Glömde helt bort att jag påbörjat detta? Eller snarare: jag skrev världens längsta inlägg på tåget till Stockholm och så bara försvann det när jag skulle ladda upp. Så suuurt.  Men nu kör vi lite igen.

Så. Jag flyttade till Örebro från min hemstad i höstas. Ett baller move kan tyckas då jag inte känner en kotte i Örebro och aldrig ens hälsat på tidigare, men ja. Behövde desperat komma bort från min betonglådedepp i förorten.  Så här är jag nu. Jag tror att jag kan trivas här? Trots att allt har varit en enda stor lervälling sen jag flyttade hit och trots att jag är lämnad till mitt eget jävla bevåg. Men liksom jag måste hitta vänner här. Hur fan gör man?

Anyways.  Om någon bor i Örebro och vill adoptera en lagom sjuk i huvudet kompis, titta hit för fan.

köper allt det här godiset till min första kompis här. munchies? I got you brah.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måste ju presentera mig också. Men det känns trist just nu och jag vet aldrig hur jag ska vinkla sånt där. Så det får bli senare.  Men jag kan presentera mina hundos istället. 

Tudor är min bästa kompis, min själsfrände, min familiar. Han är min första helt egna hund.
Han klättrar på möbler som världens mest osmidiga katt, han är helt galen i mat och gör vad som helst för en bit ost.
Jag tvivlar inte på att han skulle sälja både mig, husse och sin själ för en köttbulle. Men det innebär att han är lättmotiverad och enkel att träna med så jag klagar inte. Keligaste hundon i Sverige, ney, världen. Extrajobbar som familjens officiella värmekudde. Kan tömma ett rum på 10 sekunder med bara en fis.
Världens bästa kompis, alltså.

Nu: Bildbomb!

Nästa gång: presenterar Dobby Dumbledore aka "dobstep " aka "floofhead" aka familjens bebis.

Likes

Comments

Hej hej nya bloggis.

Vet vad du tänker: I've been down this road before. Skapa en blogg, fixa och dona någon månad för att sedan låta den falla i glömska och bli en ångestgrej. Det brukar ju sluta så. Det kanske det gör denna gång också meeen fuck it, dude.
Jag gör min grej och passar på när jag faktiskt känner mig lite inspirerad och vem vet, denna gång kanske det fastnar.

Så.

Likes

Comments