Idag blir det in till Linköping för o fixa lite nya kläder,laga telefon och umgås med mina bro's Jeppe o Challe ett tag. Funderar lite på att byta ifrån iPhone oxå så någon som har tips kommentera isf! Har en iPhone 6s nu...
Blir bara kort inlägg nu för har brott ska fixa spray tan oxå :p

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag... Idag är det måndag och jobba står på schemat 16-22.15 , kul att få jobba med en grym vän idag med. vill dock att helgen kunde gått lite långsammare för träffade en så otroligt vacker tjej under helgen och spenderade lite tid med henne. Saken är den att jag fastnade direkt för henne hon var ju så vacker. Men många tänker väl nu så är det ju jämt när man börjar träffa någon? Jo visst är det alltid bra första gångerna men jag iaf kände något extra inte bara den vanliga känslan då man träffar någon så för första gången. Jag är lika glad nu som då jag först fick se henne vilket var i lördags... Blir väl att träffa henne kommande helg oxå vilket kommer bli sjukt kul! Men det var väl det jag hade o säga för nuet, hoppas jag snart kanske kan få bild o visa henne med !:)

/PyzN

Likes

Comments

Haft en liten nostalgi feeling dom senaste dagarna då det kommer till musiken jag lyssnat på, börja lyssna på massa som man lyssnade på då man var mindre helt enkelt. Detta måste dock vara en av mina favoriter, minns så väl då jag så han live o sjunga denna låt då jag var liten. Det var en dom som vart sann och denna låt ligger mig varmt om hjärtat än idag då den är sjukt skön. Men men tänkte ta mig och spela lite leauge of legend nu innan sov dags oxå så blir väl att skriva nytt inlägg imorrn och hoppas på något roligt att skriva om då. =)

puss / Pyzn

Likes

Comments

Ny start

Börjar om och tänker starta blogga igen om mitt liv som ensamstående pappa och min vardag utöver då jag jobbar. Intresserad av kläder,festa osv så kan komma upp något i den stilen med. Tänker denna gång försöka hålla detta vid liv med lite fler bilder osv. Lite kort info om mig: Jag heter Johannes är 22 år gammal bor i Mjölby och jobbar inom restaurang. Jag gillar att umgås med polare och hitta på spontana saker. Det var väl lite kort får skriva mer en annan gång.

puss och tack för du läste / Pyzn

Likes

Comments