Header
View tracker

Jag kan knappt föreställa mig att detta är på riktigt, men jag är sen en månad tillbaka sambo med min underbara pojkvän.

En månad kanske inte är så mycket för er, men för mig är det så och för mig känns det som vi bott ihop längre än en månad. På sätt och vis så har vi ju varit sambo långt innan detta, men nu har vi ju egen lägenhet. Jag tycker det är helt fantastiskt, vi kan rå om varandra på ett helt annat sätt än vad vi gjort innan! Jag är så tacksam över att ha dig i mitt liv för utan dig hade jag inte sått här som jag gör idag. Jag hade nog inte haft samma mod att kämpa för min lilla familj som jag gör idag och bara känslan av att det ska vara såhär framöver också gör mig glad!

Jag är glad att jag fann dig, att vi är förlovade och att vi är sambo nu! Jag hoppas att det förblir såhär i resten av mitt liv och att vi en dag gifter oss och har gemensamt barn ihop om inte två.

Att vi tjafsar ibland och inte alltid kommer överens. Eller att vi missförstår varandra är ju normalt i ett förhållande. Utan tjafs och elände som vi brukar ha så skulle nog vårat förhållande vara rätt så dött nu om vi bara var glada och tyckte och tänkte likadant. Ibland lönar det sig att vi har olika åsikter m.m.

Men oavsett vad så skulle jag aldrig kunna tänka mig att ha någon annan än dig i mitt liv, jag älskar dig för den du är och jag kommer aldrig att lämna dig utan jag kommer snarare att kämpa för oss för att vi ska vara tillsammans hela livet ut! Jag är förlovad med dig för att du är den enda jag vill ha och dela mitt liv med dig!

Tack för att du finns där för mig och barnen!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw