Ok rett på sak. Når jenter for eksempel spør deg: "ser jeg bra ut i denne" eller "ser jeg litt feit ut i dette". Også ber de deg om å være helt ærlig, så sier du din mening på en fin måte, "du ser ikke så veldig bra ut nei". Så blir du kalt bitch eller en dårlig venn. Hvis du spør hvordan du ser ut så må du regne med å få et ærlig svar fra dine ekte venner. Det er ingen grunn til å kalla noen bitch eller hvis gutter sier "jeg er kjekk" eller de skryter på sit eget utseende så må de regne med at de noen ganger kan få en kommentar på at de kanskje ikke ser så bra ut som de skal ha det til. Altså alle har sin smak på klær, gutter og egentlig alt. Men hvis du spør om andres mening, må du tåle å få deres mening. Eller om du skryter på utseende, må du ikke bli sjokkert over å få en kommentar som går imot det du selv sier om utseende ditt.Love Queen

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg har bare hatt den beste helgen på lenge. jeg her vert med de best jentene mine Yasmin, Therese og Tiril. vi hadde barbie movie maraton og bare min mening altså, men Svanesjøen er den beste filmen. Selvsagt måtte vi ha en liten fotoshoot.


helt til venstre ser dere Yasmin og ved siden av henne er Tiril også er det meg også helt til høyre har du Therese

De er de beste og de støtter meg i alt og jeg bare er så utrolig glad i dem. Jeg hadde ikke vert meg uten dem.

Love Queen.

Likes

Comments

Har du noen gang følt på at noen blir favorisert? Vel det er en av de verste følelsene jeg vet om. Det er fordi personen som ikke blir favorisert føler seg dårligere enn den andre som blir favorisert og man kan se på karakterer hvem som er best likt og hvem som er mindre likt. Det er rett og slett fordi jeg føler at jeg er mindre verdt eller at jeg gjør noe feil.

Lærere spesielt er flinke til å favorisere, men det er ikke alltid lærere kan noe for det, fordi favorisering skjer, spesielt i det sosiale liv. Eksempler: Du liker bestevennen din bedre enn de andre vennene dine. Det er favorisering. Også i et forhold så liker du jo den personen bedre enn andre. Dette er ting vi ikke ser på som favorisering, men det er jo det. Personlig så er jeg imot favorisering på skolen, men i det sosiale liv så er det nok ikke noe å gjøre med.


Slutter der, love Queen.


Likes

Comments

Ordet "homse" er brukt mye i samfunnet. Ordet er brukt mest i negative situasjoner. Hvorfor bruker vi dette ordet? Er det ikke greit å være homofil? Det er slik at jenter elsker homofile og bifile mens gutter har en litt annen oppfatning. Av min erfaring så syntes gutter at homofili eller bifili er rart , men det er helt greit at de syntes det er "rart" men det gir dem ingen grunn til å dømme de som er homofile eller bifile. Mange gutter syntes det er rart fordi de rett og slett ikke kan se for seg å være sammen med en gutt. Jeg respekterer de som ikke liker homofile eller bifile, men hvis du da velger å dømme noen med en annen seksualitet så tråkker du på meg som person. Jeg skjønner ikke at det kan være så vanskelig å akseptere alle. Noen ganger får jeg spørsmålet "hva feiler det deg?" for meg er det et veldig hardt spørsmål. det spørsmålet får meg til å føle meg svak og jeg begynner virkelig å tenke over hva som er feil med meg. Jeg føler meg svak og ødelagt når folk spør meg om det. Men jeg skal ikke snakke mer om mine grine historier, det kan vi ta senere.

med dette avslutter jeg med å si at du MÅ akseptere alle for de dem er.


Love Queen

Likes

Comments

Hei alle sammen. jeg vil fortelle litt om daglig livet mitt. Til vanlig så driver jeg med teater og løping. som dere kan lese i mitt siste innlegg så går jeg på dramalinjen på Jessheim. Jeg har alltid drevet med teater enten om det er kurs elle rom det er forestillinger. Jeg har en avhenge av teater fordi der trenger jeg ikke å være meg. Jeg har aldri hatt noe bra selvbildet eller høy selvtillit og jeg har aldri sett så bra på meg selv, derfor er det deilig å kunne være en annen. Kanskje rollen er et null eller har den dårligste selvtilliten i verden så er det fantastisk å ikke være seg selv innimellom. det trenger ikke å være en stor rolle, bare det er en rolle med en personlighet så holder det.


Jeg er ingen fan av lange innlegg så jeg av slutter her. Hilsen Queen

Likes

Comments

Hei jeg heter Viktor. jeg er 16år. Jeg går på drama linjen på Jessheim vgs. Jeg kommer fra Eidsvoll. Jeg vil blogge fordi jeg har en stor interesse i klær, sminke og teater. Jeg blogger om livet mitt fordi jeg har opplevd en del både med venne og med seksualitet. Jeg er så sazzy at vennene min kaller meg Queen, derfor er navnet mitt blidt Queen. Jeg elsker gossip og lever for det. Jeg tror jeg kommer til å legge ut et innlegg vær fredag.


Det er litt om meg!

Likes

Comments