Mottoet mitt i livet er F.F.F som står for "Fuck Fake Friends". Mottoet har utviklet seg over tid for alt som jeg har opplevd på ungdomsskolen og barneskolen. Jeg har hatt dette mottoet en stund og fikk mest inspirasjon av sangen F.F.F som handler om fake venner ofc. Grunnen til at det ble et motto er på grunn av en god del av mine "venner" i fortiden. Det er så mange falske folk, og så naiv som jeg er så tilgir jeg alle hver gang. På ungdomsskolen droppet jeg en del av de gamle "vennene" mine fra barneskolen og prøvde å få noen nye. Det viste seg til slutt at det ikke var veldig stor forskjell mellom barne og ungdomsskolen. Så jeg fant meg en person som jeg klamret meg fast til som en koalabjørn gjør til et tre. Etter ungdomsskolen begynte videregående som var det absolutt beste hittil. For der traff jeg nemlig åtte herlige mennesker som nå er veldig gode venner. De betyr alt for meg og uten dem er ikke skolen eller hverdagen det samme. Love you.


Love Queen

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Ok rett på sak. Når jenter for eksempel spør deg: "ser jeg bra ut i denne" eller "ser jeg litt feit ut i dette". Også ber de deg om å være helt ærlig, så sier du din mening på en fin måte, "du ser ikke så veldig bra ut nei". Så blir du kalt bitch eller en dårlig venn. Hvis du spør hvordan du ser ut så må du regne med å få et ærlig svar fra dine ekte venner. Det er ingen grunn til å kalla noen bitch eller hvis gutter sier "jeg er kjekk" eller de skryter på sit eget utseende så må de regne med at de noen ganger kan få en kommentar på at de kanskje ikke ser så bra ut som de skal ha det til. Altså alle har sin smak på klær, gutter og egentlig alt. Men hvis du spør om andres mening, må du tåle å få deres mening. Eller om du skryter på utseende, må du ikke bli sjokkert over å få en kommentar som går imot det du selv sier om utseende ditt.Love Queen

Likes

Comments

Jeg har bare hatt den beste helgen på lenge. jeg her vert med de best jentene mine Yasmin, Therese og Tiril. vi hadde barbie movie maraton og bare min mening altså, men Svanesjøen er den beste filmen. Selvsagt måtte vi ha en liten fotoshoot.


helt til venstre ser dere Yasmin og ved siden av henne er Tiril også er det meg også helt til høyre har du Therese

De er de beste og de støtter meg i alt og jeg bare er så utrolig glad i dem. Jeg hadde ikke vert meg uten dem.

Love Queen.

Likes

Comments

Har du noen gang følt på at noen blir favorisert? Vel det er en av de verste følelsene jeg vet om. Det er fordi personen som ikke blir favorisert føler seg dårligere enn den andre som blir favorisert og man kan se på karakterer hvem som er best likt og hvem som er mindre likt. Det er rett og slett fordi jeg føler at jeg er mindre verdt eller at jeg gjør noe feil.

Lærere spesielt er flinke til å favorisere, men det er ikke alltid lærere kan noe for det, fordi favorisering skjer, spesielt i det sosiale liv. Eksempler: Du liker bestevennen din bedre enn de andre vennene dine. Det er favorisering. Også i et forhold så liker du jo den personen bedre enn andre. Dette er ting vi ikke ser på som favorisering, men det er jo det. Personlig så er jeg imot favorisering på skolen, men i det sosiale liv så er det nok ikke noe å gjøre med.


Slutter der, love Queen.


Likes

Comments

Hei alle sammen. jeg vil fortelle litt om daglig livet mitt. Til vanlig så driver jeg med teater og løping. som dere kan lese i mitt siste innlegg så går jeg på dramalinjen på Jessheim. Jeg har alltid drevet med teater enten om det er kurs elle rom det er forestillinger. Jeg har en avhenge av teater fordi der trenger jeg ikke å være meg. Jeg har aldri hatt noe bra selvbildet eller høy selvtillit og jeg har aldri sett så bra på meg selv, derfor er det deilig å kunne være en annen. Kanskje rollen er et null eller har den dårligste selvtilliten i verden så er det fantastisk å ikke være seg selv innimellom. det trenger ikke å være en stor rolle, bare det er en rolle med en personlighet så holder det.


Jeg er ingen fan av lange innlegg så jeg av slutter her. Hilsen Queen

Likes

Comments

Hei jeg heter Viktor. jeg er 16år. Jeg går på drama linjen på Jessheim vgs. Jeg kommer fra Eidsvoll. Jeg vil blogge fordi jeg har en stor interesse i klær, sminke og teater. Jeg blogger om livet mitt fordi jeg har opplevd en del både med venne og med seksualitet. Jeg er så sazzy at vennene min kaller meg Queen, derfor er navnet mitt blidt Queen. Jeg elsker gossip og lever for det. Jeg tror jeg kommer til å legge ut et innlegg vær fredag.


Det er litt om meg!

Likes

Comments