View tracker

Igår efter skolan träffade jag Madde. Vi åkte in till stan för att jag skulle köpa nya skor och en väska. Det slutade med att jag inte kunde bestämma mig för vilka skor jag ville köpa så köpte inga, jag köpte dock ett par nya svarta jeans från gina som passar perfekt. Efter att ha gått runt på stan i typ två timmar ringer Sperma (han heter egentligen Simon men alla kallar honom Sperma) Madde och frågar vad hon gör. Hon sa att vi va på stan så Sperma, Elliot och Joel kom och mötte upp oss. Vi gick runt en stund på stan. Runt 18 åkte jag hem till Hannes som var as trött och typ däcka direkt. Jag satt uppe ett tag och kollade på ph sen däcka även jag.

Några av skorna jag kikade på.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Just nu sitter jag i skolan och har svenska men istället för att göra vad jag ska sitter jag istället och kollar lite på träningskläder. Jag hittade några som jag tyckte var snygga som finns att köpa på nästan vilket sportbutik som helst.

Vet inte exakt var allt kommer ifrån, men lite inspo iallafall.

Likes

Comments

View tracker

Idag lite senare på eftermiddagen var jag och Madde på model house som ligger på Vasagatan och jag blev helt ärligt lite besviken. Makeupartisten var trevlig men sminkade inte mig så jag passade i det jag såg helt ärligt talat sämre ut än innan hon sminkade mig. Fotografen var dock väldigt trevlig och det var roligt att bli fotad av honom. Sedan när vi skulle titta på bilderna så var tjejen jätte trevlig först sen när vi sa att vi inte hade råd att köpa en bild (1 bild=500kr) så blev hon genast mycket drygare. En till sak var att man behövde vänta väldigt länge även fast man hade en tid satt så började dom ca 30 min efter.
Det var trots allt en rolig upplevelse men inget jag skulle göra om.

Lite från vår dag på model house!

Likes

Comments

Godmorgon världen!
Måndag igen då och jag stannar hemma, kände mig så himla konstig när jag vaknade, typ illamående och förkyld så jag bestämde mig för att det var bättre att stanna hemma idag och plugga lite.
Igår gick jag och Hannes först och gymmade och sedan när vi kom hem vilade vi en stund. Runt fyra drog vi hem till Baloo där vi åt middag med Baloo och Simone, efter middagen drog vi alla hem till Hannes och bara tog det lugnt. Det var en rätt stillsam men skön dag igår vilket jag tyckte var väldigt skönt. Jag kan behöva dom där sköna dagarna ibland för att inte stressa upp mig helt. Jag har nämligen något som heter gallsten vilket är stenar i gallblåsan och ibland kan man få gallstensanfall, vilket innebär en otrolig smärta i magen och dessa gallstensanfall kan triggas igång av stress. Därför är det viktigt för mig att ibland bara vara hemma, ta det lugnt och stressa ner.

Lite bilder från igår!

Likes

Comments

Vad ska man säga om mig då? Jag är en antingen väldigt sprallig eller seg tjej (beroende på humör). Jag brukar på fritiden hänga med polare och vara med min kille Hannes. Mitt namn det är Arielle och jag är 18 år gammal. Varför jag valde att nu skaffa en blogg är nog att jag kan bli rätt uttråkad och då kände jag att det här kanske blir kul, men vi får se hur detta går.
Detta får bli ett kort första inlägg så får jag gå och lägga mig.

Jag och världens bästa kille!

Likes

Comments