Header
View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag kan knappt föreställa mig att detta är på riktigt, men jag är sen en månad tillbaka sambo med min underbara pojkvän.

En månad kanske inte är så mycket för er, men för mig är det så och för mig känns det som vi bott ihop längre än en månad. På sätt och vis så har vi ju varit sambo långt innan detta, men nu har vi ju egen lägenhet. Jag tycker det är helt fantastiskt, vi kan rå om varandra på ett helt annat sätt än vad vi gjort innan! Jag är så tacksam över att ha dig i mitt liv för utan dig hade jag inte sått här som jag gör idag. Jag hade nog inte haft samma mod att kämpa för min lilla familj som jag gör idag och bara känslan av att det ska vara såhär framöver också gör mig glad!

Jag är glad att jag fann dig, att vi är förlovade och att vi är sambo nu! Jag hoppas att det förblir såhär i resten av mitt liv och att vi en dag gifter oss och har gemensamt barn ihop om inte två.

Att vi tjafsar ibland och inte alltid kommer överens. Eller att vi missförstår varandra är ju normalt i ett förhållande. Utan tjafs och elände som vi brukar ha så skulle nog vårat förhållande vara rätt så dött nu om vi bara var glada och tyckte och tänkte likadant. Ibland lönar det sig att vi har olika åsikter m.m.

Men oavsett vad så skulle jag aldrig kunna tänka mig att ha någon annan än dig i mitt liv, jag älskar dig för den du är och jag kommer aldrig att lämna dig utan jag kommer snarare att kämpa för oss för att vi ska vara tillsammans hela livet ut! Jag är förlovad med dig för att du är den enda jag vill ha och dela mitt liv med dig!

Tack för att du finns där för mig och barnen!

Likes

Comments

View tracker

​Det var ju ett tag sedan som jag bloggade här nu, igen..

Jag vill börja med att säga att vi mår jätte bra, både jag och min pojkvän + mina underbara små troll till barn! 😊

Vi har haft en väldigt händelserik sommar kan man säga. Den blev ju inte som jag hade velat att den skulle bli eller vara. Men de kommer ju fler somrar där man kan försöka ta nya tag i dom saker som just jag vill göra med min familj, mitt allt! 😁

Men nog om det så tänkte jag bara berätta lite kort om en sak. Jag och min pojkvän har fått en lägenhet, det är förvisso en 2:a men det duger alldeles utmärkt till oss. Och nu kanske ni undrar hur 4 personer ska få plats i en 2:a men det sörru, de har ni inget med att göra. För när det gäller mina planer så ska vi inte bo där i flera, flera år. Utan ha någonstans att börja med och sen söka till större eller göra ett byte om det finns någon som vill byta med oss om något år. Jag har letat lägenheter som fan i många år nu och nu har jag/vi äntligen fått oss en lägenhet. Men hade det inte varit för min pojkvän hade/har jobb så hade vi inte fått den. Men nu hade vi sån jäkla tur med detta och vi båda står på kontraktet också. Ni får ta de på de positiva sättet eller negativa sättet för det struntar vi i vilket fall som helst. Som jag skrev nu så är vi glada över att kunna ha eget nu och slippa pendla mellan våra föräldrar och bara ro om varandra och vara en familj nu under våra lediga timmar vi får tillsammans och hitta på massa saker och allt vad det innebär att vara en familj.


Jag vet att min dröm var att bo i stockholm och att jag hade en chans att flytta dit. Men för mig var förhållandet med mitt ex och mig väldigt dött i mina ögon, m.m. Jag tror nog att om han tänker efter så var det nog lika så för honom. För mig kändes det mer som att vi försökte fortsätta kämpa för våra barns skull. Ja, jag pratar om förhållandet mellan mig och barnens pappa. Men jag känner att jag behöver skriva om detta så folk förstår och så min nuvarande pojkvän förstår att mina barns pappa är bara deras pappa och inget annat. Han är även en vän till mig BARA. Jag tror inte mina barn vill att jag är osams med deras pappa på ett eller annat sätt. Och om några år kommer barnen kunna pendla mellan mig och sin pappa och vem vet någon av dom kanske söker till linje i stockholm och bor hos sin pappa eller nått. Jag vill bara att MIN POJKVÄN, MIN STORA KÄRLEK, MITT ALLT SKA FÖRSTÅ ATT DET ÄR DU OCH BARNEN SOM GÄLLER FÖR MIG! UTAN ER SÅ FINNS DET INGEN MENING MED LIVET SOM DET ÄR NU!

Att det jag och mitt ex har eller har haft det är över nu. Det enda vi kan kämpa om när det gäller mig och mina barns pappa är att barnen ska få träffa sin pappa när det funkar för oss alla.

Jag kämpar på för alla för att allt ska bli så bra som möjligt och jag kommer alltid att göra allt för att alla i min närvaro ska ha det bra och må bra. Att man tjafsar om saker och ting kan ju tyvärr hända och det blir alltid bra när man väl blir sams.

Jag vill att min pojkvän ska förstå att jag inte tänker ge upp detta förhållande, jag har gått så långt in i vårat förhållande så jag vill bara att han ska förstå att jag kämpar så gått jag kan för att allt ska bli så bra som möjligt med allt! ❤

Men som sagt nu har vi fått en lägenhet och det är nu vårat liv börjar med mina små troll! 😊


Likes

Comments

👆

En gammal god vän vid namn Michelle fick mig att börja lyssna på denna låt.

❤ Och jag tycker fortfarande om den! Freefall, bästa låten!

Likes

Comments

Det finns så mycket jag skulle vilja skriva. Men Jag tänker inte skriva om allt.

Jag kan börja med och säga att jag inte kommer kunna göra någonting med barnen denna ledighet. Hade bara kunnat göra det denna helg som var. För när jag får pengar igen så är det försent att göra något eftersom att jag sedan börjar jobba igen sen och barnen börjar ju även dagis och jag har massa saker som måste handlas och kan inte spendera saker på nöjen. Så jag och ungarna får sitta hemma hela ledigheten och ruttna.. Tyvärr! 😢 Känns så hemskt, jag känner mig så besviken! Och jag känner inte ens för att fira min födelsedag, så jag kan ju varna dom som ser detta att jag kommer slänga varje liten grej jag får! 😔Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw