Information

Jag kommer att lägga upp tips till vår kläder varje dag i hela mars för att ge er en bra vinkel in i vår modet. Så håll ögonen öppna nästa hela månad för massor av mode tips.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Beslutångest 

Jag fick ångest igår på grund av ett beslut. Det är ju såhär att jag inte kan göra 2 saker samtidigt. De var mellan att satsa på idrotten eller studier.

De är nämligen såhär att om jag väljer att sporta och studera så har jag ju ingen fritid över. Dessutom så kommer jag inte ha någon energi till att plugga. Jag älskar att sporta och är väldigt bra på det men jag älskar dessutom att plugga.

Så igår fick jag besluta mig om jag skulle satsa på sporten eller på skolan. Jag behöver därför hjälp, jag har tänkt på det och har ett svar men jag vill kolla om ni tycker som jag eller om de jag har valt är bara onödigt.

Likes

Comments

Jag fyller år!!!!

​Jag fyller år idag , men jag kommer att lägga upp mer information när jag har tid <3

Likes

Comments

                               Mina julklappar                                

Som ni kan se så har jag fått en present från Glossybox! (av min kusin då)DE är en av deras senaste boxar. Produkterna kan se väldigt liten men deras kvaletie är super bra! Hit tills har jag bara testat deras läppglans och den är super bra! Det fanns fler produkter alltså dersas matta läppstift men den är jag tappat bort men väldigt många tycker att den är super bra. Jag har fåt fler presenter och har super sjuka historier om nyår så det är bara att gilla så vet jag om ni vill ha några av de 😊 ( är absolut inte sponsrad )

länk om ni vill få mer info :

https://www.glossybox.se/glossybox-december-2016/

Likes

Comments

Outfits För Nyår 

Dessa outfits är valda för olika smaker. Jag har frågat många vad de tycker är bra kläder för nyår och jag fick många olika svar beroenda på vilka smaker de har. Men dessa som jag nu har tagigt fram var väldigt populära bland folket. men några av bilderna är från mig alltså från min egen smak som t.ex bild 1.

bild 1. På bild 1 har vi 4 st olika klänningar. De 2 första är likadana bara i olika färger och den klänningen är ganska söt och snygg samtidigt. Medans den tredje klänningen är mer slayig alltså mer kurvig och det är det samma med den 4 klänningen som är lik den tredje men är blå och gjord av mocka.

Bild 2. De två andra klänningarna är väldigt söta och är bra val om man vill vara lite extra söt på nyår.

Bild 3. De två klänningarna på den tredje bilden är också snygga men också samtidigt söta och är ett bra val om man vill vara lite er snygg än söt.

Bild 4. De två klänningarna på bild 4 är väldigt enkla klänningar de vill säg att de inte är så mycket specielt med de och om man inte vill ha för mycket på sig så är detta ett väldigt bra val.

Hoppas att ni tycker om dessa tips <3 


Likes

Comments

Vilken ni nu valde så kan ni kommentera vrf du just valde den <3

Likes

Comments

Dessa skor är väldigt fina inför nyår. Eftersom de är rött och guld. De röda färgen är väldigt klassik färg och kan kombineras väldigt fint med guld. Dessutom är guld eller silver en väldigt klassik färg för nyår

Glöm inte att komentera om ni vill ha fler tips >3


Likes

Comments

​Nu är det snart nyår och om du inte har valt kläder eller skor kan dessa tips vara till hjälp ( kommer fler tips snart  )

Likes

Comments

hej hej nu är jag tillbaka! jag har varit väldigt länge borta nu men det är för att jag massa av skolarbeten. T.ex. igår var jag tvungen att plugga till 3 prov göra 4 läxor och göra 2 inlämningar och fixa 1 redovisning. Så som sagt har varit väldigt upptagen men nu är jag tillbaka.Nu när betyg är viktiga så är det väldigt mycket press och ibland fick jag ångest till och med. Men man får tänka posetivt nu för att nu är jag tillbaka :)

kommer försöka att lägga ut inlägg så ofta som möjligt och jag är ju ny men jag tror att jag är nu lite van med att skriva bloggar men aja nu ska jag inte tråka ut er men ha en bra torsdag <3

Likes

Comments

När jag såg dig för första gången visste jag att du var rätt person. Du gav mig leendet som ingen annan har gjort. Du visade ditt hjärta. Min kärlek till dig ökade varje dag som om ett litet barn springer efter godis. Du gjorde så att jag fall för dig, jag kunde göra vad du än vill men du valde att släppa mig och vara med någon annan. Du lämna mig i en mörk skog. Jag hade öppnat mitt hjärta för första gången åt dig men du lämna mig. Mitt hjärta öppnar jag aldrig igen men min kärlek finns kvar för dig. Men mitt hjärta krossas när jag ser dig med någon annan. Du sårar mig som någon har satt en kniv i mig. :(

Jag är så otroligt kär att det i inte går att beskriva men ändå vill jag bara slå dig. Men jag kommer kämpa för dig oavsett vad som än händer. :(

Jag försöker att kämpa men det ända jag får från andra är en iskall blick som går rakt igenom mitt hjärta. Det gör så ont, men tills jag får dig tillbaka kommer jag inte att sluta. :(

Likes

Comments