Jadå! Midsommarafton över, och som vanligt halvkasst och kallt ute. Men vi hade en grym kväll ändå ;)
Idag, chill i soffa just nu. Snart dags att ta tag i livet ich fixa mig lite. Man vet aldrig vad som händer idag.
Men en sak som är säker är att nu ska de tändas en fet !
Kyss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja Vafan ska man säga! Nu är ja här igen, go i bollen med en cigg i mungipan. Vi har det så jävla gott hela tiden, massa trevliga kvällar, sommaren är här. Ja va är liksom bättre än en fet, bästa människorna och en öl på valfri plats ;) på tal om de borde ja ringa puffan så vi kan ta oss en sväng till någon trevlig park idag!

Nu ska ja käka något awsome och rulla en!
Ha de gött haaaj

Likes

Comments

Ja du! Fy fan va härligt att helgen är slut, den har bara bestått av jobb jobb jobb !

Så nu rullade ja nyss en fet! Tog några härliga bloss och badaaaam, så jävla chill o fin nerbäddad i min underbara säng.
I morgon är jag ledig hela dagen och den ska ja ta vara på! Mycket chill och slapp, ja de är i princip va ja ska göra i morgon.
Troligen så blir det att träffa min bästa brud !
Rulla en, tjata om livet, en kopp te på de o något jävligt gott att muncha på ;)

Ja bara älskar den just nu!
Lyssna sa ja till dig för fan :)

Big Sean - I Don't Fuck With You 🎶


Likes

Comments

är på utbildning idag, lite segt. Jag vill liksom engagera mig i saker som jag tar mig för, är det mitt ansvar så är det mitt ansvar och då ska det bli bra gjort. Såna är inte alla mina kollegor, märker jag. Vissa verkar skita i allt o är nonchalanta som fan, fy fan för vuxna människor säger jag bara :p


Likes

Comments

höj tills du inte hör någonting annat än musiken. Tills din nutid är enbart musik ♡

Mindre lack på min man nu ;) Vi har träffats o pussats and made up. Han hjälpte fixa kvällstillbehör för mig o söta Piffan o min blonda favoritbrud ^^ Mkt bra! Så igår kväll hade vi pysseltime, passades en rykande het banan mellan oss över glitter o lim o papper o askar o färg ;) Bra kväll ♡
Lyssnade på en låt; "in the future, thies will be the good old days" o så är det banne mig. Jag hoppas att jag minns det här decenniet i mitt liv som fyllt med fest, kärlek o fina människor. Man vet ju fan ingenting om sin framtid :p Jag vet inte ens hur länge jag får vandra på den här planeten. Lika bra kanske ;)

Nu ska jag på kurs så fortsätter spåna en annan gång ^^

Likes

Comments

sätter jag på kaxig musik, röker i busskuren o spottar vart jag vill. Dricker energidryck. Ser förbannad ut. Varför är "arg" inte en känsla, ett tillstånd, som man vill förknippa sig med? Varför är det inte positivt att vara arg? "Jag är en arg person" som den blonda tjejen i Full Patte så lyckligt kom fram till i ett rosa barbietält på en parkering. Jag är en lättirriterad, arg, envis jävel but I like that about myself. Det är tag i mig, jag säger mer av vad jag tycker än många andra o jag har en inneboende kraft i mig.
Skäldpaddskraft! ;D Haha turtles.

Min kille stod me up last night. Pallar inte dra allt men slutsatsen blev att han inte dök upp fast vi bestämt att ses. Jag blir besviken, ledsen, känner mig dissad o skäms för att jag blir dissad. Är det en tjejgrej? Att skämmas för någon annans handlingar, hans beteende? Jag vet ju att jag är en oerhört bra brud o att jag inte behöver vara ensam ofrivilligt, ändå känner jag skam över att han är dissig. Som om det berodde på mig, som om det var mitt fel. Det är ju han som är puckot :p

Nu - jobba! Söndagsångest 2.0

Likes

Comments


Det trodde jag när ja vaknade i morse.
Men wiiie de är tisdag och veckan är igång :)
Man blir totalt förvirrad när man har lediga måndagar som jag och min brud hade igår !
Det blev 4 timmar shopping innan soffanläge med joppen, bästa vännen, pojken och flickan. Alltid lite trevligt med måndagsmys :)

Idag har jag absolut ingen aning om vad fan som händer. Men en sak är säker och de här jävla tabletterna är söta som fan och smakar inte alls som jag minns dom.

Dom får 2 av 5 goa gubbar!! 👍


Likes

Comments

Inte ett enda inlägg på en månad, verkar som att vi bojkottat december :p Ärligt tror jag att de flesta människor med ett innehållsrikt liv har fullt upp med annat än att blogga under den här tiden på året. Det är ju lätt att säga såhär i efterhand, men jag tycker att jag/vi klarat allt vad gäller jul o nyår med bravur ^^ Man har köpt presenter till alla o slagit in dem vackert, julpysslat, bakat
pepparkakor, kokat knäck, stöpt ljus, julpyntat... Samtidigt har man jobbat och lyckats få lite tid till att faktiskt fira jul också ;)

Nyår var ju alldeles nyss! Vi hade en kalasbra kväll med allt det där man vill ha :) fest, lekar, alkohol, raketer, kola, kyss vid 12-slaget, fina människor och champange under en glittrande stjärnhimmel.
Jag är så nöjd med sista dagen av 2014 att jag inte kan annat än att hoppas på fortsatt lycka till detta kommande år. Jag önskar att 2015 tar mig på festival, tar mig utomlands, gör mig kär, låter mig vinna pengar, gör mig beslutsam o behåller min tacksamhet. Jag har lite svårt för att ha förväntningar o förhoppningar, eftersom jag hatar att bli besviken. Samtidigt vill jag hoppas på att stordåd lirkar sig in i mitt liv, trots att jag är så tveksam. Det blir nog bra hur som helst ;)

Ibland funderar jag på om jag verkligen skriver i den här bloggen för min egen skull. Varför bloggar alla andra?

Jag har träffat någon ^^ han sa att han skulle komma förbi med frukost idag, men i den här takten hinner jag nog äta innan han vaknat ;p

Nu får det vara nog för idag.
PussLikes

Comments