Gomorron!

Idag har jag väll inte supermycket planer, ska lägga in nästa del av min historia nån gång under dagen tänkte jag, sen ska jag städa ner lite fler rum i lägenheten samt fortsätta packa ner det sista..
Bara 5 dagar kvar nu och det börjar kännas!

Anledningen till att jag ville skriva just det här inlägget nu istället för att fortsätta på min historia direkt är för att jag hade en så otroligt sjuk dröm inatt.
Jag minns inte riktigt hur drömmen började men jag minns ifrån där allt dä värsta hände.

Jag höll på att bli mördad inatt, jag va hemma hos pappa när en människa kommer in och skjuter med en pistol! Jag kommer ihåg att jag fick 4 skott i armen, å jag tog mej ingenstans. jag var fast i soffan helt enkelt och sa till honom att..

"om du absolut måste skjuta så kan du ju skjuta här å få dä överstökat"

"Här" var alltså i huvudet, dock var det ju ingen träffsäker människa heller så det gick med andra ord inget bra alls!

Tillslut tog jag mig därifrån och sprang över till en granne som pappa har. Och fick ringt polisen då jag hade tagit ut simkortet för att han inte skulle kunna spåra min telefon. Precis när jag skulle tvätta mig för å få bort allt blod och se hur allvarliga såren va
( ingen tänkte tydligen på sjukhus) så såg jag att polisen åkte därifrån med blåljus och sirener.

Då jah tänkte att dem hade nog bevid för att ta med människan till fängelset så gick jag dit för att hämta mitt simkort.
Men så var dock inte fallet utan han satt på en stol i köket och såg när jag kom in.
Jag hann å se att han tog upp en kniv för att springa efter mej igen, så jag sprang därifrån å precis när jag kom in genom dörren till min granne så vaknade ja...

Likes

Comments

Min historia kommer handla om hur jag mår, hur jag har mått å även hur jag tog mej igenom det värsta, samt även hur jag tycker att det är ä handskas med olika psykiska problem. Men även vad jag har vart med om under mina år. Ha en trevlig läsning!

Det började på sommarlovet emellan 5an och 6an, mina föräldrar hade skiljt sej och jag å pappa hyrde en stuga ute på landet där vi skulle bo tills mamma hade fått ut alla grejer ur lägenheten.
Just den sommaren när jag tyckte att saker inte kunde bli så mycket värre än vad det var så kom jag in i puberteten.
Jag fick alltså min första mens och allt resultaterade till att jag helt enkelt rasade upp i vikt. Jag hade alltså redan under sommarlovet gått upp rätt mycket ifrån när vi gick på lov tills vi kom tillbaka, vilket var något jag fick höra absolut HELA tiden. Även om jag rörde mej rätt mycket mer eller mindre varje dag under just den perioden tycktes dä inte hjälpa.

Idag förstår jag ju att det här var bara en bråkdel av vad livet hade å bjuda på. Vill du veta mer så fortsätt å läs imorgon :)

Likes

Comments

Välkommen hit!

Mitt mål med den här bloggen är att framföra vad psykisk ohälsa är, varför man får det och hur just psykisk ohälsa kan förändra en hel människas framtid och sättet att leva på.

För visst är det konstigt, vi lever idag i 2017 och ändå ska det pratas tyst om just psykisk ohälsa. Folk förstår inte än idag vad det handlar om, vad det är eller varför man får det! Många ser ner på människor med psykiskt ohälsa för att dem tror att människan är svag, men en människa som lever med psykiska problem är oftast starkare än vad du som ner på den här människan är.

Psykisk ohälsa är som mycket annat än osynlig sjukdom, ja du läste rätt, det är en sjukdom! Jag är här för att göra just den här osynliga sjukdomen synlig! 

så känner du att du vill ha just din historia hörd men inte vill skriva om den själv, tveka inte att höra av dej,

Så du är välkommen att följa min historia för att få folk att förstå vad vi med psykiska ohälsor faktiskt går igenom och hur vi lever vårat liv på bästa sätt!

Likes

Comments