en riktigt kass dag, hade prov imorse.

påväg dit så fick jag punktering på cykeln, hann inte äta frukost och failade på provet

nya tag imorgon

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Suttit och pluggat hela dagen, nu är det inte så mycket kvar och ibland får jag en aha upplevelse då jag tyckt det varit svårt men i själva verket så har jag missuppfattat vad det handlar om.gör om gör rätt!

tycker att alla ungdomar gör det fantastiskt bra och jag fattar inte hur dem pallar med ett så högt tempo. beundransvärt.

det ska bli skönt att få göra färdigt matten och sedan kunna koncentrera mig på andra ämnen. historia är nästa kurs och något jag tycker är kul. tur att man har favoritämnen då blir det så mycket lättare.

inte lätt att som vuxen börja studera och det var ju några år sedan sist:) ska verkligen kämpa just nu är det blod svett och tårar och jättemånga uppnötta blyertspennor:)

men det kommer ju någonting bra ur det så bara ha is i magen.

nu tänker jag däremot ta paus för ikväll och mysa i soffan med sambon.

ha en jätteskön lördagkväll.

kramar och pussar /Emma

Likes

Comments

Åh vad jag saknar sommaren, den kom och försvann lika fort. Det blev tyst här på bloggen. Jag har förtillfället haft fullt upp med läxor och har nog lagt ner ca10 timmar per dag😱 jag är ju snart 30 och jag vet inte om det beror på att jag blivit äldre men det går lixom inte in. Jag har glömt och förträngt allt som heter studieteknik. Men jag vägrar ge upp jag ska ta mig in på socionom. Om en vecka så hoppas jag att jag får lite mera tid för bloggen. Jag vill ju visa upp hur mycket man kan göra, jag ska också renovera i mitt vardagsrum och ska fota så mycket jag bara hinner och kan. Kramar och kärlek/Emma

Likes

Comments

just nu blir det en supersöt kökshandduk 😍

Likes

Comments

Jag startade bloggen för att kunna inspirera er där ute till att göra fina egna saker.

Personligen så tycker jag inte om att handla allt ute i affärer utan jag vill gärna testa att göra själv.

Det finns så många olika saker att pyssla med du behöver inte vara en mästare på att sticka eller virka. om ni vill jag ska testa något speciellt eller någon speciell teknik så skriv en kommentar så ska jag försöka till att göra ett inlägg med just ditt förslag.

lycka till med pysslandet

/Emma

Likes

Comments

Testade att göra som så många på youtube att göra nagellack på porslin. Det blev en söt gräddkanna som jag hoppas kunna använda efter att ha hittat ett bra lack :)

Likes

Comments

Vill gärna armsticka en sådan

Likes

Comments

Hej

Vad kul att du hittat till min sida.

i denna blogg så kommer ni kunna följa mig och mitt pysslande och få tips och inspiration för att sedan själva kunna pyssla och fixa hemma.

men vem är då jag som sitter bakom denna dator?

Emma heter jag och är en 29-årig norrlandstös som är uppväxt i skogen och har alltid varit kreativ. Lever med sambo i ett mysigt samhälle som heter Arjeplog.

Jag är utbildad undersköterska men studerar just nu och målet är att läsa till socionom.

håll utkik efter spännande inlägg och skriv gärna en kommentar.Jag smygstartar med en bild på mitt senast klara projekt. en pennfodral som är urgulligt :)


Pussar och kramar och kärlek

/Emma

Likes

Comments