I går var første dagen tilbake på skolen. Det er den mest fantaistiske starten jeg har fått på skolen igjen etter en lang tid med fri. To dager på skolen og hjem til helg. Det er den beste starten jeg kunne fått. Derimot læringen, ikke så bra. Jeg må bare le av det. Det går heldigvis bra for meg, men gud jeg får vondt av de andre elevene. Jeg bryr meg faktisk ikke mer. Det som er det gøyeste nå er å se hvordan noen lærere driver å smisker og prøver å blir "venner". Jeg skjønner ikke at de gidder, jeg skjønner ikke at noen gidder for å være helt ærlig.

Jeg har brukt bloggen til å skrive om det gode og det vonde med livet mitt uansett. Når jeg skrev før jul, skrev jeg hvordan det var for meg og ikke kunne bytte skole. Det var helt utrolig mye som skjedde, altfor mange tanker, bekymringer om hva som skulle skje om jeg ikke fikk byttet skole. Det var det eneste jeg ville. Jeg hadde så mye og si om hvordan jeg hadde det på skolen og rpøvde så godt jeg kunne. Til slutt skrev jeg på bloggen hvordan det var for meg, helt til skolen fikk lest det. De begynte visst å bli bekymret og snakket med meg om det.

Det som kom frem da var at dette ikke var alltid som jeg følte. Det stemte ikke hvordan jeg følte meg på skolen, hvordan jeg hadde det i timene. Det som de ikke skjønte da de begynte å trekke opp at jeg ikke fikk gjort lekser og innleveringer at det er ikke noe lett for meg og jobbe med skolearbeid når du føler at du aldri har hørt noe av det som står i leksene. Men nå er det anderledes. Jeg kommer aldri til å gi meg på at jeg ikke har det bra der, men å bli møtt opp i et møte der jeg får beskjed om at jeg trenger hjelp til å kjenne på mine egne følelser, det er da man skjønner at man må bevise. Jeg føler at jeg må bevise for de at det er de som ikke kan klare å gjøre sin jobb på en riktig måte. Jeg vet at jeg kan klare det og jeg skal gå inn 100% for det.

Bildene er fra date 2 med Karmen da vi så Insidious 5! Gud av meg for en skummel film! Aldri aldri mer!!

Klem 

//Puseline​​​​

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg kunne ikke hatt en bedre siste kveld før skolen begynner. En hel kveld med Karmen. ÅÅÅ det var så koselig. Jeg kjenner jeg savner å være ute med jentene sååå mye og det var deilig og møte ho igjen. I morgen er første skoledag og jeg gleder meg utrolig nok vis til å bare følge nyttårsforsettet mitt og bare være helt nøytral og ikke snakke med noen, men kun være der for èn grunn, skole. Jeg skal skrive hvordan det kommer til å gå hver uke på ukens. ÅÅ, gud jeg gleder meg. Veldig veldig mye å.

Jeg håper alle sammen har hatt en fin ferie og er klar for siste halvdel av dette skoleåret, for dere som fortsatt går på skole da<3

Mange kyss & klemmer

//Puseline

Likes

Comments

Se på det positive og glemme det negative

Det har vært alt for mye negativt det siste året. Den verste egenskapen jeg har er at jeg har en tendens til å la det negative ta helt over. Jeg kan bli liggende i sengen leenge hvis bare en liten ting har gått galt. Neste år skal jeg fokusere bare på det positive og bruke alle kreftene mine opp på det.

Spise ofte, lite og sunnere

Det høres kanskje ikke så veldig lurt ut å spise mindre, men det jeg holder på med nå er mye mye verre.

Slutte å snuse helt

Det er ikke bare helsa det er snakk om, det er pengene. pengene blir slukt. I fjor brukte jeg å ha den geniale tankegangen om at pengene skal brukes uansett, men at man kan spare pengene, til bil, hus, osv tenkte jeg ikke så veldig mye over.

Være flinkere til å vise de jeg er glad i at jeg er det

Det kan nok alle forbedre. Alle har gode og onde dager, men prøve å gi litt ekstra for at folk skal vite at jeg er glad i deg må man alltid prøve å forbedre.

Sette av 70% av alt jeg tjener

Ja, å bruke pengene på godteri, snus, bilturer osv er kanskje digg akkurat der og da, men på sikt, PÅ KONTOUTSKRIFTEN, nei, blir helt lei meg..

