Jaaaaaag vet att det inte har kommit några inlägg på länge ooooooch de är för att jag inte har något j'vla internet i mitt hus och täckning finns inte i Barum, vilket suger.

Men nu kommer de komma fler inlägg, de lovar jag..............

Vad händer i mars då?
I mars kommer vi på Boxcross öppna ett nytt gym i Kristianstad.
Ett gym där vi kommer ha vår alldeles egna nisch.
Funktionell träning som ska passa alla individer, gammal som ung. På våra funktionella pass kommer man kunna träna på sin egen nivå men ändå kunna tävla med sig själv och få ett tydligt resultat på att man faktiskt utvecklas. Denna formen av träning gör att man blir väldigt allsidig. Du blir inte bara stark eller bara uthållig för du blir faktiskt allt.
Stark, Snabb, uthållig och framförallt väldigt vältränad. Efterssom att passen ser så olika ut gör de att kroppen anpassar sig till de.
Den optimala träningen enligt mig!

Thaiboxning för ELITEN och vardagsmotionären.
Vi kommer även ha thaiboxning som man också blir väldigt allsidig av . Absolut de roligaste sättet för att få upp sitt flås på. De är så roligt att man inte ens tänker på att man tränar när man kommer till våra thaiboxningspass.
Har du aldrig provat någon form av kampsport rekommenderar jag VERKLIGEN att du gör de, Många faller direkt för de.

Vi kommer även ha ett utegym där olika passa kommer utföras. Jag tror faktiskt alla människor blir litelite starkare när man tränar ute.

Mer om hur gymmet kommer vara uppbyggt kommer komma i kommande inlägg, men ni kan tänka er att de blir som en lekpalats för vuxna på ca 800 kvadrat där de kommer finnas en bar med hemligt inehåll. Man kommer bli stark och inte full av drinkarna.

Ser Verkligen fram emot 2018.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

FOTJ*VEL

Jaa... Detta suger.. Min fot har nu strulat från och till i ca 1,5 år. De hela började när jag var i Thailand och tränade Thaiboxning.
Fem timmars träning om dagen gjorde så att jag har fått en överbelastningsskada i foten. Foten blir bättre så fort jag gör min sjukgymnastik men helt ärligt.. Deeee är ju så jääävla tråkigt. Men ja nu har jag inget val, de är bara till att börja så träningen går enligt min plan.
Nu söndag och måndag har foten varit värre än på länge och de är just för att jag var på Martin och Martin i lördags och heter man Charlie Bengtsston blir man en duracellkanin som inte kan vara stilla en enda sekund. Dansar med alla man känner och för den delen dem man inte känner. Meeen de är smällar man får ta.
Måste dock tillägga att Martin och Martin med deras nya koncept är jääävligt bra!!

Nu är de tillbaka till verkligheten och jag har en stark känsla inom mig. Den enda som kan påverka hur veckan blir är faktiskt JAG. Så om DU vill ha en bra vecka gör den bra för ingen annan kommer göra den bra åt DIG.

Uppdaterade planer.. Som de ser ut nu kommer jag göra ett hinderbanslopp den 7e oktober i G
öteborg med Boxcross. Jag tror faktiskt vi kan vara ganska vassa 😉

Kommentera om ni vill att jag ska skriva om något speciellt.


Likes

Comments

Hur ska jag nu börja då?

Muskler... Ja.. för att ställa upp i en mens physiquetävling behövs muskler.. Muskler tar lång tid att bygga (tyvärr) vilket gör att jag behöver sätta igång och köra mer viktbaserad träning som gör mina muskler större. Kommer såklart köra Thai/crossfit med detta men jag vill ändå lägga liiiite mer fokus på träning där jag får kontakt i rätt muskel. Mitt träningsupplägg kommer bli ett PPL-upplägg vilket innebär att jag ena dagen kör (pusch) bröst, axlar och triceps andra dagen (pull) rygg, biceps och mage samt tredje dagen (legs) BEN.!.!.
Min plan är att tävla i mens physique nästa år vid juni-juli.

Detta kommer varvas med med crossfit och thaiboxning inne på Boxcross.

Likes

Comments

​Vem Fan Är Charlie?
​Jag heter Charlie Bengtsson är 20 år gammal och bor själv i ett hus i barum. Jag jobbar på bäckaskog slott som kvällsrecpetionist\bartender\servitör ja helt enkelt de som behövs.. 
Något jag verkligen älskar är att utvecklas som människa och lära mig nya saker, de kan var nya sätt hur man bemöter en människa eller att lyfta 1 kg mer i marklyft men hela tiden sträva efter att bli bättre på olika plan.
Träning är något jag VERKLIGEN brinner för och vill utvecklas i. Därför läste jag till personlig tränare och kostrådgivare förra året. 
Jag håller till på boxcross som Personlig tränare och de är även där jag tränar för att bli bra på allt.

På boxcross tränar inte vi bara för att bli snygga utan vi tränar för att bli snabba, explosiva, starka och såklart snygga!. Vi blir helt enkelt allsidiga atleter som klarar de mesta. På Boxross har vi även thaiboxning vilket är väldigt bra om man vill bli smidig och explosiv.

Varför starar jag då en blogg?... 
Jo för att nu vill jag ta nästa steg och utvecklas som Personlig tränare och coach därför kommer jag göra olika tävlingsatsningar för att visa er hur man laddar, deffar och förbereder sig för de olika grenarna.

Planen ser ut såhär..
Ett hinderbanslopp
En mens physiquetävling
En crossfittävling
En match i thaiboxning
Jag kommer köra amatörtävlingar och mitt mål är verkligen inte att försöka vinna alla dessa tävlingar (eller jo om jag ska vara ärlig är de faktiskt de, vem vill inte vara bäst liksom)?.

Jag kommer ta hjälp av olika coacher som kommer presenteras senare.

Detta gör jag för att få erfarenhet och UTVECKLAS!!

​​ hoppas ni vill följa min resa genom de olika grenarna 

(Ber om ursäkt för ev stav fel skyll inte på mig eller jo gör de eftersom att jag sov på svenskalektionen...)Likes

Comments