View tracker

Livet är inte en dans på rosor. Det vet alla. Men ibland vill man att det kan vara lite medgörligt iallafall...

Efter månader av stora motgångar får man tillslut erkänna sig besegrad. Man orkar till slut inte och ger upp. Jag har blivit tvungen att göra stora förändringar och tvingats byta miljö för att kunna må bra. Jag ska inte skriva att jag vart deprimerad, för det har jag inte. Men jag har haft en period när mycket bara blivit.. fel!

Men trots allt detta så börjar jag nu kunna se positivt! Min familj och mina vänner börjar se den gamla härliga jag som skrattar och ler. Och inte den insjunkna människan som släpar sina fötter bakom sig. Och det måste ju betyda att jag gjorde rätt val? Eller hur!

Nu är det julbak med mamma som gäller resten av dagen!

Likes

Comments

Det är helt otroligt vilken spridning en video kan få!

Min chef fick för sig i torsdags att vi skulle göra en lite annolunda sak för butikens facebooksida. Här nedan har ni resultatet. Filmen är totalt flummig och spexig. Också vår enda tagning. Därför är den så härlig!


Likes

Comments

Förlåt men jag har inte gjort någonting idag än att legat vid poolen med en drink i hand. Till skillnad från igår när jag sprang runt som tusan på Watermania Vattenland!

Vi hade kollat upp vattenlandet innan vi åkte iväg och det var ett av mina måsten när vi kom fram. Så att så fort vi såg en från fritidsresor i sin fina blå pikétröja *host* så frågade vi hur vi enklast skulle ta oss dit. Svaret vi fick var med lokalbuss och dagen efter satt vi där i en buss på väg. Han hade nämnt att det fanns den liten dunge av skog man skulle bli tvungen att gå igenom men när vi gått 2 kilometer började jag fan undra. Jag har en bestämd och inte lika lätt nedslagen pojkvän som insisterade på att vi skulle fortsätta vägen framåt ett tag till. Tro det eller ej men 2 kilometer senare, efter ökenvägen, så var vi framme!
Vattenlandet var jätteroligt, allt var fräscht och maten var bättre än vad jag trodde den skulle vara. Så stället i sig får tummen upp. Men att han som jobba på fritidsresor skicka iväg en på en resa genom helvetet innan man kom fram till vattenparadiset var ett stort minus av dom.

Och då vi hade så roligt så fanns det inte tid till foto så jag låna några från deras facebook-sida.

Likes

Comments

Det har hunnit blivit kväll men det är fortfarande strålande sol och 30 grader!

Vi landade ca kl 13 och möttes av en ordentlig värmevåg. Äntligen värme! Jag är lätt en sådan som kan klaga hej vilt på den svenska sommaren och dess värme kvalitet...

Vi blev försenade med en halvtimme, då dom hade slängt på fel container. Så snällt fick vi vänta i planet och känna hur de guppade när de byte ut dem. Men vi blev endast 20 min sen fram.
Hotellet är super mysigt, vårt rum har en av de finare utsikterna över medelhavet och sängarna är inte hårda som sten. Vi hittade direkt en mysig liten kvarterskrog som vi satte och på och vi var dem enda turisterna i närheten. Alla andra låg kvar och stekte i solen. (Jag kommer vara en av dem de kommande dagarna!)
Veckan framför oss är fullspäckad och jag får ett leende på läpparna när jag tänker på det!

Jag tror jag kommer trivas fruktansvärt bra här!

Likes

Comments

Från allsång på bussen till tröstpris i frågesport. Ja, helgen var bra!

I ett stort gäng på 10 personer så åkte vi iväg på en av de bättre kryssningarna jag var med om. Middagsbuffé med färska jordgubbar och florsocker som efterrätt. MUMS! Dans, blackjack, spring fram och tillbaka, klaga på att de är varm och skutta ut på däck. En summering av vad natten bjudit på​​. 
Dagen efter väcktes vi då vissa vill upp och köra frågesporten. Inget mig emot! Så upp och försöka starta hjärnan då frågan vilket år Svergie vann Eurovision första gången (Vilket jag faktiskt hade stenkoll på till min förvåning) till vem som dog vart och hur.​ Kan skylla på att jag var nyvaken, då vi endast fick 8/13 och den som vann fick 12. Tur i oturen fick en i sällskapet turen att bli dragen till tröstpriset. Dock först efter att hon som vann blivit dragen före! Men de behöver man inte nämna!
Och alla äventyr måste ha ett bra avslut, vilket vår resa knappt fick. På bussen påväg hem, kanske en fem minuter innan vi skulle kliva av så vände vi oss alla om då en kvinna skrek "Ring ambulansen!" Alla bakom oss hade vridit sig samt ställt sig upp så vi såg ju ingenting. Två män stod med mobil och ringde så var inget mer att göra än att vänta tills vi stannade. När vi väl stod utanför såg vi hur två män tog tag i mannen som låg helt borta på golvet och bar ut honom mot bänken. Då var det ganska klart att han endast var otroligt påverkad. Han sluddrade fram ord samtidigt som han halvt hängde över bänken. Inte ett lyckligt slut, men ett slut på dagen.

