View tracker

...det är sååå kul.

1 Man får en tanke

2 Går lite då och då på loppis o samlar

3 Drar o sliter, klipper o biter

4 Funderar o provar o sätter ihop

VIPS HAR MAN FÅTT EN NY KÖKSLAMPA

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det blir att pyssla lite själv Tråkigt nog är en av oss sjuk denna veckas pyssel dag. Men jag har ett paket till nästa vecka Haha som små glada pysslingar när vi hittar ngt på loppis el som nu ett paket på posten ,som faktiskt kom fram. Ngt liten för att komma ihåg sommaren med.Yeiii

Mera pyssel.

Likes

Comments

View tracker

I lördags drog vi iväg till Kinna och "Skroten" Vilken massa underbara tyger de har, vare sig man behöver eller inte så kommer man hem med en liten packe. Efter att ha strörtdykit bland rullarna ett par timmar blir man ju oerhört kaffesugen. Ingalill kom väl förberedd till festen så att säga. Fram med kaffe och tillbehör. Det satt fint. Nästa stopp infann sig efter 100m. In i en garnaffär och leta fynd, ut och gasen i botten till Skene och en fantastiskt fin Erikshjälpen. Massor av billiga fynd av alla möjliga slag. Tyg för 20 kr/m och halsband, som vi ska ta hem och massakrera. ÅTERBRUK. De ska bli inslag i vår drömfångar. In i bilen och plattan i mattan igen.

En solstråle letade sig försiktigt ner på oss, men den försvann innan vi hann blinka.

Vi åker genom Borås och alla dess rödljus, mot Knalleland och vidare till Frufällan. Tänkte kanske de lägger ut fällor där för att hitta sig en fru! Ingen gick i någon fälla, mer än Kate, som snavade i trappan. Men det var en annan fälla!

Nu ska här pysslas, kanske blir det juklappar eller bara upprepningar!

Vi var inte hemma förrän det var kväll, utpumpade och trötta.

Jag säger som grannen i Beck: " Den såg man inte komma, som han som som backade över katten!"


Likes

Comments

Sagan om knyppeldynan. För ca 10 år sen hade jag nästan ett valspråk. När inget annat återstår att göra får man väl sätta sig och knyppla! Alla skrattade och sa att; Det kommer du aldrig att göra. De ska inte vara för säkra. I helgen höll jag i en i alla fall, med påbörjad spets! Så läser jag i en tidning att "Knyppling räddar dig från den totala apokalypsen" Hade jag då inte lite rätt ändå till slut?! Än har jag dock inte kommit till den punkten!

Likes

Comments

Överst sjätte försöket på benvärmare, resten är Lottas verk, fantastiskt välstickade sockar och handledsvärmare. Ett litet monster smög sig in, men vi känner ju nästan igen den från gamla barnprogram! Den här kvällen ville sig inte alls. Jag blev försenad, hålen i pärlorna för små och vi förvirrade (som vanligt) Att det ska behöva krångla med tekniken gör ju inte saken bättre. Nu tog jag tag i datorn för telefonaset skriver precis vad den själv önskar. Kan bli hur tokigt som helst. God mat fick vi av Lotta och en gudomlig päronkaka med mintkakesås. Allt väl så långt. SEN HADE DET JU FRUSIT PÅ BILRUTORNA. Godnatt var det då! Bättre lycka till oss nästa tisdag!

Likes

Comments

Idag går det inte min väg....allt trasslar och jag gör bara fel. Vi har fastnat i vinkelvolten....eller spindelväven. Inte för att vi inte städar, vi gör spindelväv själva! Problemet är att de tar fikapaus på hjärnkontoret hela tiden. Ibland vet vi inte själva vad vi heter. Lotta skrattar och släcker lyset. Hon tror hon är rolig. Bara diskar och tycker vi är knäppa.


Likes

Comments

Alla blev avundsjuka på Ingalills fina borrmaskin, med lyse i. Något att önska i julklapp??!! Vad hon gör! Borrar hål i snäckor från Parga, så klart!

Likes

Comments

Det blir lite prat och mycket verkstad idag tack vare att blogghelvetet inte vill....Äntligen fick vi in några bilder på forna alster. Ibland glömmer vi att komma ihåg någonting. Somliga av oss har tom fått beställningar på grejer. Tror det får bli en ny resa mot Wässchötagränsen och tygriket. De som inte handlar kan ju alltid sitta på Skrädderi  (fiket) och slänga käft med andra fikerister. Idag har vi diskuterat skägg och vi kom på att vi inte gillar hängrövar och långa skägg. Vi diskuterar valet i USA och funderar på om Trump kommer att bli truppen om han inte vinner hahaha  Nu virkar vi vidare...eller stickar..eller springer och köper en knyppeldyna kanske. Vi måste trassla ut Kate från henes pappershandel för nu har hon snott in sig! Ta det lugnt i halkan.

Likes

Comments