Mina favorit produkter 

Dessa produkter är de jag använder som mest dagligen.

Den första produkten är en Blemish corrector ( correctuer imperfections ) de är produkten som är vit. Den är så bra och praktisk eftersom den täcker alla finnar man har och den torkar ut finnarna. Jag har använt den flera gånger och det hjälper verkligen. Orginal pris 79 kr men nu har de ett erbjudande så det kostar nu 65 kr.

Nästa produkt är en Liquid balm. Den gör läpparna lenare och så att de får lite färg. den.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Viva La Juicy

Jag tycker så mycket om denna parfym eftersom den har en fräsch lukt medans den också är söt. De som är så bra med denna parfym är att man inte behöver spreja så mycket för att få den goda lukten på sig.

Den är 30ml och jag betalade 429 kr. Men nu har det ett erbjudande så det kostar nu bara 365 kr! Jag tycker från min sida att det var värt.

Juicy Couture

Likes

Comments

Haul - Cubus ( smink ) 

Jag har då gått och shoppat lite smink i Cubus. Jag tyckte detta smink verkade väldigt bra så jag valde att köpa de för att testa hur de är.
Denna koluktion heter "Perfect". En av produkterna som ni kan se är "Brownzing powder". Den är då lite skimrig och har en fin brun ton.
Nästa produkt är eye shadow.
Därefter har vi "blush".
Jag fick dessutom en "blusher brush" den var väldigt mjuk och len. Den var också ganska stor.
Sedan så har vi den andra andra produkterna och det är "Lip balm" och "Lip gloss" ( i tuben )

Likes

Comments

HAUL - Gekås Ullared

Jag kommer då nu att dela upp denna stora haul. Jag har då handlat från olika stora butiker så jag kommer att dela upp inläggen efter butikerna. Men den första haul:en är då från Ullared.

bild 1: En grå fluffig nyckelring.

Bild 2: En gammelrosa handväska/plånbok .

Bild 3: Lysande "&" ( under dag tid )

Bild 1: Lysande "&" (under lite mer mörkare tid )

Bild 2: En whiteboard kalender

Bild 3: En rosa kalender

Bild 4: En svart kalender ( samma kalender som bild 3. Skillnaden är bara att man kan ändra på framsidan. Så jag valde att ta kort på borde framsidorna)

Alla dessa produkter är från Ullared och nästa inlägg kommer jag då visa den andra haul:en från en annan butik.

Likes

Comments

Nyheter!!

Eftersom jag vill att min blogg ska utveckla sig vidare så har jag stora planer på gång. En av de stora stegen kommer jag att avslöja strax. Så håll utkik.

Likes

Comments

Sha vart ska jag börja?

Jag har då vart på väldigt många ställen. Har inte haft tid. Men nu är det så att det är snart sommar lov, så jag kommer att vara mer aktiv än någonsin. Jag har massor av bilder som jag kommer att uppdatera er med.

puss puss <3

Likes

Comments

Vår mode

​Här har vi några tips på hur vi kan får en liten mer vår stil och när solen sticker fram är dessa kläder perfekt för oss.


Likes

Comments

Vår mode

Våren är på väg nu och solen börjar sticka lite fram och det blir varmare och varmare. Vore det inte då bra börja plocka fram lite vår stilen och börja öppna dina vår sinnen. 

I mitten av bilden är det en väldigt söt och snygg vår klänning. Den kan man ha på både vår och sommar tiderna och kommer aldrig att dö ut. 

Fler och mycket bättre vår tips kommer snart så håll ögonen öppna och så ses vi i nästa inlägg 


Likes

Comments

Information

Jag kommer att lägga upp tips till vår kläder varje dag i hela mars för att ge er en bra vinkel in i vår modet. Så håll ögonen öppna nästa hela månad för massor av mode tips.

Likes

Comments

Jag fyller år!!!!

​Jag fyller år idag , men jag kommer att lägga upp mer information när jag har tid <3

Likes

Comments