Att få sitta och plugga, dricka kaffe och mysa i soffan på morgonen på sin lediga dag från jobbet är ju kvalitetstid när det är som bäst.

Likes

Comments

Då var det måndag igen!
Veckans, enligt mig, bästa dag. Produktivitet, nystart, mål, drömmar och visioner har fokus!

Likes

Comments

Funderar du någon gång över vad du egentligen äter?

Har du tänkt på att det du stoppar i munnen faktiskt absorberas i din kropp, att maten du äter faktiskt tillslut hamnar i dina celler och blir den du är?

Kroppen är ingen maskin. Din kropp är en fantastisk skapelse som antingen kan åstadkomma saker du aldrig trodde du skulle klara eller så kan den vara en börda som hämmar dig i ditt liv. Det är ditt val att bestämma vart du vill dra din gräns, det är upp till dig att bestämma hur långt du vill nå.

Jag rekommenderar och äter själv en "ren kost". Tråkigt tänker du, eller så kanske du rent av inte vet vad en ren kost är. All mat är ren, eller?

Ren mat är råvaror som är naturliga och utan tillsatser. Färska grönsaker, frön och bär, kött, fisk och naturliga fetter. Inget socker, inga spannmål, inget gluten, inga mejerier.

Läser du innehållsförteckningarna på det du äter? Förstår du vad som är listat? E-nummer, stabiliseringsmedel, konserveringsmedel och liknande kan ju inte vara så farligt? Tyvärr påverkar allt det du får i systemet dig, psykiskt eller fysiskt. Vissa människor påverkas mer och vissa påverkas mindre av alla dessa kemiskt framställda ämnen. Många kopplar inte acnen, övervikten eller det svajiga psyket med maten dem äter. Trots ett stabilt och varierat matintag kan du faktiskt få näringsbrister, då extremt mycket av den maten som äts i västvärlden faktiskt inte innehåller den näringen våra kroppar behöver. Många människor är inte medvetna om detta och kan inte förstå varför vågen ständigt knappar uppåt eller varför humöret aldrig är stabilt. Som tur var är det aldrig försent att vända, förbättra kosten och se hur kroppen sakta men säkert blir vad den är gjord för att vara!


Likes

Comments

För att påbörja detta äventyr så tycker jag att en presentation är på sin plats!

Johanna heter jag och är en 21-årig dam från Göteborg där jag lever och bor. Jag brinner för välmående, träning, bra kost och allt som hör till! Jag tänker att jag ska testa detta forum för att kunna utvecklas mer på eget plan och kunna peppa andra att ta fram det absolut bästa i sig själva. Alla förtjänar att vara sitt bästa jag, att må bra och älska sitt eget sällskap. Välmående är det viktigaste i ditt liv och det är otroligt många olika bitar som ska klaffa för att detta ska bli ett faktum. Jag har märkt att det är många som accepterar att inte känna sig hundra, vilket jag tycker är helt tokigt!

Vi är fantastiska, var och en av oss och vi förtjänar att leva på ett sätt som gynnar oss i våra liv. 

Jag tycker detta ska bli en spännande resa, så får vi se vart det tar oss!

Likes

Comments