Hej förlåt för dåligt bloggande den senaste tiden. Men har haft de jobbigt i skolan dem senaste tiden, på matte lektionen så sa min lärare att jag borde (ska) gå till en kurator, borde prata me mamma och pappa. Men jag har aldrig haft behov av att prata me mina föräldrar, eller nån annan. När jag kom hem från skolan så gick jag och la mig, men fick inte sova så länge men vad ska man göra när brorsan kommer och hoppar i sängen. Men sen åkte vi in och köpte godis och nu lyssnar jag på svenska mordhistorier!!! Hejdå, godnatt!!!💕💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Förlåt för dåligt uppdaterande,men jag har haft det väldigt jobbigt ett tag nu! Men i förgår gjorde jag inget speciellt, va bara i skolan och hemma. Men igår så va allt som vanligt, men sen på So:n tror jag det va så frågade en kille i min klass hur många vänner jag har, jag blev skit ledsen över det för det känns som om säger ingen någonting om kompisar så har jag dom ändå någonstans! Finns inte så mycket mer att säga!! Hoppas ni får en jätte bra helg💕

Likes

Comments

IBLAND VILL MAN BARA RYMMA,RYMMA IFRÅN ALLT, ALLA PROBLEM, ALL ÅNGEST, ALLA TÅRAR, ALLT SOM SÅRAR, ALLT SOM GÖR ONT, ALLT SOM DÖDAR DIG INOMBORDS, DET ÄNDA JAG  VILL ÄR ATT VARA LYCKLIG!!! HA ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA, MEN DET GÅR INTE, TILLSLUT KOMMER DET IKAPP DIG, DET SOM ÄR JOBBIGAST, DET SOM FÅR DIG ATT SJUNKA TILL BOTTEN, DET GÅR BARA INTE, MAN MÅSTE STÅ UT MED DET ÄVEN OM DET ÄR ETT HELVETE!!!


Likes

Comments

Hej!

jag brukar oftast sitta ensam på rasterna! Jag har typ 3 vänner i en annan klass! men jag sitter i alla fall ensam, om jag går förbi någon/några så bitchblickar den/dom mig, går bara i väg. Först trodde jag att jag in bildade mig men jag hade fel. Det jobbigaste är inte att det är så, utan det är att dom har varit mina vänner. jag får en sån jävla klump i magen när någon ens nämner skolan!!! ÄR DETTA MOBBNING??? 

Likes

Comments

Jag mår fan skit just nu, inte äns dom människor, gör mig på bra humör längre, vilket jag tycker är konstigt för jag brukar bli glad av just vissa människor, men ingen/inget får mig att bli glad längre. de är så jävla jobbigt! under sommarlovet mellan 6:an-7:an så har jag varit me mina vänner, allt va bra trodde jag i alla fall. Men när vi började skolan igen blev inget som vanligt, dom lyssnade inte på mig ,ignorera de jag sa, men jag tänkte att jag bara inbildade mig och att de skulle går över! Men efter typ två veckor började jag fatta att jag inte inbildade mig de va så och  jag började sitta ensam vid skåpen, medan dom andra va i cafeterian, på ica eller någon annanstans! de va så sjukt jobbigt i början men nu har jag blivit van och de blir aldrig bättre utan sämre så jag litar inte på någon annan längre. orkar snart inte med att vara kvar på den där jävla skolan!! Men kan inte bara säga till mina föräldrar för dom vet inte att jag känner så här!!!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments

Att vara bland folk!

När folk är allmänt dryga!

När folk säger vad man ska göra, inte göra!

Lakrits

mig själv (oftast)

Likes

Comments

Mina vänner, som alltid funnits där för mig, dom betyder obeskrivligt mycket för mig!

Choklad de är nåt som jag inte kan leva utan!

Att bada!

Att lyssna på musik, de är mitt liv!

Att vara ensam!


Likes

Comments