Header

På lördag förmiddag åkte jag tillsammans med syster och pappa till Borgå för (min del) sista friidrottstävlingen för i år. Tävlade både lördagen och söndagen, och kan väl inte annat säga än att tävlingen inte blev någon höjdare... Lördagens längdhopp var något av en positiv överraskning med årets bästa hopp (502cm), men samma kunde man inte säga om söndagens 3-steg, och på samma gång då alltså min huvudgren... Trött i benen och konstiga känningar blev avslutningen på min säsong... Nåväl, hade en lång diskussion med min tränare om fortsättningen i höst och är mer än taggad på att få träna grundträning igen. Har saknat svettiga pass, trötta ben och träningsvärken i hela kroppen kan man lugnt säga!
Har annars också börjat ett nytänk gällande träningen, kosten och framförallt den mentala biten. Hösten och vintern kommer både gällande jobb och egen träning bli ett pussel, men med bra planering tror jag det blir hur bra som helst. Ser framemot nya vindar och älskar att alltid utmana mig själv.

Take care!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej ni fina!

Augusti har tågat in, och för mig har det alltid betytt ny inspiration och energi. Augusti för mig betyder att jag får vara kreativ och skapa nytt. Men samtidigt har augusti även de senaste 15 åren betytt en sak - nämligen skolstart.

För första gången på 15 år har jag nu ingen skola att återvända till. Ingen likadan trygghet, som innebär att jag har något meningsfullt att göra resten av året. Samtidigt som det känns skönt att inte behöva återvända till skolbänken denna höst känns tanken likväl något skrämmande. Nu skall jag själv, utan någon annans ledande hand hitta det där meningsfulla att göra med i höst och resten av året.

Men som jag ovan nämnde är jag fullspäckad med energi och inspiration efter en lång sommar. I höst kommer jag ha på agendan jobb på restaurangen samt fortsätta utveckla på min egen företagsverksamhet. Gällande det så kommer mycket nytt och spännande ske nu i höst, men mer om det i ett eget inlägg. Som ni redan kanske märker har bloggen bytt utseende, och från och med nu hittar ni mig under bloggnamnet www.nouw.com/ptidagustafsson .

Stay tuned babes, good things are coming up....


Ida

Likes

Comments

Som företagare har jag lagt märke till hur viktigt det är med att göra sig själv och sitt brand synligt. Visitkort, kläder med egna tryck, reklamgåvor som pennor, muggar och varför inte till exempel sportflaskor? Har själv börjat lägga allt mer märke till företagares marknadsföring via just olika prylar man kan få med sig.

Samtidigt är jag också tudelad. En del ställen som erbjuder reklamvaror till förmånliga priser hamnar tyvärr dra ner rejält på kvaliteten istället. Och vi kan väl alla hålla med om att det givetvis är trist att erhålla även gratisprylar i reklamssyfte, om kvaliteten är kass?

En annan, i min mening minst sagt ”tricky question” är visitkort. Förrän jag själv startade företag tänkte jag inte ens på hur stor betydelse de där små fjuttiga korten med dina kontaktuppgifter kunde göra. Kommer idag över mig själv att kvalitetschecka alla kort som jag blir tilldelad, för i min mening ger ett stilrent, personligt och kvalitetsmässigt tillfredställande kort en mycket mer professionell bild av dig som näringsidkare.

https://www.alltryck.se är en svensk webshop och nätsida som förstått grejen. De erbjuder reklamprodukter med ditt alldeles egna tryck, och gör det dessutom för ett bra pris och med hög kvalitet. Personligen med tanke på mitt eget företag är jag extra sugen att beställa hoodies och tröjor med mitt tryck här. Något extra roligt jag såg på hemsidan var att man kunde beställa golfprodukter med egna tryck, vilket kommer vara ypperligt för mig som jobbar som Personal Trainer mest bland golfare. Hur bra är inte det!

Likes

Comments

Försök nummer X att ta tag i bloggandet... Älskar ju att skriva här, men det vill helt enkelt bli bortglömt... Skärpning nu på mig!

Imorse när jag vaknade kände jag genast att det här skulle bli en produktiv dag. Väckte upp älskling och åt morgonmål tillsammans före vi styrde bilen (har ju efter 4 år äntligen körkort!!) till golfbanan och gymmet jag jobbar på. Är lyckligt lottad som har en så mångkunnig och skicklig pojkvän, som dessutom ställde upp som fotograf på gymmet. Lite promotionsbilder och övningsbilder senare blev det en god lunch och lite mer jobb. Alltså måste nog säga att det är en ren lyx att ha båda jobben samt halva familjen OCH pojkvän på samma ställe hela sommaren!

Senare hade jag två nya kunder på ett annat gym i Karis (mer om det senare!), och hade verkligen en så bra känsla i kroppen efter passet. Älskar verkligen det jag jobbar med och känner mej laddad på ny energi efter varje kundmöte. Brinner verkligen för det här, det gör jag!

