Jag är inte personen som hämnas. Som ägnar mitt liv till att förstöra för någon annan. Jag är inte personen som lyckas ha den där iskalla fasaden. Men ibland önskar jag verkligen att jag kunde vara just den personen. För vissa förtjänar verkligen just den sidan av mig. Ibland försöker jag att vara så och det känns bra för det mesta men jag brukar ofta inse att det helt enkelt inte är värt det. I slutändan kommer jag inte må bra av det, just för att det egentligen inte är jag.

Jag vill må bra och enda sättet jag kommer må bra av är att fokusera på mig själv. Det kommer aldrig hjälpa mig at jag ska ägna all min tid på att gå runt och bära på en massa ilska mot folk. Mitt mål just nu är endast på att fokusera på att själv må bra, hur det än ser ut för andra. Jag ska inte längre slösa tid på onödigt skit. Jag ska bara vara jag. Förhoppningvis löser sig allt sakta men säkert.

Likes

Comments

Idag fick jag reda på det jag så länge fruktat. För inte så länge sen tog det slut mellan mig och min kille. Något som kom som en chock för mig. Jag trodde vi hade det bra, eller ja visst vi hade våra problem men jag trodde verkligen aldrig att det faktiskt skulle ta slut. Jag fick aldrig någon riktig förklaring på varför heller, allt han sa var att vi var bättre utan varandra och jag förstod verkligen inte varför. Vi var tillsammans i nästan ett år och han var verkligen min bästa vän, han var allt för mig. Han snackade om hur mycket jag betydde för honom och hur han verkligen älskade mig. Så man kan ju kanske förstå varför jag blev så chockad när han helt plötsligt ville att det skulle vara över. Men idag fick jag i alla fall reda på att killen jag älskar har legat med en av mina så kallade vänner. En tjej som vi under en lång tid faktiskt haft en del problem på grund av att jag inte litat på henne runt honom med tanke på hennes beteende kring killar. Detta har gjort killen jag var tillsammans med frustrerad över att han känt att jag inte litat på honom. ( trots att han vet att jag har tillits problem från ett tidigare förhållande, kan ta det i ett annat inlägg) Men idag så bevisades det ju bara att jag faktiskt hade rätt känsla kring tanken av dom. Men trots den känslan så trodde jag verkligen aldrig att det faktiskt skulle hända. Jag känner mig så oerhört sviken. Allt är bara så surrealistiskt.


Likes

Comments

Den här bloggen kommer främst att användas som förvar för mina tankar kan man säga haha. Kommer dock inte nämna mitt namn eller så eftersom jag inte vill att någon jag känner ska kunna läsa alla mina tankar och känslor. Känns lite väl personligt och visst den här bloggen kommer vara väldigt personlig men det känns lugnt när ni ej vet vem jag är. Lite kort om mig så är jag en tjej på (nästan) 17 år som helt enkelt älskar att skriva. Det är bästa sättet för mig att uttrycka mig så det är väl helt enkelt därför jag skapat denna blogg, för att inte hålla allt inom mig, vem vet någon av er där ute kanske kommer känna igen sig i mina tankar. Vi får väl helt enkelt se hur detta slutar!


Likes

Comments