Header

Var hemma 15:30 och 16:30 åkte jag och mamma till gymmet. Är skönt att börja gymma igen och få den muskelösa kropp man hade förra året! Men jag kommer träna mer denna gången, ska försöka med 5 gånger i veckan, om jag har tid, vila lördag och söndag.

Dagens gympass blev kondition och armar! imorgon blir det nog lite kondition som uppvärmning, bröst och mage!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

7-14 januari så var jag i Gran Canaria med Patrik och hälsade på Patriks föräldrar! Var jätte skönt att komma bort och ha semester när man hade jobbat 92 timmar i december! Vädret var rätt så skönt i Gran Canaria, var kalima där och det blåste mycket där vi var men vi åkte till en annan strand där det knappt blåste. Annars var det bra! :) Så klart försvann kaliman den dagen vi åkte men men, hade det skönt ändå :)

När jag kom hem till Sverige så var det 2 dagars praktik och det var kul att träffa personalen och barnen igen! Jobbade i söndags också och det var kul att vara tillbaka där med! Var fortfarande helt slut efter man hade jobbat så mycket i december, men jobbade bara från 7-11 i söndags!

Sen var man tillbaka i skolan också efter 1 månads ledighet ;) Men det var kul att träffa alla igen, men har väldigt mycket i skolan nu, har 2 prov början av feberuari och massa inlämningar som också ska vara inlämnade i februari! Jobbade kväll igår också, det var tufft, hade en sådan huvudvärk! Tog två alvedon men dem värkte inte förrän 20:00 på kvällen, när det var 1 timma kvar tills man slutade!

Men nu sitter jag på praktiken och har rast, håller på med min skapande aktivitet med barnen och dem tycker det är jätte kul, men nu har vi en paus från det och ska fortsätta när jag kommer tillbaka från rasten!Likes

Comments

Snart har man packat klart, små saker kvar som man bara kan packa i innan man åker! Ska bli gött att imorgon är man i värmen Gran Canaria! Bra start på året känner jag. Åka till Gran Canaria, fylla tråkiga 19 år om 3 veckor, ta studenten, börja plugga igen så man blir undersköterska med inriktningen barn och massa mer! Detta året kommer gå snabbt bara för att det händer saker!Men nu ligger man i sängen och ser på serie och funderar på om man ska städa sitt rum och fundera på om det blir snart mat!Likes

Comments

Vaknade 06:15 idag med Patrik, så åt vi frukost och så åkte jag till jobbet och han åkte hem. Jobbade 07:00-16:00 idag, så är helt slut nu, jobbar 07:00-15:30 imorgon så blir en tuff helg, eller rättare sagt jobbiga 5 dar. Bara massa jobb!

Men skulle då lägga upp bilder på det jag fick i julklapp, tog kort på det jag fick av familjen bara, och några saker av pojkvännen. Orkar inte gå och ta kort på det andra nu!

Men jag fick;

* 24 pack med balsam.
* Öronvärmare.
* Geisha choklad.
* Låda som jag kan lägga pennor i.
* 900 kr & 200 euro till GC.
* Leopard morgonrock.
* Skiss & akvarellpennor.
* vanlig & akvarellpapper.
* Adhesiva BH.
* Ett par byxor.
* Hårsprey.
* 2 parfymer.
* Värmeskydd till håret.
* Axe för tjejer.
* Mascara.
* Toffifee.
* Armband.
* 3 par trosor.
* Halsduck.
* Presentkort på Ikea & Torp.
* 2 par tröjor.

Av pojkvännen fick jag;

* En tröja.
* Ett linne.
* Ansikstvätt set (Biotherm)
* Parfym.

Likes

Comments

Jobbade mellan 07:00-14:00, usch vilken hemsk dag! Förkyld, ont i bihålorna, hostar och huvudvärk. Hade inte sovit så mycket heller så var helt slut! Men när jag kom hem så kom farmor och då åt vi julmat, matkoma! 15:00 såg vi på Kalle Anka och sen mer tv. 18:00 öppnade vi paket, vad jag fick får ni se imorgon. Nu ser jag på serie och mår skit, ska bli skönt att sova sen!


