Hej med jer!

Tredje og sidste del i denne lille serie jeg har haft gang i kommer til at handle om din frisure. Jeg har samlet 5 søde frisurer man nemt kan lave, selv på en dag hvor man sov over vækkeuret og vågnede 20 minutter for sent.

Alle billederne af taget fra Pinterest

Jeg er vild med en simpelt, lidt rodet hestehale da den for det første er super nem og hurtig at lave, og man kan hurtigt style den som man vil. Som eksempel har jeg her, valgt at pynte med en bandana. Jeg synes det er en super god måde at pynte sit hår på. En anden let hestehale er, at koble den sammen med en fletning. Det er nemt at lave en fletning, man bestemmer selv hvor stor, om den skal være fransk eller hvad man nu kan finde på, bare man til sidst sætter den sammen med hestehalen. Så får man et super fint udtryk, som gør hestehalen lidt mere spændende.

Hvis man er en mere 'halvt-oppe-halv-nede´ person, synes jeg disse to er super fine. Den første kræver minimal tid, men man får håret væk fra øjnene, som er et stort plus, især hvis det blæser meget.
Et alternativ, kan ses til højre hvor man har valgt at binde en knude i håret, i stedet for at bruge en elastik. Det er en super fin frisure, især hvis man har lidt længere hår.

Just in case man ikke er til nogle af de ovenstående, kan man vælge denne anderledes frisure og sikre sig at man er med på moden. Hvem har brug for at købe en fidget spinner, når man kan have den i håret?

Jeg håber, jeg har kunnet give lidt inspiration, eller om ikke andet, fået et smil på jeres læber.

Jeg håber i nyder der sidste af ferien!

Krammer fra mig

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hej bloggen!

Anden del i min 'Back To School'-serie kommer til at handle om de ting der er gode, liiige at have fået på plads inden man starter. Når man starter i gymnasiet, som jeg, er der nogle ret vigtige skoleting jeg bare skal have styr på inden jeg starter. Her får i en smag på, hvilke ting jeg ikke kan undvære i mit skoleår.

Emoji, cirkler
Det er altid skønt at kunne pakke sine bøger ind i noget fint papir, men kender vi ikke alle det, at efter blot nogel få måneder er papiret helt ødelagt. Derfor er disse strækbare bogbind perfekte. Man slipper den bare på bogen og så bliver det altså ikke bare lige sådan ødelagt.

Kladdehæfte, Tusser, Spiralblok, lommeregner
Man har brug for en masse hæfter til at holde styr i de (alt for) mange noter man tager gennem hele året, men hvorfor ikke skrive de (ofte) kedelige noter i nogle fine hæfter? Det gør det altså bare lidt sjovere. Apropos sjovere, så har jeg, i matematik, en strategi med, at skrive med forskelligfarvede tusser. Simpelthen for at gøre det mere forståeligt, og det hjælper! Helt klart et råd jeg vil give videre, hvis der er et fag I har svært ved. Det er også lidt svært at gå gennem faget matematik uden en lommeregner, så invester i en ordentlig en. Jeg har selv den på billedet og jeg er bare super glad for den! Den kan virkelig ALT hvad jeg har brug for og mere til, super fedt!

Det er også en god ide at anskaffe sig et ekstern harddisk, eller et ekstra USB-stik. Hvis man tager sine noter på computeren, og vel og mærke IKKE gemmer det i skyen, er det en god ide at kunne gemme dem et andet sted også, just in case computeren bryder sammen, så man ikke mister alt. Hvis man har en Macbook air kan det være en god ide at anskaffe sig en USB Superdrive, især hvis man til eksamen, kan få udleveret en disk med opgaven. Så er det altså ikke fedt at sidde uden. Til sidst kan jeg ikke undvære mine høretelefoner. Uanset om man skal med tog, bus, cykler eller går i skole, så starter man altså bare dagen lidt bedre, hvis man har noget godt musik at høre til samtidig.

Jeg håber, det gav lidt inspiration til hvad lige netop DU skal huske når du starter i skole. Til sidst vil jeg bare sige held og lykke, uanset hvilket trin eller uddannelse du skal starte på.

Alle billeder er taget fra enten Google eller bog-ide.dk

Likes

Comments

Hej med jer!