Nu blir det lite datorjobb samt packning inför imorgon. Jag och älskling åker nämligen till Åbo. Hörs mer då❤

Likes

Comments

1. Äntligen klackar som är både a) snygga och b) som jag kan gå i! Nelly levererar! 2. Två (av tre) män i mitt liv💕 3. En solig vårdag invigde jag mina Vans tillsammans med en puderrosa bomberjacka samt boyfriendjeans.

Likes

Comments

Första veckan i mars tog jag mitt pick och pack samt pojkvännen under armen och tog sikte emot Vasa. Har aldrig besökt staden ordentligt tidigare, vilket tydligen är en skam som finlandssvensk, haha. Bättre senare än aldrig.

Under vår vistelse hann jag träffa två efterlängtade kompisar, äta en massa gott, sova ut, hänga med R's kompis, ordna en maffig lördagsbrunch, shoppa lite samt ha en galet rolig utekväll på Ollis! Givetvis besökte vi också ett lokalt gym (ingen är förvånad, haha...) för ett träningspass. Verkligen mitt drömgym, huuur stort som helst! Drömmer om att komma dit igen...

Vasa treated us well. Det överlägset bästa med vistelsen var ändå att få spendera lite kvalitetstid med älskling❤

Likes

Comments

Mars...en av mina favoritmånader av många orsaker... En massa födelsedagar att fira (inklusive min egen!), vår i luften, en kul fas i träningen...you name it! I år innebär mars också en massa, mångsidigt jobb, vilket jag är rätt pepp på just nu! Trots att kag vänt upp och ner på dygnsrytmen och haft svårt med sömnen en stund nu, så känner jag mig mer produktiv än på länge! Hoppas detta håller i sig.

Nu lite jobb från hemsoffan. Har jag nämnt att ja älskar att få sitta här i myskläder, hälla i mig kaffekopp efter kaffekopp och bara jobba i lugn och ro?

Take care💕

Likes

Comments

Vill passa på att önska att alla ni underbara kvinnor där ute hade en fin kvinnodag igår. Går själv inte så starkt igång på dagar som denna, då jag känner att det inte borde behövas en speciell dag för att visa extra uppskattning för de viktiga kvinnorna i ens liv (samma gäller andra vägen, enligt mig). Men kan endå lätt påstå att min dag var den bästa på länge. Skulle sent på kvällen hem från grannstaden där jag dragit jumppa, älskling skulle möta upp mig på tågstation men möts istället upp av hans mamma, som kör mig vidare till min lägenhet, med ordern om att jag skall knacka på före jag går in. "Jahaa" tänker man, men knackar snällt på dörren till sin egen lägenhet. Dörren öppnas av R, och jag möts av en lägenhet fylld av ljus och mysbelysning, en burk glass att dela på samt vackra rosor. Att dessutom få ligga i hans famn, drömma bort sig 42 dagar i framtiden och somna i hans armar... Kan lätt säga att han skämmer bort mig, varje dag på året💕

Nu har jag fått vakna upp bredvid den bästa, duschat samt druckit morgonkaffet i lugn och ro. Skall nu ta itu med lite jobb inför helgen. Ha en underbar torsdag alla fina❤

Likes

Comments

Ni vet den där känslan när du har något som du verkligen måste få gjort, men du skjuter upp det gång på gång, samtidigt som ångestklumpen över att du är efter i din tidtabell växer sig allt större och större..? Well, det här är min vardags som the queen of procrastination, haha... Har nu skjutit upp mitt slutarbete i ett halvår, dels på grund av tunga praktikperioder, dels för att jag mått psykiskt dåligt och dels för att jag mitt i all rumba beslöt mig för att starta eget. Nåväl, nu börjar jag seriöst märka hur mycket onödig energi allt detta stressande tar, så ikväll tog jag tag i saken ordentligt! Är lite stolt över mig själv, och skall nog utnyttja denna nyfunna motivation/energi och även försöka ta tag i några andra grejer jag bara skjutit upp på... Tänker mig att bara jag får all denna stress ur världen kan jag om exakt 44 dagar njuta i en solstol i ett varmt land tillsammans med min älskling... Mer om det senare!

Likes

Comments

Bild lånad från Instagram, @karisforniaink

Där satt den, nummer sju förevigad på min hud. Och inte bara på min, denna tatuering delar jag med min syster. Vi har länge talat om en "syskontatuering", men aldrig hittat en text eller ett motiv som båda skulle gilla. "Ohana" däremot var något vi båda föll för på direkten. Älskar denna, så stilren och fin❤ Nu har jag dock gjort ett löfte åt pojkvännen att inte ta flera tatueringar...på en stund iallafall, hehe...

Likes

Comments