Jag skulle vilja ta bort alla inlägg och börja om på nytt. Det går, men jag har inte direkt orken att göra det just nu så ni får leva med att det är ett hoppeliskutt mellan inläggen.

Stefan jobbar och sliter och jag försöker att hålla huvudet över ytan och inte gräva ner mig i saker. Som till exempel att min kontaktperson efter tre träffar avsäger sig uppdraget. Det känns som att jag inte ens kan behålla en vän som får betalt för att umgås med mig. