Mycket har hänt sen sist jag skrev, för mycket. För mycket som gör mig ledsen. Och mycket har hänt sen jag pratade med dig senast, P.. Om du ens läser det här. Det är svårt att acceptera avslut, speciellt om man verkligen inte vill ha dem. Jag har accepterat att det inte längre är vi. Men jag vägrar tro att det är över för oss. Vi kanske inte var menade att vara tillsammans för alltid. Eller så behövde vi varandra just då. Vi kanske blir tillsammans senare. Det vet ingen av oss. Men något jag vet är att du är min allra bästavän och just nu är det allt jag vill, att få vara din bästavän. Du är Den personen som jag bara kan vara med, utan att känna att jag inte räcker till, du gör mig trygg, lugn och glad. Det gör så ont i mig att vi inte kan träffas. Speciellt när du säger att du inte mår bra. Jag vill finnas där för sig som du fanns för mig. DU räddade mig från att göra mitt livs misstag. Jag är evigt tacksam för det. P du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. Du gjorde mitt liv till det bättre. Jag saknar dig, så mycket. Det finns så mycket jag vill berätta, så när du är redo.. Finns jag här. Alltid. Jag skulle göra allt för dig. Så om du nu läste det här, tack. Och snälla, prata med mig❤ Nu ska jag jobba, kassan är super läskig men gör försöker! Hoppas du har det bra. Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Många gånger känner jag hur ilskan bara skriker inom mig, den kommer från ingenstans, av de minsta sakerna. Och det enda som kan lugna mig är en kram ifrån dig. Jag har aldrig haft en mening med mitt liv. Det har känts som att allt bara snurrar runt i cirklar och att jag bara står i mitten helt ensam. Att alla runt omkring mig är där för att de på ett eller annat sätt måste det. Men med dig är det annorlunda. När du och jag träffades för drygt två år sen var jag så otroligt osäker, jag kände mig sårad och sviken av alla runt omkring mig. 

Du vet den där kvällen efter din match när du erbjöd mig dina svettiga strumpor och jag sa att jag såg ut som en köttbulle i den där stora jackan till L och du började as garva bakom henne. Den kvällen sa du också något annat i stil med, "Jag slutade jaga folk för några år sen, för jag vet att de som verkligen älskar mig behöver jag inte jaga". Det var det bästa jag hade hört och den enda jag behövde höra för att ändra på min livssituation.

Jag kommer ihåg att jag innan vi blev tillsammans skrev jag en lång text till dig där jag förklarade hur jag mådde och hur svårt jag hade att lita på folk och att jag var så himla rädd att bli sårad, till en början svarade du med, "Jag är inte en sån som sårar folk" men efter ett tag så skrev du också "och du är en underbar person T låt ingen trycka ner dig, du är underbar glöm aldrig det." jag grät som ett litet barn den natten. Desamma första gången du sa att du älskade mig, för det var första gången jag faktiskt trodde på dom orden "jag älskar dig" har inte betytt något för mig tidigare, men du gav det betydelse. Allt du sagt, allt du gjort är anledningen till att jag sitter och skriver det här idag, jag har sagt de förut och jag kommer alltid att säga det, jag är så tacksam att jag har dig, du räddade mig och jag kommer alltid att älska dig. DU ger mig hopp om att alla människor har något gott i sig, du är killen som ler emot alla för att vara säker på att minst en har lett mot dem idag, eftersom att man aldrig vet om det hade vart deras sista dag på jorden annars. Och det är därför jag älskar dig, för att du älskar alla runt omkring dig som inte har gett dig en anledning att känna något annat, du är genuin och omtänksam och vill alla väl. Du är min hjälte, det kommer du alltid att vara. Jag hoppas att jag någon dag kommer kunna gottgöra dig för allt du behövt stått ut med, men för nu kan jag bara visa hur mycket jag älskar dig, mer och mer för varje dag som går. Och jag växer i mig själv varje dag som går, en dag ska du och jag flyga långt här ifrån, när jag har vuxit färdigt i mig själv, du och jag långt, långt här ifrån.

Puss mitt hjärta,jag älskar dig.

Likes

Comments

Igår var en bra dag! Vi hade super kul. Jag fick dessutom veta att jag klarade mitt mål i psykologi och att jag även fick C i engelska. Är så himla glad. Nu gäller det bara att jag fixar matten idag! Jag hann inte plugga igår så jag åker in tidigare till skolan för att läsa igenom boken. Idag skulle jag och pappa iväg på konsert men efter många om och men så blir det nog inte så. Han var inte så jätte taggad på att stå där två timmar innan. Så vi ska hitta på något annat istället, en fika kanske. Så ikväll blir det nog till att dra ner på Ps match och heja på honom! Pappa är så söt han vill inte att jag ska bli ledsen över att vi inte går ikväll, men jag frågade ju honom för hans skull. Han fyller år idag och jag kommer ihåg att när jag sa att jag och P skulle dit sa han att han också hade velat gå och eftersom att han har match så frågade jag pappa så att vi kunde hitta på något. Men blir nog en fika hur som helst!❤

Likes

Comments

​Inser precis hur otroligt mycket slarv fel det är i inlägget innan, ber om ursäkt för det😂 Nackdelen med att skriva på mobilen!

Likes

Comments

idag har vart en sån himla blandad dag, både tårar och skratt.. Fick veta att jag inte klarade matte provet jag pluggade på så himla mycket och det värsta är sättet han la fram det på, han typ skrattade när han sa det. Han gör så ofta det känns som att han trycker ner än ännu längre. Hatar det. Men hur som helst efter att ha gråtit en grep förmiddag för att jag var så besviken på mig själv fick jag även en fråga om jag kunde jobba idag, såhär i efterhand önskade jag att jag hade sagt ja men det är som de är. Istället åkte jag hem till P och bara myste, var så otroligt hungrig så åt en sån fryslåda egentligen är dom typ jätte äckliga men det är något med dom som gör att det är gott. Lite som mackgrillsmackor, kan verkligen bara äta sånna hemma hos mormor men absolut inte hemma. Kanske är så med dom här också, det blir speciellt för det är hos honom. Efter det spelade han nått otroligt ointressant spel😂 Så jag sov en stund innan vi tog bussen ner till Ica och Willys för att köpa lite grejer att ha tiill senare när vi bakade subwaykakor, tyvärr blev dom inte alls lika goda som sist, tyckte iallafall jag men alla andra tyckte tvärt om, haha som vanligt!😂😂 P blev alldeles till sig när vi bakade, det fanns nämligen två stycken ägggulor i ägget, han blev helt till sig och tyckte att det var så coolt medans jag bara stod och skrek att Han skulle slänga det för att det säkert inte var bra att äta, alltid lika kräsen. Så dagen började dåligt men slutade mysigt med el varm dusch och lite skrik från P när jag smörjde in hans rygg med nån slags tigerbalsam, han gjorde illa ryggen när han var borta. Nu ska jag sova, måste komma ihåg att ladda mobilen! Imorgon får vi hålla alla tummar och tår för att jag når mitt mål i psykologi skulle vara så underbart! Imorgon ska också en kompis till mig komma till min skola, vi slav iväg på konsert senare på kvällen och hon slutatr mycket tidigare än mig så hon kommer dit. Ska bli spännande får se vad hon tycker om mina klasskompisar 😏😌 Näe men Sovgott nu, imorgon ska bli en bra dag. Det är mitt mål för morgon dagen, positivitet!

Likes

Comments

Det känns som att jag sist jag skrev var rädd för att det skulle gå nerför igen. Det känns inte så längre. Det är konstigt hur känslor bara ändras sådär.. Att jag ena stunden känner mig helt vilse och den andra är lyckligast av alla. Jag tror att mycket av anledningarna till med att jag mår som jag gör handlar om att jag försöker läka mig själv. Jag vill inte ta hjälp av andra och jag försöker mitt bästa att förstå mitt beteende ut utifrån det jag har lärt mig. Det känns som att det som drar tillbaka mig angående psykolog eller kurator är att jag tror att jag vet vad dom ska säga och att det därför känns onödigt, dessutom tycker jag aldrig att jag blir hörd av dom. Kanske är det därför jag själv vill jobba med det, för att jag vet hur det känns. Eller så ä r jag rädd, rädd för sanningen och vad de ska säga.

Likes

Comments

Jag har inte skrivit på ett tag nu, allting har känts så jobbigt på senaste tiden, typ som att jag inte orkar någonting. P åkte nyss, han är alltså på väg tretton timmar ifrån mig, jag kan inte komma dit hur mycket jag än vill och det är det som gör mig rädd. Det är också en av anledningarna till att jag fick min mamma att gråta idag, jag hatar att inte ha kontroll. Jag tycker att det är så otroligt läskigt. När min mamma ringde mig idag, jätte glad och berättade vad planerna för i sommar var sa jag att jag inte ville följa med. För jag skulle vara i ett främmande land, flera timmar hemifrån och jag kan inte ta mig hem. Jag hatar att ha det såhär. Jag önskar att jag var en sån person som bara var, som bara släppte allt och hade roligt. Men jag är så himla begränsad. Jag förstår inte varför jag inte bara kunde ha vart glad för Ps skull nu när han åkte,då hade han mått mycket bättre, jag känner hur jag sakta faller tillbaka i mina gamla spår och de skrämmer mig helt sjukt mycket. Jag har vuxit massor i mig själv det senaste året och jag vill inte tillbaka. Det värsta har alltid varit när han har åkt, även om det bara är på träning och han kommer tillbaka några timmar efter så har jag gråtit ögonen ur mig flera gånger, jag vet inte varför. Kanske är det tanken på att bli lämnad eller så är det bara otroligt jobbigt för mig att inte ha kontroll, att inte se honom, att inte få kontakt med honom. Jag hatar det..För jag vet hur jobbigt han tycker att det är och jag också.

Jag har lovat mig själv flera gånger att bli en bättre människa, inte bara för min egen skull utan framförallt för honom. Han har hjälpt mig från dag 1 och det är tack vara honom att jag ens gör det här idag. Jag älskar honom så mycket och jag vill inte göra honom besviken. Det första steget är att bli medveten om sina fel, det andra är att göra något åt dom, och det är precis det jag ska göra. Släppa kontrollen. 

​P​, jag älskar dig med hela mitt hjärta och du är världsbäst! Lycka till imorgon, inte för att du egentligen behöver höra det då du alltid oavsett är helt grym. Du kommer vara bäst på planen hur som helst och kom ihåg att, du nu och för alltid är min hjälte och livsglädje, tack för allt.

Puss, jag älskar dig!

Likes

Comments

Jag kom precis hem ifrån p, haha jag höll på att missa min buss. Vi skulle båda ut till bussen men vi skulle inte ta samma, dom gick ifrån olika sidor så när jag är halvvägs framme till min buss så ser jag hur den kommer så behövde springa över vägen för att hinna med den. Fick dåligt samvete för jag hann inte säga hejdå till P. Men jag tror att det är lugnt.

Jag blev faktiskt så himla stolt över mig själv idag på idrotten, mitt mål var under 15 minuter och min lärare ville att jag skulle springa på 11. Jag sprang på 10.23!! Blev sjukt glad. Det känns så himla bra att bevisa något för sig själv, jag måste sluta underskatta mig. Kan du gissa vad jag ska göra nu? Japp, plugga. Men nu är det bara två prov kvar och en inlämning sen är jag FRIIII. Haha det verkar som att P sover här, tack och lov. Då ska jag släppa skolan en stund och bara bry mig om honom. Känns lite som att jag har haft fokus på annat den senaste tiden och glömt bort att han faktiskt är min pojkvän och att jag måste visa hur mycket jag älskar honom inte bara säga att jag gör det, ord och handling går bäst ihop, inte bara de ena eller det andra.

Likes

Comments

Hade precis skrivit ett helt inlägg men råkade ta bort det..... Sitter iallafall på tåget påväg till idrotten och som jag skrev innan allt försvann va att jag tycker att det är lite kul att idrotten ligger längre bort än skolan men det går fortare att åka dit än till skolan. Jag ska springa 2000m idag, min idrottslärare vill att jag ska springa under 11 minuter, blir glad om jag springer under 20 haha. Ikväll ska jag träffa en gamal klasskompis en snabbis, det ska bli kul. Tror jag..

Min träning är iallafall inställd idag eftersom att vi har match imorgon, då kanske jag kan få lite extra tid för matten. Ikväll ska p sova hos mig tror jag, jag hoppas det. Då kan jag plugga medans han tränar och sen när han kommer kan vi bara umgås, kolla på film eller nått. Det ska bli skönt med sommarlov snart, så man bara kan slappna av och inte stressa. Ska dock jobba i sommar men bara några timmar om dagen så jag hinner göra saker innan och efter. Vill bara bli klart med allt nu så att jag kan njuta av sista tiden av ettan, känns som att jag bara har stressat igenom hela året. Nu ska jag försöka läsa igenom häftet inför provet i källkritik en gång till och hoppas att det sätter sig! Men det kommer det, måste tänka positivt!

Likes

Comments

Mitt hjärta har precis åkt och det känns lika tomt utan honom som det alltid gör. Det var dock bara en bonus att få träffa honom idag då vi egentligen inte brukar träffas på måndagar, nu luktar min säng som honom och jag kommer kunna sova lite bättre inatt. Vi har suttit och pluggat till ett matte prov jag ska ha, imorgon eller på onsdag.. Har ingen koll.

Jag älskar hur lätt allting blir när jag är med honom, han får till och med matten att bli enkel och rolig. Oftast brukar jag inte kunna plugga med andra eftersom att jag bara blir arg när det inte går bra, men med P så funkar det och de är jätte skönt, han förklarar på ett så bra sätt. Tidigare idag när jag frågade om han kunde hjälpa mig med det så sa han att han inte kunde något alls om ekvationer men det märktes inte om man säger så haha. Han ska åka 13 timmar bort från mig nu i helgen, vi får se hur det går, klarar mig inte ens i två minuter innan jag börjar sakna honom.

Jag har märkt att mycket eller ja, det mesta i mitt liv kretsar kring honom och det är helt okej för mig. Jag har aldrig upplevt samma känslor som jag har för honom inför någon eller något annat, vi har vart tillsammans i över ett år nu men jag blir lika lycklig varje gång jag ser honom. Det är en fin förmåga, att älska någon och jag är otroligt lyckligt lottad att få dela den stunden med en sån underbar människa och med någon som faktiskt älskar mig tillbaka. Har hittat en underbar kille som jag vet bara vill se mig lyckas, och jag älskar honom.

Nu ska jag försöka sova, har sovmorgon imorgon vilket är hur skönt som helst! Att slippa gå upp vid 6.00 måste vara en av de bästa känslorna.

Likes

Comments