Cirka en månad sedan jag uppdaterade... Är ofta in och läser men har drabbats av skrivkramp tydligen.

Måendet har gått upp och ned. Ibland är det svårt att veta om det fysiska symtomen kommer från ångest eller om ångesten kommer av rädsla för de kroppsliga förnimmelserna. Kanske spelar det ingen roll eller så är det just det som är mest betydelsefullt?

En kort sammanfattning av senaste månaden:

Migrän med aura ett par dagar... mindre intensiv smärta den här gången

Ett par ordentliga panikattacker

Mindre generell ångest

Mindre domningar... kan endera bero på att jag tillsatt 300 mg magnesium eller att jag minskat ned Sertralinet till 75 mg

Viktuppgång ett par kilo. (57.5 nu)

Nacken jävlas och ofta värk i kroppen.

Yrsel

Det var väl ungefär allt. Ska försöka uppdatera oftare. Ska träffa överläkaren på psykiatrin imorgon, hoppas att jag orkar ta mig dit.


Likes

Comments

Att det psykiska varit och är i gungning gör knappast någon förvånad och nu bråkar det fysiska också som aldrig förr.

Helgen började med megamigrän med tillhörande aura. Ansikte, arm och ben domnade bort, dimhölje för ögonen och kroppen närmast förlamad. Blixtrande huvudvärk hela helgen och nu är vi inne på 4e dagen och auran är fortfarande kvar om än inte lika uttalad.

Igår brände det till i höger bröst och jag fick en 5 cm avlång och stenhård svullnad. Det ömmar och bränner, var till läkare idag och det är mest troligt en blodpropp, en stor sådan... Alltså lägg av! Gissa om tankarna tumlar runt som vore dom i en cementblandare? Kommer det fler nu? Ska de vandra iväg till hjärnan eller hjärtat? Är min sista tid kommen?

Ångest delux och dödsångest som fanns där ingen morgondag!

Likes

Comments

Plötsligt händer det! Tog mig ut på en promenad och med musik i lurarna så nästan dansade jag fram... Har ingen aning om vart det här ögonblicket av energi och glädje kom ifrån så bara passa på att njuta av det!

Likes

Comments

"Jag har människor runt omkring mig hela tiden men jag känner mig ensam..."

Tårarna strömmar nedför mina kinder och ögon och hjärta värker. Jag har mina barn, min familj och mina vänner och ändå känner jag mig så ensam.

Längtar efter att få leva i ett lyckligt förhållande, uppleva kärleken och den trygghet som finns mellan två älskande.

Jag sörjer allt jag inte har... Det är så många år sedan jag upplevde förälskelse, sedan jag var riktigt nära en man.

Jag gråter för att det känns som mitt liv rinner ifrån mig och att jag aldrig kommer att få uppleva riktig lycka igen.

Jag vet att jag borde vara nöjd och glad över allt som jag har runt mig fast kan ändå inte bortse från min längtan, från mina tankar.

Fast jag borde glädjas åt mina vänners lyckliga förhållanden så påminner de för mycket om min egen smärta, min egen ensamhet.

Kanske är det karma för något jag gjort i det förflutna? Kanske är jag för dålig för att älskas... Tankarna snurrar och jag är rädd för att bli bitter.

Är det här verkligen allt som blir?

Likes

Comments

Min kropp är i kaos... mår dåligt både psykiskt och fysiskt. Daglig vilopuls över 100 som ibland skenar iväg till 140. Svullna knölar i underkäken nedanför tandraden, svullna körtlar på halsen. Hjärtat skuttar, jag är yr och vinglig och har ont i bröstet. En sjukdomskänsla i kroppen hela tiden. Mensen kom flera dagar tidigare och varade bara i 4 dagar.

I psyket är det också kaos, jag har ständig ångest, panikattacker flera gånger varje dag. Sover dåligt. Jag är nedstämd. Jag träffade en kille som jag verkligen gillar och eftersom vi bor långt ifrån varandra så har vi skrivit metervis dagligen. Jag lyckades skrämma bort honom...Mina känslor skenade iväg, blev för starka och jag ventilerade dem för mycket, blev för intensiv. Det var meningen att vi skulle träffas nu under julhelgen då vi är på samma ort men jag lyckades sabba det med att ömsom vara för på och ömsom säga att jag bara ville vara vänner (vilken lögn). Känner mig väldigt ledsen över detta då det faktiskt är den enda människa jag fått så starka känslor för på så kort tid. Den enda jag känt så här för på över 10 år. Jag har svårt att förlåta mig själv för att jag lät nåt bra gå förlorat för att jag drev på så hårt. Läskigt att jag inte känner igen mitt eget beteende eller ens mig själv. Skit också! Kanske beror det på att jag innerst inne tror att jag är döende och utmanade ödet?

Känns som om tiden, livet, rinner ifrån mig...

Min dödsångest är enorm, värre än vanligt.