Likes

Comments

Började jobbet 07:00, skulle egentligen jobba 07:00-15:00 men fick bli 07:00-18:00 istället. Men dem 11 timmarna gick fort, det som är bäst med hemtjänsten, att man gör saker hela tiden och det gör så tiden går mycket fortare! Ska jobba imorgon med, på julafton! 07:00-14:00, så missar inget speciellt :)

Nu sitter man och kollar på uppesittarkvällen, men kommer inte se hela eftersom ska upp tidigt och jobba! Men ni får ha en trevlig kväll.


Likes

Comments

Var över en månad sen jag blogga sist och jag har bara inte orkat. Men jag var ju då i sjukhuset den 17 november tror jag och pratade om mina skador efter olyckan och han sa att jag skulle kontakta läkaren igen efter 5 veckor, och nu har det gått mer än 5 veckor. Jag har fortfarande lika ont i ryggen kan inte göra vissa rörelser och får ont i ryggen när jag har gått en stund. Så jag ska ringa någon gång efter nyår!

Firat 8 månader med Patrik denna månaden också, underbart! + så har vi redan gett varandra våra julklappar eftersom vi inte ses på julafton! Så visar bilder på det när jag har öppnat alla julklappar! Nu håller jag på att jobbar en del också, jobbat lördag, idag, imorgon (11 TIMMAR), julafton, 26, 27, 29, 30 och 31, så får inte min jullov förrän 2015! men ska åka på semester 7-14 januari så får min extra ledighet där istället!

Sen har det inte hänt så mycket mer, sitter hemma nu och ska se på någon serie! .

Likes

Comments

Efter skolan 14:00 så hämtade Patrik mig och så åkte vi till Torp köpcentrum. Där shoppade Patrik skor och ett spel. Sen åt vi middag och fikade och firade vår 7 månaders dag lite, behöver inte fira så jätte mycket varje månad, räcker att man umgås!

Men jag kom hem 18:30 och har legat i sängen och sätt på Paradise hotel och ska nu läsa lite om samspel för ska träna lite på att organisera på min praktik! Kommer nog gå bra detta!


Likes

Comments

Åkte hem från skolan idag för att jag började få smärtor bak ryggen på knotorna nere vid svanken och benet började kännas tungt. Så jag skrev till mamma och hon kom till skolan och hämtade mig. Medans jag var hemma så fick jag ont i nacken och huvudet. Smärtorna fråm ryggen drog mot vänster när jag andades. Men jag fick tid klockan 17:50 i Bäckefors och där blev det en snabb koll och doktorn sa att jag hade sträckt mina muskler och slått i dem i bilen fast att jag inte märkte det. Men ska ta det lugnt och om det inte blir bättre på 6 veckor så ska jag åka in igen.

Gammal bild.

Likes

Comments

Jag kom till Patrik i fredags och då tog vi det bara lugnt för jag var helt slut eftet 30 timmar jobb på 3 dagar! På lördagen så gjorde vi i ordning oss inför studentfesten, men det hände lite saker när vi åkte till tåget mot Uddevalla! Vi krockade med en älg, blev kaos. Det gick bra med oss alla, ingen blev skadad i alla fall, förutom älgen. Ambulans kom men vi sa att vi mådde bra. Men vi kom till Uddevalla och gick på studentfesten med, Fille, Linus, Marcus och Niklas!

Vi hann bromsa till 30 innan det smällde till och det blev sådana skador på bilen. Så nu har man en tankeställare och vart med om detta. Nu vet man hur sakta man behöver köra för att det ska bli sådana skador. (Det var inte jag som körde) Men jag satt där bak i bilen och grejade med mobilen, men jag såg i ögonvrån när älgen kom och slog in i bilen, så jag ser framför mig när älgen slår i bilen hela tiden, speciellt när vi åkte bil förut och köpte pizza!

Men tänk på att kör lugnt på kvällarna när man knappt ser något, vad som helst kan komma upp.Likes

Comments