​Jag är dubbelmoralensdrottning verkligen. Jag har under en längre period nu tänkt att rött hår det går heeelt bort. Tycker det ser dassigt ut nästan direkt, eller alldeles för onaturligt eller bara passar inte in. Sen förrigår när jag skulle bada så såg jag min färgbomb som alltså heter "purple red" (PURPLE!!!). Vad gör jag? Tar en stor pump och bara mosar in i hela mitt brun/guld-ljusbruna hår. Så nu är mitt hår brunt där uppe och PURPLEREDELLERNÅGOT där nere. Ja ni ser ju.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte köra en liten update på hur det går med tandställningen idag. Egentligen ser tänderna ut ungefär likadana (det har ju bara gått kanske 2 månade sen jag började använda den). Men mitt leende har blivit finare.

Här nedan försöker jag le så naturligt jag bara kan. Och som ni ser visar jag inte lika mycket tandkött som jag brukade göra förut (gummysmile som det kallas på engelska) vilket jag tycker ger ett mycket finare leende. Ursäkta de hemska bilderna också, totalt ofixad idag.

Likes

Comments

Alltså guys seriously. Den här bilden är från 2013, tycker ni att jag passade i svart hår? Jag funderar på om jag ska gå tillbaka till den här färgen nämligen.

Update: Sprang in på toaletten nu och kollade på mitt hår, och bah ångrade mig på en gång. Beslutsångesten flödar när det gäller hår för mig haha! Är jättekänslig verkligen!

Likes

Comments

Idag kom den dagen. Dagen då jag äntligen fått skriva på mitt nya lägenhetskontrakt. Och nu kan jag äntligen tala om för er att jag snart blir Linköpingsbo igen. Jag älskar Linköping, jag älskar att ha mitt jobb nära och just nu är det en stor prioritering för mig. Att bara kunna gå upp på morgonen och äta frukost i lugn och ro, fixa mig ifred och sen gå till jobbet. Så skönt!

Det tog mig alltså en månad och så simsalabim har jag en lägenhet i Linköping, passande!

Så idag har jag och Andreas varit på Jysk och jag köpte lite saker till hemmet. Jag ska bo i en tvåa. I ett bra område. Jag hade sånn tur, det inser jag! Det är iprincip omöjligt att få en lägenhet i Linköping, men det gäller att dra i rätt trådar.

Vad mer då? Jag är ju singel sen en månad tillbaka och i ärlighetens namn är det så otroligt skönt!

Alltså det är som att en stor sten på tjugo ton har lättnat, Vi behöver inte gå in på varför (utav respekt) men det är så det känns och jag känner mig fri. Min ångest har minskat något enormt de senaste dagarna och jag kan äntligen andas ut. Allt är så mycket roligare igen, jag är den glada tjejen jag alltid varit och alltid kommer att vara helt enkelt.


Puss och glöm inte att jag älskar er ni som är mina vänner, ni som inte är mina vänner: synd för er.


Likes

Comments

Jag vill bara påminna alla som läser här om att göra saker som gör er lyckliga, vara med människor som gör er glada och att inse att ni duger. Ni mer än duger. Ni lever i den här galna galna världen dag in och dag ut och ser helt fantastiska ut.


Snart ska jag sova i min säng, så sjukt mysigt. Viktig dag imorgon.

Likes

Comments

Kan vi prata lite om något lite känsligt idag? Nämligen vikt. Jag har i princip hela mitt liv fått höra att jag borde gå upp lite i vikt, folk säger ungefär "inte mycket, bara några kilon". Med tanke på att jag vet hur mycket jag äter (ni som känner mig vet att det är så mycket mer än vad det ser ut) så har jag aldrig kunnat hålla med dem. Men på sista tiden har jag tänkt att 5 kilo plus ändå kanske inte skulle skada. Hur jag än gjorde gick jag dock inte upp i vikt, förrän nu! De senaste veckorna har jag gått upp i vikt. Jag vet inte hur mycket, men jag ser det så tydligt. Andra har till och med kommenterat det. Det har satt sig mest runt höfterna vad jag kan se och mycket runt låren.


Det konstiga är att jag inte kan svara på om jag gillar den förändringen mer eller mindre. Missförstå mig rätt, jag är nöjd med min kropp och utseende. Men jag känner mig lite förvånad över varför jag plötsligt bara gick upp sådär tjosan hejsan från ingenstans, när jag inte ens var ute efter det. Men å andra sidan äter jag en hel del på senaste haha!


Helt meningslöst inlägg egentligen det här, men det är roligt att vara lite ytlig ibland!

Likes

Comments

Ännu en dag hörrni! Jag har precis duschat som ni kanske ser, snapat lite med folk dansat omkring här hos mamma och sjungit för full hals. Det är sånn jag är helt enkelt.

Kan vi prata om SKAM? Jag började se Skam för lite mer än en vecka sen och jag är alltså BESATT. Jag har till och med börjat låta lite norsk ibland. Jag totalt älskar Skam. Och kan vi diskutera att jag har fått en nattandställning? Det är säkert många som inte vet det! Men så är det och jag totalt älskar den också.
Jag har använt den lite dåligt till och från i kanske en månad, och mitt underbett ser påriktigt bättre ut. Likaså mitt leende. Haaaallå! Längtar till sommaren, längtar till semester och längtar till nyår. Gör ni?

Likes

Comments

Hej hörrni! Alltså vet ni vad? Jag känner för att berätta så himla mycket just nu och bara dela med mig utav vardagen lite mer. Men jag kan inte riktigt skriva exakt allt som faller mig in här inser jag. Det känns som att jag borde hålla vissa saker lite privata för stunden (hoppas att det är förståligt).

Allt är iallafall jättebra med mig! Jag planerar faktiskt en liten flytt framöver.

Förstår ni hur mysigt det kommer att bli? Jag kommer att ta en mindre lägenhet och inreda den så himla fint och mysigt och bara göra sånt jag gillar hemma. Typ se på film, laga mat, baka. Har verkligen fått upp intresse för matlagning, det är så himla kul ju!

Snart är det dessutom nyår, nya mål och nya tag! Hur känner ni inför det? Jag själv känner bara att det är välkommet, 2016 var ett fantastiskt år för mig (jag fick bland annat byta jobb till ett där jag trivs så mycket bättre, och jag har fått superfina kompisar) och 2017 kommer att bli desto bättre!

Ta hand om varandra.


Likes

Comments

Det som hände igår var att jag egentligen inte kände någon lust alls för att gå ut, men eftersom att alla skulle det i Norrköping så kände jag för att haka på! Så så blev det. Först en mysig liten förfest, sedan CW, Wasa och slutligen Kopparhammaren. Alltså det är inte min favoritstad att festa i, jag föredrar Linköping. Men sen festar jag ändå sällan nuförtiden och då funkar Norrköping lika bra!

Hade iallafall på mig min lilla tomtemössa ute igår, hallå liksom - det är ju jul. ;) Eller har jag sett för mycket på SKAM?

Sen träffade jag också på en av mina närmaste killkompisar Lloyd, vi hade en hel del att prata om så det var trevligt! Idag ska jag ta det lugnt och äta massor av mat och imorgon blir det jobb.

Likes

Comments

Likes

Comments