Nu er der ikke længe til, at jeg starter i 2.g. Jeg ved, der er mange der allerede er startet i skole, men jeg håber alligevel i kan bruge dette indlæg. Jeg tænkte nemlig, at det kunne være sjovt at lave en lille 'Back To School' serie, her de næste par dage.

I dag kommer det til at handle om ens outfit. Jeg er sådan en type, der ELSKER at købe nyt tøj til skolestart, måske fordi jeg føler det er en ny start og jeg dermed har mulighed for at vælge en lidt anden stil end hvad jeg har kørt med før. Så her vil jeg vise jer nogle eksempler på, hvad jeg kunne finde på at tage på i skole.

1. Her, 2. Her, 3. Her, 4. Her, 5. Her
Lige i tiden er jeg ret vild med nederdele, jeg er bare ikke så god til at få sat dem sammen som et sæt, men ærligt- hvor svært kan det være? Jeans går man aldrig galt i byen med, så jeg har også fundet et par stykker jeg synes er ret fede.

1. Her, 2. Her, 3. Her, 4. Her, 5. Her, 6. Her
SE lige hvor fine disse trøjer er- er jeg den eneste der synes det? Jeg er simpelthen så vild med Onlys stil lige for tiden, altså jeg tror jeg ville kunne købe hele butikken, hvis altså lige, pengene var der. Jeg har prøvet at finde nogle forskellige, men som I (måske) kan se, er 2 og 4 den samme t-shirt. Det er også den t-shirt jeg har skrevet om i dette indlæg. Jeg ELSKER den!

1. Her, 2. Her
Skal vi ikke håbe på, at vejret bliver så man kan tage kjole på i skole? Ellers er det bare at tage et par tights på indenunder.

Likes

Comments

For at følge op på mit sidste indlæg om de danske fodboldpiger, har jeg lige set EM-finalen. Hvor det selvfølgelig er super ærgerligt at de taber guldet. Til gengæld vinder de en historisk sølvmedalje som bevis på deres utrolig flotte arbejde op gennem kampene.

Igen i dag, måtte jeg fælde en enkelt tåre da de tabte. Tænk, alt det de har været igennem med skader osv. Jeg synes virkelig de har klaret det flot!

Måske har de tabt guldet, men de har vundet en stor sølvmedalje. Stort tillykke til de fodboldpigerne!

Bare et lille fodbold-indlæg her fra mig.

God aften til alle jer!

Likes

Comments

De danske fodboldkvinder gå videre til EM-finalen!!

Hej med jer!

Der har været lidt stille herinde, hvilket jeg ellers havde lovet mig selv, at der ikke skulle, men altså...

Jeg har lige netop siddet og set kvindefodbold, som jeg ellers aldrig har gjort. Ja faktisk har jeg aldrig rigtig set professionel fodbold, men slet ikke kvinderne, hvilket jeg helt 100 skal på søndag, da kvinderne jo kæmpede sig til EM- FINALEN. Og ja, siger man så 'vi' eller 'dem'? For når det går godt har mange en tendens til at sige 'vi gjorde det godt', men er det det modsatte så 'klarede de sig dårligt'. Anyways, jeg ville bare lige dele med jer, at jeg til denne kamp både fik gåsehud, var lige på nippet til at græde og blev usandsynlig glad da de scorede det tredje straffesparksmål. Go Danmark!

Knus fra mig

Likes

Comments

Hej heej

Jeg synes lidt det var en success sidst jeg lavede sådan et indlæg her, så nu får I et mere. Denne gang kommer det til at handle om min glæde ved playsuits. Hvis jeg kunne, ville jeg have dem på hele tiden, det bliver bare lidt irriterende i længden, at skulle smide tøjet hver gang man går på toilettet..

1. Her (mbym), 2. Her (hm), 3. Her (Nelly), 4. Her (hm), 5. Her (Luxêmme), 6. Her (Only), 7. Her (hm), 8. Her (Forever21), 9. Her (inthestyle)
Jeg synes hver af disse playsuits har noget over dem, men jeg må sige at jeg er fuldstændig vanvittig vild med nr. 5 fra Luxêmme, jeg synes den er sÅ fin!

Disse tre har jeg fundet på pinterest, men jeg synes de var for fine til ikke at tage med i dette indlæg.

