Interiør & hverdagsliv

Heisann, alle sammen :)

Hadde du spurt meg for 1. år siden om jeg likte det gamle tre looken, hadde jeg svar nei, uten å tenke meg om. Da sambuaren min lagde ny plate til tvbenken, fekk eg en helt ny følesle for den gamle looken. Herregud så flott den er. Den kombinasjonen av gammelt og nytt ilag er helt fantastisk. Stua vart et helt nytt rom, når vi fekk inn penkeplata som var laget for hånd. Er han ikke dyktig? Den følelsen av å ha noe som du har laget selv, kan du aldri erstatte med noe som er kjøpt.

Denne benkeplaten er 100 år gammel og ubehandlet. hvem skulle tro at noe så gammelt kan bli til noe så vakkert? Her ser du godt konturene i det gamle treverket. Dette er noe jeg virkelig anbefaler alle og prøve, bruk en gammel møbel du har arvet foreksempel og puss det opp. utrolig hvor mye gammelt en kan gi nytt liv til sant? Du kommer garanter ikke til å angre for kanskje betydde den stole noe for deg likvel.

Her ser du kombinasjonene av gammelt og nytt. Hvit synstes jeg passet veldig godt ilag med dette gamle treverket. Det er faktisk hentene fra en gammelt løe som skulle rives oppe i dalen. Vi angrer litt på at vi ikkje fekk med oss mer av den gamle løen, nå når vi ser hvor flott det blei. Det vart også laget et nytt spisebord og en benk. Det har jeg dessverre ikke noe bilde av , men kan spørr om jeg kan få ta viss dere ønsker og se hvordan det ble?


XOXO - puffenhome

ønsker du å se flere bilder av leiligheten vår kan du sjekke ut https://www.instagram.com/puffenhome/

Always ask befor you use my pictures!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Interiør & hverdagsliv
Min lille interiørverden & hverdagsliv

Heisann, god dag alle sammen.

Da har jeg tatt det skumle, litt kleine steget og starten en blogg. Jeg har tullet om dette til vennene mine en stund at jeg skal starte en typisk "rosablogg" som dei kalla det. Jeg har alltid vært litt redd for hva folk om til å tenke, pluss at hele blogg greiene har virket litt kleint. MEN nå tenker jeg som så at FUCK janteloven og at jeg skal gi dette en sjanse.

Jeg har mye på hjerte og et stort ønske om å dele og inspirere alle andre med min lidenskap for interiør, hverdagsliv & vise frem dei flotte strikka klea som min mor strikker i butikken sin. Jeg ønsker og utvikle meg selv til å kanskje kunne tørre og ta det store stege til utdanning til drømme jobb som kanskje ikke er så stort marked for i sogn og fjordan. Men en plass må en begynne!

jeg håper dere liker bloggen min og at dere ønsker å følge min lille interiørverden & hverdagsliv

Likes

Comments