Ordet "homse" er brukt mye i samfunnet. Ordet er brukt mest i negative situasjoner. Hvorfor bruker vi dette ordet? Er det ikke greit å være homofil? Det er slik at jenter elsker homofile og bifile mens gutter har en litt annen oppfatning. Av min erfaring så syntes gutter at homofili eller bifili er rart , men det er helt greit at de syntes det er "rart" men det gir dem ingen grunn til å dømme de som er homofile eller bifile. Mange gutter syntes det er rart fordi de rett og slett ikke kan se for seg å være sammen med en gutt. Jeg respekterer de som ikke liker homofile eller bifile, men hvis du da velger å dømme noen med en annen seksualitet så tråkker du på meg som person. Jeg skjønner ikke at det kan være så vanskelig å akseptere alle. Noen ganger får jeg spørsmålet "hva feiler det deg?" for meg er det et veldig hardt spørsmål. det spørsmålet får meg til å føle meg svak og jeg begynner virkelig å tenke over hva som er feil med meg. Jeg føler meg svak og ødelagt når folk spør meg om det. Men jeg skal ikke snakke mer om mine grine historier, det kan vi ta senere.

med dette avslutter jeg med å si at du MÅ akseptere alle for de dem er.


Love Queen

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 56 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen. jeg vil fortelle litt om daglig livet mitt. Til vanlig så driver jeg med teater og løping. som dere kan lese i mitt siste innlegg så går jeg på dramalinjen på Jessheim. Jeg har alltid drevet med teater enten om det er kurs elle rom det er forestillinger. Jeg har en avhenge av teater fordi der trenger jeg ikke å være meg. Jeg har aldri hatt noe bra selvbildet eller høy selvtillit og jeg har aldri sett så bra på meg selv, derfor er det deilig å kunne være en annen. Kanskje rollen er et null eller har den dårligste selvtilliten i verden så er det fantastisk å ikke være seg selv innimellom. det trenger ikke å være en stor rolle, bare det er en rolle med en personlighet så holder det.


Jeg er ingen fan av lange innlegg så jeg av slutter her. Hilsen Queen

  • 141 lesere

Likes

Comments

Hei jeg heter Viktor Høgseth Hagen. jeg er 16år. Jeg går på drama linjen på Jessheim vgs. Jeg kommer fra Eidsvoll og bor på Råholt. Jeg vil blogge fordi jeg har en stor interesse i klær, sminke og teater. Jeg blogger om livet mitt fordi jeg har opplevd en del både med venne og med seksualitet. Jeg er så sazzy at vennene min kaller meg Queen, derfor er navnet mitt blidt Queen. Jeg elsker gossip og lever for det. Jeg tror jeg kommer til å legge ut et innlegg vær fredag.


Det er litt om meg!

  • 170 lesere

Likes

Comments