Hvilken er jeres favorit?

Likes

Comments

Hej bloggen

Grunden til, at jeg vågnede i morges, var fordi det regnede sindssygt meget på mit vindue. Ja altså, jeg var nok vågnet alligevel, men syntes det var groft nok, at det lige var det jeg skulle vågne af.. hvor blev sommeren af?

Nå, jeg besluttede mig for at få noget morgenmad, og da jeg kom ind i køkkenet, så jeg, at vi havde rundstykker, hvilket vi ellers aldrig har, så det var lækkert! Jeg lavede også noget kakao, da der simpelthen var det mest triste vejr udenfor.

Desværre er min mor syg lige pt, så det endte med, at vi sad og så "Sex and the City" med dynerne tæt pakket om os, det meste af dagen, hvilket også bare var super hyggeligt.

Jeg håber I alle har haft en dejlig og afslappende søndag

Sidste billede taget fra Google

Likes

Comments

Hey hey

Efter jeg havde skrevet mit sidste indlæg lukkede jeg min computer og gik i seng. Jeg havde virkelig brug for søvnen! Da jeg vågnede dagen efter (allerede kl. 7, på en FRIDAG), ved jeg ikke om jeg havde forestillet mig. Måske at jeg ville have fået mange kommentarere, likes eller whatever, men i hvert fald følte jeg mig lidt ramt, da jeg hverken havde fåt et eneste like, ja ikke engang bare én læser (hvilket jo forklarer det med liket.) Det er ikke fordi jeg går op i likes og kommentarer, jo, jeg vil da gerne opbygge et netværk her, men jeg ved at ting tager tid og ikke bare kommer over natten. I hvert fald tror jeg bare det ramte mig, fordi det betød at jeg ligesom ikke var nået ud til nogen mennesker, og at der ikke var bare én der kunne give mig et råd eller blot en opmuntrende kommentar. Så for at sige det rent ud, så startede min morgen ad h til.
Jeg havde aftalt at mødes med min gode veninde i byen i dag, men efter sådan en morgen var det sidste jeg havde lyst til at tage ind til byen. Først senere kom problemet med hvordan jeg egentlig skulle komme ind til byen. Om jeg selv skulle køre, blive kørt eller tage bussen. Et rimeligt simpelt spørgsmål der dog i morges virkede meget uoverskueligt. Jeg endte med at tage bussen og sad det første lange stykke tid og var ret nede over hele situationen. Heldigvis kunne jeg mærke allerede da jeg kom til byen, at min humør begyndte at løfte sig. Det var virkleig rart at komme lidt ud af huset, for andet end arbejde. Jeg mødtes med min veninde og vi havde en super dejlig dag sammen! Det gik op for mig hvor skøn en veninde hun virkelig er! Vi fik ordnet det vi skulle, og der var selvfølgelig også tid til frokost, dessert og shopping. Hun endte faktisk med at køre mig hjem, hvilket jeg var MEGET taknemmelig for, så jeg slap for at sidde i en varm bus, men kunne hygge mig med hende i stedet.

I bilen hjem, fortalte jeg hende faktisk om denne blog, da jeg simpelthen stoler så meget på hende og bare ikke kunne lade være. Jeg må sige hun tog det en del bedre end jeg havde regnet med, hun grinede i hvert fald ikke, men sagde hun syntes det var en god ide, så tak for det!

Efter vi havde hygget lidt hjemme hos mig, tog hun hjem og jeg skulle gøre mig klar til en 18- års fødselsdag. Til festen modtog jeg en snap, fra min veninde, hvor hun skrev at hun syntes jeg skrev godt, og at jeg bare skulle fortsætte. Jeg blev SÅ glad! Tænk at en så 'lille' kommentar kan betyde så meget.
Så alt i alt har det virkelig været en fantastisk dag, og jeg vil også lige gøre det klart at jeg er ovenpå igen i forhold til mit forrige indlæg.

Meget glade og varme kram fra mig

Likes

Comments

Hej med jer!

