever21), 9. Her (inthestyle)
Jeg synes hver af disse playsuits har noget over dem, men jeg må sige at jeg er fuldstændig vanvittig vild med nr. 5 fra Luxêmme, jeg synes den er sÅ fin!

Disse tre har jeg fundet på pinterest, men jeg synes de var for fine til ikke at tage med i dette indlæg.

Hvilken er jeres favorit?

Likes

Comments

Hej bloggen

Grunden til, at jeg vågnede i morges, var fordi det regnede sindssygt meget på mit vindue. Ja altså, jeg var nok vågnet alligevel, men syntes det var groft nok, at det lige var det jeg skulle vågne af.. hvor blev sommeren af?

Nå, jeg besluttede mig for at få noget morgenmad, og da jeg kom ind i køkkenet, så jeg, at vi havde rundstykker, hvilket vi ellers aldrig har, så det var lækkert! Jeg lavede også noget kakao, da der simpelthen var det mest triste vejr udenfor.

Desværre er min mor syg lige pt, så det endte med, at vi sad og så "Sex and the City" med dynerne tæt pakket om os, det meste af dagen, hvilket også bare var super hyggeligt.

Jeg håber I alle har haft en dejlig og afslappende søndag

Sidste billede taget fra Google

Likes

Comments