Header

Var längesen jag skrev här men har haft annat för mig. Jag designar just nu nya tröjor som jag tror att jag ska sälja, jag är inte helt hundra men förhoppningsvis så kommer jag att sälja dem. Har just börjat jobba på nattklubben Toxic i Stockholm, så om någon är sugen på att dra dit så kan ni höra av er så fixar jag upp er på VIP-listan.

Jobben går väl annars lite sådär, skulle börjat på ett dagis men dem hörde inte av sig och när jag väl hörde av mig så hade dem inte hört från dem som fixar vikarie åt dem så det blev inget där heller.

Ska försöka komma igång här igen men kan definitivt inte lova något.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har varit på en 24 timmars kryssning så jag har äntligen något att skriva om, men samtidigt inte.

Alkohol
Spelautomater
Buffé
Mer mat
Dans
Taxfree

Det förklarar i stort sett hela min resa i bara ord.

För bli en bild tills jag har tillgång till min dator då jag är hos en kompis och bara kan skriva via mobilen!
Likes

Comments

Sitter och har en romantisk myskväll med Johanna (igen). Åt precis mackor med julskinka på och nu blir det massa chokladbollar<3

Ser ni något nytt på 3:e bilden? ;)


Likes

Comments

Ser på medans grabbarna grus jobbar på flitigt. Byter däck på polarens Volvo, sedan ska vi bära av till Haninge för att gå till massa butiker.

Höres senare!


Likes

Comments

Sitter just nu inne på Biltema och väntar på att min bror ska bestämma sig för vilka fjädrar han ska ha till sin Opel för att vi sedan ska kunna åka vidare till massa klädaffärer.

Min ögoninflammation har snart försvunnit helt! Är överlycklig för att snart så kan jag börja använda smink igen!

Julafton om 3 dagar, har ingen stämning överhuvudtaget så blir väl att sitta hemma och äta julskinka och titta på serier(lite öl också) så blir allt jätte bra


Likes

Comments

Fick mini pizzor idag, sitter och glor på dem och hoppas på att det går fortare med tiden.


Likes

Comments

Varit på möten nu idag. Först var möte med min framtida psykolog och läkare, gick bra och jag fick ett väldigt bra första intryck av min psykolog. Nu ska jag vänta på att min mor ska bli klar med hennes personalmöte sedan övningsköra lite, senare ska jag ha ett möte angående ett modelljobb. Ska bli spännande då det företaget var riktigt intresserad utav mitt utseende.


Likes

Comments

Jag måste slänga ungefär 60% av mitt smink pga min ögoninflammation.. Jag är väldigt bitter över detta då jag inte har råd att köpa nytt på ett jävla bra tag.

Men om man ska se något positivt så ska jag ut och övningsköra idag. Jag kommer antagligen att dö men det är inget ovanligt.

Får skriva mer senare!


Likes

Comments

Jag och min kompis Johanna har nyss sprungit till Coop och tillbaka för att ha Cola och choklad till Paradise Hotel finalen. Ska också förklara att i min kommun så stänger matbutikerna 21.00 och vi kom på att vi inte hade ett skit att äta eller dricka när klockan var 21.45 så det var ju bara att springa!

Nu sitter vi och har ett före final snack! Spekulerar i om någon kommer kasta kulan, vilka som tar sig så långt, vem som kommer att rösta på vem. Vi har ju våra favoriter som står i final så vi kan ju bara hoppas!

Men nu så är hennes pojkvän med och vi glor på lite youtube klipp och dampar med deras katt!

Vi hörs efter finalen!
Likes

Comments

Som jag skrev igår så skulle jag gå till vårdcentralen, vilket jag också gjorde. Jag hade bokat en tid 11.10 men kom in till läkaren vid ungefär 12.00, det var kul att sitta och vänta i 50 minuter för att sedan gå in och vara där i 5 minuter då hon konstaterade bara genom att titta lite snabbt på mig att jag hade ögoninflammation. Inget smink på ungefär en vecka till plus att jag måste ha en salva i ögonen, morgon och kväll. Imorgon så har jag ytligare ett besök fast det är hos min psykolog. 

Jag är väldigt trött just nu och vill sova, men jag måste vara vaken ett tag till för att min mor snart ska iväg och jobba och hon ville att jag skulle vara vaken. Så jag får väl försöka med att hålla på med lite designer osv på datorn så att jag håller igång, jag har ju spelat ut South Park The Stick of Truth nu, så jag har inget annat att göra om dagarna. 

Får skriva lite senare, se om något bättre har hänt inom bara några timmar!(Saknar mitt rosa hår lite om jag ska vara ärlig) 

Likes

Comments