Dette bliver et lidt anderledes indlæg (som jeg har været ret nervøs for at offentligøre, da det er meget personligt)

Vi kender det alle et sted fra, enten fra film, bøger, veninder eller fra os selv. Naturligt udvikler vi os, især som vi bliver ældre. Det har både nogle positive og negative følger. Jeg har brug for et råd:

Den anden dag fik jeg nemlig en følelse af, at mit forhold til en af mine bedste veninder har ændret sig. Jeg læser mange steder, at hvis man er kommet så langt i et forhold at man kan være sammen uden at lave noget, ja nærmest uden at snakke sammen og hvis man ikke ser hinanden i lang tid og ting stadig er det samme har man et godt forhold. Men her på det sidste har min veninde og jeg ikke set meget til hinanden, og vi har i lang tid ikke snakket meget når vi har været sammen. På en måde har jeg en fornemmelse af, at vi er ved at glide lidt fra hinanden, hvilket jeg virkelig ikke håber! Jeg føler lidt, at vores forhold kan beskrives sådan: Vi skriver sammen, får streak, skyper og snakker en del. Efter kort tid forsvinder kontakten ligeså stille- jeg prøver at skrive til hende, men får kun korte svar tilbage og vi kan aldrig finde dage hvor vi kan være sammen. Jeg føler ikke at der burde ligge meget planlægning bag at finde en dag med sin veninde, men sådan er det desværre lige pt. Jeg føler lidt, at det er MIG der skriver til hende hele tiden og MIG der prøver at holde kontakten ved lige, mens hun næsten aldrig skriver til mig. På trods af det, så er alt som det plejer og vi har vi det super hyggeligt når vi er sammen. Min tanke er lidt, om vi for lang tid har været i den der 'vi-behøver-ikke-snakke-for-at-være-sammen-zone' og at vi derfor ikke rigtig kender hinanden mere. Det er, som om der mangler noget action i vores forhold, at vi laver noget sammen. Vi står overfor den udfordring, at min veninde desværre lider af angst. Det har ødelagt rigtig mange af vores aftaler, fordi hun er blevet syg. Jeg vil super gerne være den veninde der hjælper hende igennem det og er der for hende, men det er bare super svært for mig ikke at føle mig afvist når hun gang på gang aflyser vores aftaler. Her på det sidste har det været nogle store ting hun har aflyst, som vores første køretur sammen efter jeg fik kørekort. Hun aflyste min 18-års fødselsdag, både selve dagen og festen. Vi havde aftalt at tage i byen om aftenen, men det aflyste hun med undskyldningen "Jeg er ikke så meget til byen endnu" hvor hun en måned efter tager med en anden veninde i byen. Men det er jo også alle de små ting der er begyndt at fylde meget, en tur i biffen, pizza-date, ja noget så simpelt som en tur ind til byen efter skole.

Til hendes fødselsdag gav jeg hende en 'Veninde-bucketlist' med ting vi skal have oplevet i 2017. Efter nogle måneder har vi stadig ikke været sammen én eneste gang og har derfor af gode grunde heller ikke fået krydset én eneste oplevelse af... Jeg håber virkelig inderligt, at det bare er en fase vi skal igennem og at det ikke skal til at betyde slutningen på vores venskab.

Jeg ved ikke om det er barnligt eller latterligt at føle sådan, men jeg har bare en følelse af, at hun ikke sådan RIGTIG gider at være sammen med mig mere. Efter 5 års venskab.

Er der nogle af jer der har nogle gode råd til hvad jeg eventuelt kan gøre? Er der nogen af jer der en gang har følt på samme måde med en god ven?

Likes

Comments

Billedet er taget fra Google

Halli halløj
Jeg blev i sidste uge introduceret til programmet "Sukkertoppen" som kører på TV2 mandag aften kl. 20:00. Hvis man så og elskede "Bagedysten" (Som jeg gjorde, vel og mærke med de 'rigtige' dommere) så er dette et program for dig. Det er "Bagedysten" på et helt nyt niveau. I "Sukkertoppen" er det erfarne og dygtige konditorer der dyster mod hinanden. Indtil videre har jeg fået set tre afsnit og jeg bliver ligeså meget revet med når de sidste ti minutter begynder, uanset hvor godt konditorerne er med. Det er et program som jeg virkelig nyder, og så er det da også et plus at jeg ser det med mine forældre!
Er der nogle af jer der har set det?

Et sødt kram fra mig!

Likes

Comments