Likes

Comments

Jag brukar aldrig gråta... ska nästan till att någon dör innan. Men senaste dagarna har tårarna bara vällt fram, finns liksom ingen hejd på dem. Det värsta är att jag inte vet varför... Det är som en kran som öppnats och jag känner mig otroligt sårbar och överkänslig. Blir nästan rädd...

Likes

Comments

Som rubriken lyder... svullna lymfkörtlar på sidan av nacken. Värk i nacke och axlar. Huvudvärk. Har samlat vätska i benen och fötterna, mer på vänster sida. Vad beror nu detta på? Var på fest i lördags och det blev en del öl... brukar undvika gluten så fick väl en överdos av det nu. Ska ha mens vilken dag som helst så det är också en möjlig orsak. Körtlarna har däremot aldrig varit så svullna som nu vilket kan betyda att en förkylning är på gång. Ja, jag försöker hitta logiska svar samtidigt som min ångest ropar "Vad var det jag sa? Det är ju givetvis canser!"

Lider dessutom av sömnbrist och då blir det ännu mer karusell i tankarna. Nåväl, vad är väl en bal på slottet? Var i alla fall på roligaste festen i hela mitt liv... önskar att den aldrig tagit slut.

Likes

Comments

Vad händer med min kropp? Vägde 52 i söndags, 54,5 igår och 57 idag!!! Nåt måste bara seriöst fel... omöjligt gå upp 5 kg fett på 2 dagar så måste ju binda vätska nåt kopiöst, frågan är bara varför? Mage, ansikte och ben är tydligt uppsvullen. Blir faktiskt rädd på riktigt, hur ska detta sluta? Fortsättning följer förhoppningsvis 😨

Likes

Comments

Passerat de magiska 360 dagarna av sjukskrivning vilket innebär mindre ersättning från försäkringskassan, ingen mer ersättning från Afa eller privatförsäkringen... som om inte det var tillräckligt så tycker försäkringskassan att jag fått för högt bostadsbidrag och blir utan t om januari. Summa summarum så ligger jag alltså nu back ca 6500 kr i månaden!!! Hur fan ska detta gå? Eftersom soc inte tar hänsyn till lån osv så får jag inget därifrån heller... Blir jobbigt med ett barn som fyller år och sen JUL! Vill verkligen inte få betalningsanmärkningar heller... vad fan ska jag göra? Finns inget av värde att sälja ens 😢

Likes

Comments

​Jag blev nominerad utav @Miaemmatherese och tackar så mycket för frågorna :)

​Regler:

​1. Nämn vem personen är som nominerade dig och tacka.

2. Svara på de 11 frågorna som ställts till dig.

3. Nominera 11 stycken nya bloggare.

4. Ge de bloggarna du nominerat 11 stycken nya frågor.

5. Se till att uppmärksamma de 11 bloggarna om att de blivit nominerade till Liebester Award.

​Frågor

1. Vad kan du inte vara utan en vanlig dag?

Mina barn och kaffe!

2. Om du bara får välja en produkt att sminka dig med, vad väljer du?

Mascara 

3. Var drömmer du om att bo?

Västindien 

4. 3 positiva egenskaper om dig själv?

Förlåtande, lättlärd och empatisk

5. Ditt roligaste minne?

Guns and Roses på Stadium 

6. Är du en morgon/kvälls/natt-person?

Jag är kvällsmänniska 

7. Vad vill du helst av allt jobba med?

Hjälpa ungdomar på glid 

8. Leva på en " normal " lön med världens roligaste jobb som du älskar eller leva ekonomiskt oberoende på världens tråkigaste som du hatar?

Självklart normalavlönad med roligaste jobbet!

9. Aldrig mer få resa till ett nytt ställe eller aldrig mer få träffa en ny person?

Aldrig mer resa till ett nytt ställe.

10. Hur många barn vill du ha?

Har 2 och är sjukt nöjd med det ❤

11. Vilket är ditt drömresemål?

Karibien 

Jag nominerar:

@RESANTILLSAMMANS @NIKOLINAPETTERSSON @PRINSESSA @VÄGENTILLFRIHETEN @MITTLIVSOMSOFIA @HELENAMARIA @ALEXSANDRAOLSEN @JAGOCHLIVET @LIFEBYHELENA @MOCKINGGIRL @MISSMYRDAL

​Frågor till er:

​1. Vilken låt gör dig mest berörd?

2. Vad tycker du är den viktigaste egenskapen hos en nära vän?

3. Hur spenderar du helst din helg?

4. Aldrig mera kött eller aldrig mera grönsaker?

5. Vilken är din favoritdryck? 

6. Fred på jorden eller botemedel för all canser?

7. Om du måste välja mellan att få ett brev eller ett telefonsamtal... vad väljer du?

8. Vilken film är din favorit?

9. Ac/dc eller Darin?

10. Vad har du för favoritförfattare?

11. Vem är viktigast i ditt liv?

Likes

Comments