x Tisdagen var dagen då Paris inte var en överraskning längre för min kille.

x Vi reste tidigt fredag morgon och reste hem söndag kväll så att vi skulle få 3 fulla dagar med Paris.

x Vi gick och åt på Apicius, en michelin restaurang. Hade 7 underbara rätter. När vi hade ätit den 5:e maträtten så höll vi på att spricka. Men sen när ostarna serverades så blev jag automatiskt hungrig igen. Jag har alltid plats för lite ost i magen. Precis när vi skulle börja äta ostarna blev vi stoppade av drick-värden. Vinet som vi hade beställt och som skulle passa till alla maträtter gav tydligen inte ostarna någon rättvisa - tyckte värden. Så vi blev erbjudna ett underbart glas vitt vin av restaurangen. Det kallar jag för service.

x Konsumerade den bästa efterrätten jag någonsin har ätit i mitt liv på Apicius. Vi fick också en extra efterrätt av vår servitör. Hehe^^. Man kan verkligen säga att det var den bästa restaurangen jag någonsin har varit på. Man kan verkligen inte säga att det var dyrt utan prisvärt. Vi satt och åt från 20.30 - 00.00.

x Vi gick till Trocadero och tog sjukt många bilder.

x Gick upp för halva Eiffeltornet och åkte hissen sista biten. Man fick inte gå sista biten. Det var så sjukt obehagligt att åka hissen. Hatar att åka hiss! Jag litar mycket mer på trappor.

x Vi gick till Triumfbågen men gick aldrig upp utan vi njöt av Triumfbågens utseende på nära håll. Haha XD

x Vi gick till Louvren och åt en crêpe.

x Vi såg vissa gatusäljare bli tagna av poliser, så det var lite action.

x När man är i Paris ska man inte stressa. Utan om du ska till en "plats", var beredd på att alla människor går där det inte ska gå. Ingen vet vad högerregeln är och att alla asiater står på en sjukt lång kö för att gå och köpa något på LV. Paris är en sjukt trevlig stad och jag åker gärna tillbaka.

PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En Riktigt GOD Morgon,

vaknade mycket tidigt i morse för idag ska jag och min kille flyga till Frankrike. En av mina kollegor kom på en jätte bra present idé till hennes bästa kompis och jag kunde inte motstå att göra samma sak fast som en överraskning till min kille. Jag hade under en längre period (typ över ett år) tänk att köpa en resa till (M) och mig men jag kom aldrig på vart. Jag fick alltså en stor kick i rumpan när jag hörde min kompis idé och i princip gjorde exakt som hon. Om man hör en bra idé, gör det själv! Varför inte liksom..... Då har ni något att snacka om sen senare. Jag gjorde inte exakt som hon men det ända som var likt var att jag köpte en resa till en plats i Frankrike. Hehe^^

KRAM


Likes

Comments

Lite tips på vad som kan passa till en beige (MaxMara) kappa inför hös/vinter.


Outfit 1:

Beige kappa - MaxMara

Polo/turtleneck - SEE BY CHLOÉ

Svarta armbandet med silver detaljer - Balenciaga

Svarta jeans - GinaTricot

Svarta sneakers - J.Lindeberg

Örhängen - Channel

TopShop stor väska


-


Outfit 2:

Beige kappa - MaxMara

Vit skjorta - H&M

Guld klocka - Movado

Clutch/plånbok - Valentino

Blåa jeans - Filippa K

Svara ankle boots - Miss Selfridge

KRAM

Likes

Comments

Hej hej,

jag har precis vaknat så är lite morgontrött. Min plan för morgonen är att ta hand om mig. Fixa mitt hår och bara ha en timmas "spa" idag. Jag ska maskera mitt ansikte, fixa naglarna och sätta håret i en inpackning. Vi är mitt i veckan och det kan vara lite stressigt just då och då väljer jag alltid att hitta lite tid för mig själv mitt i stressen. Ibland går jag upp lite tidigare bara för att jag verkligen ska få slappna av.

Min ordning:

1. Duscha (raka, tvätta håret men inge balsam). 10 min.

2. Tvätta ansiktet och sätta på en mask på mitt vackra ansikte. 17 min.

3. Inpackning av håret. (Inpackningen är samtidigt som masken). 5 min.

4. Tar bort masken, sköljer ur inpackningen, smörja in håret med vanligt balsam på hår topparna och därefter sköljer igen. 7 min.

5. Smörjer in ansiktet och drar med fingrarna igenom hårtopparna med hår-olja. Låter sedan mitt hår och ansikte "vila" under tiden jag gör naglarna. 2 min.