Nu är man äntligen hemma och jag börjar ladda inför nästa äventyr. För på måndag åker jag till Cypern och ska ha den bästa veckan någonsin innan min semester tar slut och de är dags att jobba igen! 

Likes

Comments

Nu i förra veckan hade jag super oturen att dra på mig en av de värre förkylningarna jag vet. (Och kom igen, vem blir förkyld i juni?!) Iallafall, jag blev hemma nästan hela förra veckan. Min största bedrift under dessa dagar? Att gå från sängen till kylskåpet för att hämta något att dricka! De ni! 
Nu är jag kry och alert igen och börjar se hur saker överlag (inte vara min hälsa) börjar att ljusna! 

Midsommar på gång och jag ska inte fira med mammas sida av släkten som de senaste tre åren utan jag ska iväg till sambons syster med familj och spöa dem i kubb. Det är iallafall planen! Sen kanske det blir en nubbe eller två? (Usch och fy)

Likes

Comments

Tiden räcker inte till och då får man lov att prioritera. För mig har det dock inte vart någon möjlighet att välja, det har vart saker hela tiden som ska göras och då får allt som är i andra hand snällt vänta. Därav bloggen (tyvärr)

Men nu verkar allt lugna ned sig och jag ska ta mig tid till annat! Jag är om något övertaggad och glad då jag känner att sommaren nu kommer bli sådär löjligt bra. Kanske för att jag tidigare idag insåg att det är exakt två veckor kvar till min första semester! Woho! Har lite planer men inget bestämt så vi får se vad som händer!


Nu i veckorna som varit har det var fullfart med avslutningar, examen och studenter. Jag var tyvärr inte med i firandet på något sätt men jag hörde allt hur det tuttades och jublades. Det var hela tre år sedan jag tog studenten men jag skulle lätt göra det igen för lyckan man hade den dagen!

Likes

Comments

Så, hur illa mår ni idag?

Själv är jag ganska pigg, något trött då jag vakna tusen gånger under natten. Men om de är något jag inte är, så är det bakfull! Drack inte en droppe igår, snyft eller bra? Jag jobbade nämligen igår och när jag väl slutade var allt jag ville krypa upp i soffan med en filt och glass och kolla Disney. Så inget festande för mig i år. Hade dock vart snabbt prat om att vi skulle iväg och kolla brasa på kvällen men den planen gick åt helvete den med.

​​Hoppas ni dricker mycket vatten idag och att ni inte ångrar för mycket från gårdagen!

Likes

Comments

Middag och efterrätt, egengjord hallonsorbet som hon gjort själv. Ibland blir man bra bortskämd!

Efter en lång jobbdag gjorde jag ett snabbt besök hemma hos mamma som gjort i ordning mat och efterrätt. Hon hade bjudit hem oss barn för att äta tillsammans och kanske säga grattis till brorsan som fyllde år igår. Dagen som allt var helt okej med andra ord! Kan någon säga mig varför mat är så mycket godare när man själv inte gör den?!
​och nej... bilden är rätt. Var för hungrig för att ta fram kameran!

Likes

Comments

Någon mer än jag som hatar denna dag? Tack och lov så har jag inte blivit lurad idag. Fick dock inse att Instagram, Facebook och resten av sociala medier och internet var bara att överge idag. Man brukar kunna säga att man inte ska tro vad som står på internet. Jag säger att man inte ska tro vad som sägs eller skrivs på första April. Kanske därför som jag klarade mig så bra som jag gjorde idag. Jag trodde knappt på mig själv!

Jag måste dock släng iväg ett slag emot de brudar som tror att de är en bra Aprilskämt att säga att man är gravid. Om man nu önskar att bli det eller om de är de sista man vill. Så är det bland de värsta man kan göra... (Om man nu skulle vara de TA EN ANNAN DAG och berätta!)

Likes

Comments