Sommar Blogg!!

Eftersom alla har sommar lov och att de är sommar, så kommer mitt feed att få ett mer sommar tema och jag kommer att lägga upp massor av skoj som jag hoppas på att ni kommer att tycka om <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nyheter!!

Eftersom jag vill att min blogg ska utveckla sig vidare så har jag stora planer på gång. En av de stora stegen kommer jag att avslöja strax. Så håll utkik.

Likes

Comments

Sha vart ska jag börja?

Jag har då vart på väldigt många ställen. Har inte haft tid. Men nu är det så att det är snart sommar lov, så jag kommer att vara mer aktiv än någonsin. Jag har massor av bilder som jag kommer att uppdatera er med.

puss puss <3

Likes

Comments

Vår mode

​Här har vi några tips på hur vi kan får en liten mer vår stil och när solen sticker fram är dessa kläder perfekt för oss.


Likes

Comments

Vår mode

Våren är på väg nu och solen börjar sticka lite fram och det blir varmare och varmare. Vore det inte då bra börja plocka fram lite vår stilen och börja öppna dina vår sinnen. 

I mitten av bilden är det en väldigt söt och snygg vår klänning. Den kan man ha på både vår och sommar tiderna och kommer aldrig att dö ut. 

Fler och mycket bättre vår tips kommer snart så håll ögonen öppna och så ses vi i nästa inlägg 


Likes

Comments

Information

Jag kommer att lägga upp tips till vår kläder varje dag i hela mars för att ge er en bra vinkel in i vår modet. Så håll ögonen öppna nästa hela månad för massor av mode tips.

Likes

Comments

Beslutångest 

Jag fick ångest igår på grund av ett beslut. Det är ju såhär att jag inte kan göra 2 saker samtidigt. De var mellan att satsa på idrotten eller studier.

De är nämligen såhär att om jag väljer att sporta och studera så har jag ju ingen fritid över. Dessutom så kommer jag inte ha någon energi till att plugga. Jag älskar att sporta och är väldigt bra på det men jag älskar dessutom att plugga.

Så igår fick jag besluta mig om jag skulle satsa på sporten eller på skolan. Jag behöver därför hjälp, jag har tänkt på det och har ett svar men jag vill kolla om ni tycker som jag eller om de jag har valt är bara onödigt.

Likes

Comments

Jag fyller år!!!!

​Jag fyller år idag , men jag kommer att lägga upp mer information när jag har tid <3

Likes

Comments