Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Tja. Kanske borde blogga lite. Fast orkar ej så kör ett inlägg till med massa bilder istället. Najs.

Likes

Comments

Tja! Igår var NA och TE uppe på berget. Jävligt kiligt nog var det bara en lift öppen, och norrbacken var helt stängd. Så det blev, mer eller mindre, upp och ner x23. Efter att man varit i t.ex Sälen blir berget i Hestra lite småtråkigt haha. Men skidåkning är generellt något jag ÄLSKAR och lite som ett lugnande medel.

Idag vaknade jag ganska tidigt då iag somna direkt när jag kom hem igår. Med en vovve brevid mig ska jag käka klart frul​len och sedan övningsköra. Gattmos. Bara ca en månad kvar till 18-årsdagen. Helt sinnes.

Likes

Comments

Slutade halv 10 idag ;-) Livet e fett najs ;-) Förmodligen en sorts kompensation för att jag missade sovmorgon på två timmar igår. Så nu sitter jag här med en söt kopp och pyjamas. Underbart!

Jag ska spendera dagen med MYCKET fysik, lite matte och lite dokumentärer. Extremo mycket i skolan just nu.

NOUW.COM/PBRODER

Likes

Comments

Tja! Känner lite att mitt vardagliga liv är en aning ointressant hehe. Det som skiljde denna onsdag från alla andra onsdagar var en föreläsning som vi gick på. Den handlade om anabola steroider och spice. Det sjuka jag fick lära mig var allvaret i kosttilskott (proteinpulver), som är mycket ohälsosammare mot kroppen än vad jag alltid trott. Och en annan rolig grej var ju att man missade sovmorgonen och kom till skolan 2 timmar för tidigt. Som sagt, en rolig grej :-):-):-)

För övrigt måste jag plugga som fan de kommande veckorna då jag har flera prov att klara, samt tunga konpletteringar. Så för mig blir det en fet plugghelg denna helg - förutom skidåkningen på fredag (första åkningen för min del denna säsong!!!!). Jag e ju int lite tagg alltså :DDDDddD

Likes

Comments

Fint landskap just nu. Älskar vintern så mycket. Alltid varit favoritårstiden.

Har gått och fått feber, vilket jag lyckats få ovanligt många gånger den senaste tiden. Immunförsvaret är verkligen SÄMST.​

Likes

Comments

Matteprov imorgon peeeps. Inte optimalt förberedd.

En liten nyhet för veckan är att jag kandiderar till att bli ordförande i den blivande elevkåren TGE! Har grymma vänner som marknadsför mig otroligt bra 👏 Röstningen sker den 3 februari i biografen på Tranemo Gymnasieskola, missa inte!!!! (Fika will be available ;-)))))))

Likes

Comments

Letat efter en serie att börja kolla på ett tag nu. Dock är det en dum idé att börja följa en ny serie då det hamnar som prio 1 över annat viktigt som t.ex. körkortsplugg och skolan (hehe). Iaf, har lyssnat på Tildus och Jennifer och bestämt mig för att testa på American Horror Story.

Likes

Comments