HAUL - Gekås Ullared

Jag kommer då nu att dela upp denna stora haul. Jag har då handlat från olika stora butiker så jag kommer att dela upp inläggen efter butikerna. Men den första haul:en är då från Ullared.

bild 1: En grå fluffig nyckelring.

Bild 2: En gammelrosa handväska/plånbok .

Bild 3: Lysande "&" ( under dag tid )

Bild 1: Lysande "&" (under lite mer mörkare tid )

Bild 2: En whiteboard kalender

Bild 3: En rosa kalender

Bild 4: En svart kalender ( samma kalender som bild 3. Skillnaden är bara att man kan ändra på framsidan. Så jag valde att ta kort på borde framsidorna)

Alla dessa produkter är från Ullared och nästa inlägg kommer jag då visa den andra haul:en från en annan butik.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nyheter!!

Eftersom jag vill att min blogg ska utveckla sig vidare så har jag stora planer på gång. En av de stora stegen kommer jag att avslöja strax. Så håll utkik.

Likes

Comments

Sha vart ska jag börja?

Jag har då vart på väldigt många ställen. Har inte haft tid. Men nu är det så att det är snart sommar lov, så jag kommer att vara mer aktiv än någonsin. Jag har massor av bilder som jag kommer att uppdatera er med.

puss puss <3

Likes

Comments

Vår mode

​Här har vi några tips på hur vi kan får en liten mer vår stil och när solen sticker fram är dessa kläder perfekt för oss.


Likes

Comments

Vår mode

Våren är på väg nu och solen börjar sticka lite fram och det blir varmare och varmare. Vore det inte då bra börja plocka fram lite vår stilen och börja öppna dina vår sinnen. 

I mitten av bilden är det en väldigt söt och snygg vår klänning. Den kan man ha på både vår och sommar tiderna och kommer aldrig att dö ut. 

Fler och mycket bättre vår tips kommer snart så håll ögonen öppna och så ses vi i nästa inlägg 


Likes

Comments

Information

Jag kommer att lägga upp tips till vår kläder varje dag i hela mars för att ge er en bra vinkel in i vår modet. Så håll ögonen öppna nästa hela månad för massor av mode tips.

Likes

Comments

Beslutångest 

Jag fick ångest igår på grund av ett beslut. Det är ju såhär att jag inte kan göra 2 saker samtidigt. De var mellan att satsa på idrotten eller studier.

De är nämligen såhär att om jag väljer att sporta och studera så har jag ju ingen fritid över. Dessutom så kommer jag inte ha någon energi till att plugga. Jag älskar att sporta och är väldigt bra på det men jag älskar dessutom att plugga.

Så igår fick jag besluta mig om jag skulle satsa på sporten eller på skolan. Jag behöver därför hjälp, jag har tänkt på det och har ett svar men jag vill kolla om ni tycker som jag eller om de jag har valt är bara onödigt.

Likes

Comments

Jag fyller år!!!!

​Jag fyller år idag , men jag kommer att lägga upp mer information när jag har tid <3

Likes

Comments

                               Mina julklappar                                

Som ni kan se så har jag fått en present från Glossybox! (av min kusin då)DE är en av deras senaste boxar. Produkterna kan se väldigt liten men deras kvaletie är super bra! Hit tills har jag bara testat deras läppglans och den är super bra! Det fanns fler produkter alltså dersas matta läppstift men den är jag tappat bort men väldigt många tycker att den är super bra. Jag har fåt fler presenter och har super sjuka historier om nyår så det är bara att gilla så vet jag om ni vill ha några av de 😊 ( är absolut inte sponsrad )

länk om ni vill få mer info :

https://www.glossybox.se/glossybox-december-2016/

Likes

Comments

Outfits För Nyår 

Dessa outfits är valda för olika smaker. Jag har frågat många vad de tycker är bra kläder för nyår och jag fick många olika svar beroenda på vilka smaker de har. Men dessa som jag nu har tagigt fram var väldigt populära bland folket. men några av bilderna är från mig alltså från min egen smak som t.ex bild 1.

bild 1. På bild 1 har vi 4 st olika klänningar. De 2 första är likadana bara i olika färger och den klänningen är ganska söt och snygg samtidigt. Medans den tredje klänningen är mer slayig alltså mer kurvig och det är det samma med den 4 klänningen som är lik den tredje men är blå och gjord av mocka.

Bild 2. De två andra klänningarna är väldigt söta och är bra val om man vill vara lite extra söt på nyår.

Bild 3. De två klänningarna på den tredje bilden är också snygga men också samtidigt söta och är ett bra val om man vill vara lite er snygg än söt.

Bild 4. De två klänningarna på bild 4 är väldigt enkla klänningar de vill säg att de inte är så mycket specielt med de och om man inte vill ha för mycket på sig så är detta ett väldigt bra val.

Hoppas att ni tycker om dessa tips <3 


Likes

Comments