View tracker

Hej! Förlåt för dåligt uppdaterande,men jag har haft det väldigt jobbigt ett tag nu! Men i förgår gjorde jag inget speciellt, va bara i skolan och hemma. Men igår så va allt som vanligt, men sen på So:n tror jag det va så frågade en kille i min klass hur många vänner jag har, jag blev skit ledsen över det för det känns som om säger ingen någonting om kompisar så har jag dom ändå någonstans! Finns inte så mycket mer att säga!! Hoppas ni får en jätte bra helg💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

IBLAND VILL MAN BARA RYMMA,RYMMA IFRÅN ALLT, ALLA PROBLEM, ALL ÅNGEST, ALLA TÅRAR, ALLT SOM SÅRAR, ALLT SOM GÖR ONT, ALLT SOM DÖDAR DIG INOMBORDS, DET ÄNDA JAG  VILL ÄR ATT VARA LYCKLIG!!! HA ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA, MEN DET GÅR INTE, TILLSLUT KOMMER DET IKAPP DIG, DET SOM ÄR JOBBIGAST, DET SOM FÅR DIG ATT SJUNKA TILL BOTTEN, DET GÅR BARA INTE, MAN MÅSTE STÅ UT MED DET ÄVEN OM DET ÄR ETT HELVETE!!!


Likes

Comments

View tracker

Hej!

jag brukar oftast sitta ensam på rasterna! Jag har typ 3 vänner i en annan klass! men jag sitter i alla fall ensam, om jag går förbi någon/några så bitchblickar den/dom mig, går bara i väg. Först trodde jag att jag in bildade mig men jag hade fel. Det jobbigaste är inte att det är så, utan det är att dom har varit mina vänner. jag får en sån jävla klump i magen när någon ens nämner skolan!!! ÄR DETTA MOBBNING??? 

Likes

Comments

Varför tror alla att jag ljuger bara för att jag inte har en bild på te.x. min kille när han sitter bakom mig, jag svarar på en Snap, om han inte vill vara med på en bild, då ljuger tydligen jag! Fatta att bara för att man inte har "bevis" för något så betyder inte de att man ljuger. jag har aldrig ljugit om att jag har en kille om jag inte har de, visst jag har ljugit om några små saker, men vem har inte de lixom! Så till dom som säger att jag ljuger ni kan inte vara 100% säkra på att jag ljuger och varför om jag nu gör de! Ta reda på fakta innan du säger att någon ljuger! Finns inte så mycket mer att säga än att jag har blivit så jävla trött på dom som säger att jag ljuger hela jävla tiden, ta reda på fakta innan du säger något!

Likes

Comments

Ibland måste du spring, för att se vem som kommer att springa efter dig!! 

Ibland måste du prata tystare, bara för att se vem som verkligen lyssnar på dig!! 

Ibland måste du hamna i trubbel, för att se vem som kommer stå vid din sida!! 

Ibland måste du göra misstag, för att se men som kommer försöka fixa det!! 

Ibland måste du släppa taget om den du älskar, för att se vem om personen älskar dig tillräckligt mycket för att komma tillbaka!!

Likes

Comments

Jag mår fan skit just nu, inte äns dom människor, gör mig på bra humör längre, vilket jag tycker är konstigt för jag brukar bli glad av just vissa människor, men ingen/inget får mig att bli glad längre. de är så jävla jobbigt! under sommarlovet mellan 6:an-7:an så har jag varit me mina vänner, allt va bra trodde jag i alla fall. Men när vi började skolan igen blev inget som vanligt, dom lyssnade inte på mig ,ignorera de jag sa, men jag tänkte att jag bara inbildade mig och att de skulle går över! Men efter typ två veckor började jag fatta att jag inte inbildade mig de va så och  jag började sitta ensam vid skåpen, medan dom andra va i cafeterian, på ica eller någon annanstans! de va så sjukt jobbigt i början men nu har jag blivit van och de blir aldrig bättre utan sämre så jag litar inte på någon annan längre. orkar snart inte med att vara kvar på den där jävla skolan!! Men kan inte bara säga till mina föräldrar för dom vet inte att jag känner så här!!!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments

Att vara bland folk!

När folk är allmänt dryga!

När folk säger vad man ska göra, inte göra!

Lakrits

mig själv (oftast)

Likes

Comments

Mina vänner, som alltid funnits där för mig, dom betyder obeskrivligt mycket för mig!

Choklad de är nåt som jag inte kan leva utan!

Att bada!

Att lyssna på musik, de är mitt liv!

Att vara ensam!


Likes

Comments