Bruke mer tid om morgen så jeg kan være mer komfertabel

Det var det der med å følge alrmene.. Jeg tror faktisk at jeg brukte mer pysjamas og kom mer usminket på skolen enn det jeg gjorde sminket og komfertabel..

Ikke bry meg om hvilken skole jeg går på eller hvilke lærere jeg har, men kun skolearbeid

Hele dette året og egt helt siden ungdomsskolen har jeg gjordt så utrolig mye og brukt så mye krefter på å prøve å bytte skole. Nå viste det seg at det ikke gikk og derfor har jeg bestemt meg for å ikke ha noe forhold til skolen. Ikke bry meg om hva de på skolen mener eller sier, ikke bry meg om hvordan de lærer meg eller ha noe som helst forhold til lærerene eller elevene. Jeg skal bare bruke denne tiden på å vise hva jeg er god for og jeg ikke trenger en god skole for å klare meg bra.

Være en mye bedre kjæreste for Andrè

Jeg føler at Andrè fortjener så mye mye mer noen ganger, men jeg vil at det skal være oss. Derfor vil jeg gå inn for å være den drømmedama som han vil ha. 2018 er fullt av mulogheter og jeg gleder meg bare masse til å bruke masse tid sammen med han.

Være mer sammen ute med venninner

I det siste har det vært veldig mye av jobb, skole og blitt veldig sliten av det. Det har ikke vært plass til å få inn venninner for jeg vil heller være med dem med energi enn å være med dem uten energi. Derfor har det blitt til at jeg bare har gått rett til Andrè etter skolen og jobb og sovet. Men det skal det nok få bli en slutt på nå.

Begynne å blogge 100%

Blogging er det jeg har ville gjort helt siden jeg fant ut hva blogg var. Jeg elsker å blogge, men det kommer så mye negativt med seg. Det at jeg har blogget og lagt det ut overalt er bare stressende. Jeg vil blogge til de som vil lese bloggen, ikke de som går inn på bloggen av kjente som bare vil leite etter feil. Derfor har jeg nå ikke fortalt til noen andre enn Andrè at jeg har bloggen, men jeg har ikke sagt hva den heter, og det føles egt bare veldig deilig.

Sammen kan mej og dej klare alt<3


Ja, gud jeg gleder meg virkelig mye til hele dette året. Det skal bli helt nydelig med en ny start<3

MAAAAAANGE gode klemmer

//Puseline

Likes

Comments

Å for ei jul. Jul uten snø stopper ikke opp for min del. Dette må være den fineste jula jeg har hatt. Jeg fikk feire den sammen med familie, venner og en nydelig kjæreste. På den skolen jeg går på har vi en kirke som hører til og en menighet som styrer kirken og skolen, derfor går jeg egt i kirka hver søndag, men ikke på julaften. I år falt julaften på en søndag og derfor gikk vi selvfølgelig i kirka. Ds jeg våkna den morgen og gikk til kirka la jeg ikke merke til noe som helst, men etter, da hadde jeg fått den hellig uka som kommer en gang i måneden. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte, men smertene tok over under familiebesøket og derfor var ikke tårene til å stoppe. Gudd det var sååå vondt.

Resten av dagen var redda av min gode tante som fikk meg til å ta noen tabletter som frelste meg helt, og resten av kvelden kunne feires sammen med de som jeg er så fryktelig glad i.

Men her sitter jeg da, andre natt etter julaften og ikke tatt et eneste bilde... Jeg må bare le, når jeg har tatt et bilde av bordet bare, det er da man skjønner at jeg har hatt virkelig smerter. MEN HVA ER VELL BEDRE DA Å HA EN KJÆRESTE SOM GJØR ALT FOR MEG? Andrè kom i går og sov over fra julaften og det var så koselig. Etter at vi hadde kommet hjem viste vi hverandre hva vi hadde fått og de som ville legge seg gjorde det. Jula er helt nydelig og det er ingenting som slår den.

Men det aller aller beste er at det er nå snart et nytt år. Vi sniker oss mot 2018 og det er ingenting som gjør meg så glad som å tenke på alle de forandringene som skal skje. Jeg gleder meg uten tvil eller mest til å bare kunne få en ny start, le nye lattere, gråte nye tårer, lage nye minner og bli en bedre person.

