Presentation picture
PurplePoleStudio
Therese Nilsson, 39 year, Falkenberg

Jag heter Therese Nilsson ägare till Purplepolestudio i Falkenberg.


Ni ska få läsa om min Passion , om min kärlek, om min studio, mitt liv... hur allt så oförtjänat slets bort från mig under EN natt! Hur jag försökte ta mitt liv... och nu om min kamp tillbaka.


www.purplepolestudio.se / info@purplepolestudio.se

Ok.. Föreställ dig att ALLT du jobbat för, ALLT du brinner för, Din passion, ALLT du byggt upp, Din framtid, Ditt leverbröd och din kärlek försvinner under en natt utan förvarning och helt utan nån förklaring...??

När vi kommer fram så är det brandbil mm på plats. Man kan endast se att det är svart i lackverkstan, ingen aktiv brand. Vi pratar med en brandman som försäkrar oss om att branden är under kontroll och att vår verksamhet (min och Ebbas) kan rulla som vanligt om ca en vecka , det är endast rökskadat.

Alla poledancekläder jag beställt från Ryssland till min shop hade kommit veckan innan.... Jag tänkte "ok, vilken jävla stor as jävla stor förlust som jag drömt om att göra i flera år.. men jag har ju i alla fall min studio kvar!!"

Morgonen därpå ringer en kollega och berättar att allt är övertänt, ALLT är borta, ALLT!!

Jag har då oxå fått veta att det är min sambo, min kärlek som jag älskar till månen och tillbax! Som är gripen, misstänkt för mordbrand.....

Fortsättning följer.... Nu ska jag sova, God Natt! zzzzzzzz 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det finns som sagt flera anledningar att bägaren svämmar över, det här är en av dom. Det här är mina ord, mina känslor, hur jag har uppfattat och upplevt och vad jag vet utifrån vad jag läst och fått berättat för mig.

Den 17e april är natten då min värsta mardröm blev min verklighet...

En vanlig dag i studion. Jag och Ebba ses tidigt och planerar webshopen, kursplaner, egen träning, framtid, beställer postorderpåsar mm. Håller pass som vanligt i poledance och styrka denna dag. När vi är färdiga med det så städar vi. Jag och Ebba städar även crossfit delen i byggnaden och såklart mina 2 salar, shoppen och Ebbas massagerum.

Jag följer med Ebba hem och ska sova där. Anledningen är att svärmor är på besök för första gången här i Falkenberg så jag vill ge henne och hennes son lite tid själva.

Klockan är ca 02.30 när jag tar upp telefonen och ser på FB att det brinner i byggnaden där våra företag ligger. Jag väcker Ebba och vi rusar dit direkt!

Likes

Comments

Jag hör svagt, långt långt borta... "Tess, vad har du gjort?"

Nu vet jag inte vad det är för dag.. Jag hör Ebba, sen försvinner jag igen. Jag är i Halmstad på hjärtintensiven. Hur faan hamnade jag här? Jag är ju en av dom starkaste människor jag känner!

Det va vad Ebba som sa till ambulanspersonalen " Hon kommer bli så besviken".

Ja det blev jag, kunde jag inte bara få dö ifred??

Likes

Comments

Det är aldrig enbart en händelse i livet som driver till beslutet att släcka ditt eget liv.

Men det finns såklart sånt som får bägaren att rinna över.. Jag ska ge er min berättelse om varför min bägare svämmade över och allt annat runtomkring.

Det va inget rop på hjälp, jag ville bara försvinna, lämna denna onda värld och lämna all smärta all sorg, all ilska och bara få somna in för att aldrig mer vakna. Jag planerade allt under en ganska lång tid.

Den 19e augusti 2017 ! Jag beslutade dagen innan att lördag den 19e augusti är dagen jag lämnar detta liv. På förmiddagen går jag till apoteket för att hämta ut resterande av mina sömntabletter. Mamma kommer och hälsar på, jag ville bara att hon skulle gå. Jag lovade att höra av mig på kvällen då dom visste att mitt mående va åt helvete. Jag tittar ut genom fönstret och ser när hon går till bilen. Min underbara mamma som jag älskar så fruktansvärt mycket! Jag grät, jag tyckte så fruktansvärt synd om henne. Jag häller upp ett stort glas vin och skriver mitt avskedsbrev..... Jag häver i mig mer vin ,lägger mig i sängen och sväljer alla piller.. Allt försvann otroligt fort.

Vad som händer sen har jag inget eget minne av eftersom jag va helt medvetslös.

22timmar senare.. Mamma och pappa är oroliga då dom ej får tag i mig, dom kontaktar Ebba och ber henne åka hem (hon har egen nyckel till mig). Hon hittar mig helt medvetslös i sängen nästan utan andning. Hon ringer ambulans som i sin tur får ringa räddningstjänsten då dom inte får ner mig för trappan.. Minutrarna nu är kritiska..

Likes

Comments