Header

Postad i: Dagens Musik

Idag blir det en lång lista med dagens musik, tänkte väl mest för er läsares skull som kanske ska partaja eller så eller som tycker om sådan musik och vill blicka tillbaka med gamla som lite nyare låtar eller bara helt enkelt omgjorda låtar.

Ja, jag tycker mest om musik där dom lagt på lite mer bas eller ändrat musiken lite till det bättre en originalet. 😄

Likes

Comments

Postad i: Hiss / Diss, Våran vardag!

Fy, vad hemskt att det som hänt idag skulle hända just idag!

Varför inte om sisådär ALDRIG?

Jag undrar vad vi i sverige har gjort för fel, varför var sverige det land där det skulle hända och varför i Stockholm? Kommer det hända någon annanstans i vårat land? Varför kan vi inte respektera varandra och ta hand om varandra?

Varför, varför. varför?

Jag hinner knappt några ord. Jag hoppas folk förstår mig om varför jag valde att bo kvar i den staden jag växt upp i. Jag hoppas att mina barn, barnbarn m.m kommer vara i trygga händer i resten av sina liv. Att dom bor någonstans i sverige ute i skogen helst. Tänk om vi hade bott i Stockholm idag... För jag som tycker om att hitta på spontana saker så skulle det säkert kunnat vara vi 3, jag och mina barn som mist livet idag. Men så är fallet inte och tyvärr så blev det helt andra typer av människor som mist sitt liv och andra skadade på grund av detta. Jag lider verkligen med deras anhöriga som ska/kommer få gå igenom allt det här.

Jag tänker avsluta detta inlägg med att säga att jag HOPPAS att mina vänner och barnens släktingar LEVER och MÅR BRA!

Likes

Comments

Postad i: Hiss / Diss, Våran vardag!

Jag älskar mina barn, jag älskar mitt allt, min sambo, jag älskar hur livet leker och alla är emot mig hela tiden.. För vad jag än gör så går alla emot mig som om dom vore ett hård betongvägg. Det gör ont men jag försöker hitta gipsväggen så jag kan glida runt på moln och leva livet, jag är slaven som serverar alla saker och ting på guld fatet.

VAR FAN NÖJDA MED ERAT LIV HUR JAG SERVERAR ER, DET FINNS INGEN ANNAN SOM GÖR SÅ! SLUTA GNÄLL PÅ MINA MISSTAG NÅGON JÄVLA GÅNG, NI HAR SJÄLVA HAFT MISSTAG I LIVET, SÅ ÄR DET.. NI KAN INTE NEKA DET!

NI ANKLAGAR MIG FÖR ALLT, PRECIS... ALLT!

BEHANDLA ANDRA SOM DU SJÄLV VILL BLI BEHANDLAD, BEMÖTT, M.M!

TRÖTT PÅ ALLT SKIT ALLA GER MIG!

VAD JAG VÄLJER ATT GÖRA MED MITT LIV ÄR MIN ENSAK, KOM INTE OCH FÖRSTÖR DEN DÅ! DU HAR DIN EGEN ENSAK ATT SKÖTA!


Likes

Comments

Postad i: Våran vardag!

Nytt utseende är på gång här på bloggen, under veckans slut så ska den vara klar tänkte jag, först måste jag få ihop en ny header sen ändra färgen efter det och kanske något annat nytt här på bloggen. Det är ju trots allt inte jul och nyår under hela detta år, det är jag ju fullt medveten om! 😉


Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw