Åh vad jag saknar sommaren, den kom och försvann lika fort. Det blev tyst här på bloggen. Jag har förtillfället haft fullt upp med läxor och har nog lagt ner ca10 timmar per dag😱 jag är ju snart 30 och jag vet inte om det beror på att jag blivit äldre men det går lixom inte in. Jag har glömt och förträngt allt som heter studieteknik. Men jag vägrar ge upp jag ska ta mig in på socionom. Om en vecka så hoppas jag att jag får lite mera tid för bloggen. Jag vill ju visa upp hur mycket man kan göra, jag ska också renovera i mitt vardagsrum och ska fota så mycket jag bara hinner och kan. Kramar och kärlek/Emma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

just nu blir det en supersöt kökshandduk 😍

Likes

Comments

Jag startade bloggen för att kunna inspirera er där ute till att göra fina egna saker.

Personligen så tycker jag inte om att handla allt ute i affärer utan jag vill gärna testa att göra själv.

Det finns så många olika saker att pyssla med du behöver inte vara en mästare på att sticka eller virka. om ni vill jag ska testa något speciellt eller någon speciell teknik så skriv en kommentar så ska jag försöka till att göra ett inlägg med just ditt förslag.

lycka till med pysslandet

/Emma

Likes

Comments

Testade att göra som så många på youtube att göra nagellack på porslin. Det blev en söt gräddkanna som jag hoppas kunna använda efter att ha hittat ett bra lack :)

Likes

Comments

Vill gärna armsticka en sådan

Likes

Comments

Hej

Vad kul att du hittat till min sida.

i denna blogg så kommer ni kunna följa mig och mitt pysslande och få tips och inspiration för att sedan själva kunna pyssla och fixa hemma.

men vem är då jag som sitter bakom denna dator?

Emma heter jag och är en 29-årig norrlandstös som är uppväxt i skogen och har alltid varit kreativ. Lever med sambo i ett mysigt samhälle som heter Arjeplog.

Jag är utbildad undersköterska men studerar just nu och målet är att läsa till socionom.

håll utkik efter spännande inlägg och skriv gärna en kommentar.Jag smygstartar med en bild på mitt senast klara projekt. en pennfodral som är urgulligt :)


Pussar och kramar och kärlek

/Emma

Likes

Comments