6. Naglar, mellan varje lager av nagellack slår jag på en timer under 5 min och kollar på Youtube på datorn inte på mobilen. Risken att du förstör ditt vackra nageljobb när du håller på med dator är betydligt mycket mindre än om du ska knappa på mobilen. 30 min.

Totalt: 66 min, ge och ta 15 min.

Ja då vet ni hur min onsdags morgon ser ut. :D

KRAM

Likes

Comments

Hallihallå... Idag ska vi snacka lite om sömn xD

Jag har så sjukt svårt att gå upp på morgonen. Min kropp vill bara vakna vid 11.00. Allt innan 11.00 är jag en död mask. Problemet är att jag älskar att gå upp tidigt på morgonen och blir bara stressad när jag vaknar vid 11.00. För när jag har gått upp från sängen, sminkat mig, ätit frukost och druckit min FitLine dricka så är jag klarvaken. Men hela processen för att min kropp ska vakna är så sjukt jobbigt och tar verkligen på mina krafter. Jag önskade verkligen att jag var morgonpigg och kunde gå upp vid 07.00/08.00 på morgonen utan att känna att jag ska vara med i OS.

Tankar när jag vaknar vid 07.00/08.00: Man kan ta sin tid med att göra sig iordning, välja kläder, duscha, sminka sig, äta frukost och vara klar med allt innan 10/11 utan att hela dagen har gått. Har tid att plugga tyska, skriva lite på bloggen, mysa med katterna och snacka lite med familjen innan man bokar upp sig för att antingen vara med killen, träffar kompisar, dra till jobbet, gå till gymmet eller bara mysa hemma.

Tankar när jag vaknar vid 11.00: OMG jag har bara 30 min på mig att göra mig iordning innan det känns som eftermiddag. Jag kommer inte kunna plugga tyska så länge som jag behöver, att skriva på bloggen kan jag glömma, möjligheten att träffa vänner kan man inte ens tänka på och gymmet, vad är ett gym. Nej, jag har inte ens gjort mig iordning jag har bara ätit frukost och klockan är 12.10 nej men då kan jag bara plugga tyska och sedan vad än mina planer är så får jag göra mig iordning 30 min innan jag ska åka eller träffa personen eller vad det nu jag ska göra.

.... Jätte jobbigt!

Så min kropp och mitt huvud är inte riktigt överens när det kommer till morgonen. Det har blivit bättre ju äldre jag har blivit. Jag var så sjukt morgonpigg från födseln-10år. Men det kan ju också bero på att man somna vid 19.00/20.00 på kvällen vilket jag inte gör nu. Utan jag somnar vid 22.00/23.00 och det kan bli senare på helgen. Men om föräldrarna säger att jag var morgonpigg när jag var yngre, så var jag väl det.

Skolan! OMG! Vart ska man börja? XD När jag gick i skolan var jag helt hopplös på morgonen. Det var som värst i 2:an i gymnasiet. Jag kunde komma mellan 1h - 1h och 30 min sent någon dag i veckan. Men det var inte pga att jag inte ville gå till skolan utan det handlade bara om att jag inte kunde komma upp ur sängen och bli en vanlig, välfungerande människa. Efter 2:an och början på 3:an så blev det så sjukt mycket bättre. Till och med vissa av mina lärare kom upp till mig och frågade om jag sov i skolan för att jag kom i tid det flesta dagarna. Åren innan 2.an så kom jag allt från prick i när vi började med alla ytterkläder på, till 30 min sent. Jag kom i tid vissa dagar också men det flesta dagarna kom jag sent. Säg inte nu, du borde ha gått och lagt dig tidigare! Det gjorde jag, jag provade allt men resultatet var detsamma. Jag var en död mask.

Jag ska snabbt snacka lite om CSN. För att behålla CSN måste man minst ha 90% närvaro varje månad. I 2:an, första halvåret, (andra halvåret var bättre, inte bra men bättre), så hade jag månader med 80% - 85% närvaro. Men jag hade en sjukt bra mentor och biologilärare som förstod mig och de gjorde att jag fick behålla mitt CSN. Vissa lärare som inte kunde förstå, argumenterade att jag inte skulle få behålla mitt CSN. Men det är tur att man har en mentor och en biologilärare som har ett hjärta av guld och kunde verkligen förstå min situation. Det var inte som att jag inte jobbade på mitt "morgon-problem". För det jobbade jag på varje dag och det för stod min mentor och biologilärare.

Om du känner att du är den ända i din klass som kommer onormalt mycket sent till skolan pga att du har stora svårigheter med att komma upp på morgonen. Så är det inge fel på dig! Man hittar sina små knep efter ett tag. Bara du gör dina läxor, får bra resultat på proven och jobbar på problemet så kommer allt att lösa sig.

KRAM

Likes

Comments