Og ikke minst ha mitt storebloggår!

Husk og legg igjen i kommentarfeltet hva dere syntes var best med jula eller hva der fikk<33

Nyttårsforsettinnlegget er rett rundt hjørne og jeg vil bare ønske dere alle sammen en nydelig 2. juledag

Likes

Comments

Jeg er helt lykkelig akkurat nå. Det er ingen som kan forstå hvor deilig det er med juleferie, eller er det? Det er helt sikkert mange som syntes at det er deilig, men gud jeg har vært så klar for det så lenge. Med alt for mange prøver på skolen og et litt skuffende karkaterkort er det deilig og vite at det ikke er mer og gjøre med den saken og at nå er det egt bare å sette seg ned å slappe av og lade opp til et nytt år hvor jeg da kan prøve enda bedre og jobbe enda hardere.

I går var vi ute å spiste og feiret at nå er det jul og vi går inn mot nyttår. Koselig var det hvertfall. Nå er det bare og sette seg til rette og få alle julesteming som man kan få egentlig. Det er to dager til jul og mye skal gjøres. Her er noen bilder fra gårsdagen koselighet.


Håper dere også er klar for tidenes juleferie.

Mange klemmer

Puseline//

Likes

Comments

For dere som ikke kjenner meg eller vet så mye om meg er det jo veldig vanskelig å begynne å blogge. De aller fleste som leser denne bloggen nå vet at jeg har blogget før og har vært gjennom den bli kjent fasen. Så tenkte jeg bare kunne skrive bittelitt om meg. Jeg heter egt Malena Lomeland, men jeg bruker å bli kalt Puseline. Jeg er 15 år og bor i Kristiansand sammen med familien min. Jeg er forlovet med kjæresten min Andrè, han er 19 år og bor også i Kirstiansand. Vi har vært sammen i ca et halvt år.

Jeg er den jenta som er ofte et snakketema. Jeg er ikke som andre jenter på min alder. Jeg går på Samfundet skole, som er enprivatskole her i Kristiasand. Jeg har drevet med blogg lenge, men jeg har ofte slutta. Grunnen til det er fordi jeg elsker å blogge, men jeg er så redd for at folk skla drive og ta Andrè for at jeg blogger. Jeg blogger om alt som skjer i mitt liv, og er veldig åpen, og det er det noen som ikke er så fornøyd med. Derfor har jeg slutta med hensyn til Andrè mange ganger. Andre ting er at jeg ikke er veldig komfertabel med at det bare er kjent som skulle lese bloggen. Jeg føler at det er mange som er ute etter og finne mine feil og bare vil det. Derfor skriver jeg bare med ei ganga at hvis dere ikke liker at jeg skriver alt rett ut er dette ikke en side for dere å være på.

En annen ting, jeg har stengt kommentarfeltet for stygge kommentaerer. Alle kommenaterer som er stygge vil bli slettet og sendt videre så dere kan risikere og bli tatt for dem. Så nå har jeg hvertfall gitt dere en heads up! Men jeg er kjempe klar for å starte nå og ser frem til en ny og bedre start her. <3

Dette er da meg og min kjære Andrè

Håper dere vil fortsatt følge med på bloggen<3

Klem

Puseline//

Likes

Comments

Heihei for dere som ikke vet hvem jeg er har jeg tenkt å skrive litt om hvem jeg er. Jeg heter Puseline Lomeland, jeg bor i Kristiansand og har drevet meg blogg i flere år. Jeg har hele tiden vært litt av å på og hvorfor kan jeg forklare litt senere. Jeg er langt fra sånn som folk er på min alder og skiller meg sinnsykt ut, og det bærer med seg positive ting, men også veldig negative.

Fordi at jeg har blogget mye før, og sluttet flere ganger har jeg bestemt meg for å bare starte bloggen igjen uten og fortelle noen kjente at jeg har starta igjen, mest fordi jeg vil gjøre som før, skrive hva jeg mener til alle, ikke til enkelte som jeg kjenner som jeg sykt fort kan tenke når jeg skriver.

Jeg håper dere babes vil følge meg på mine reiser i hverdagen og i livet.

Mange gode klemmer

Puseline

Likes

Comments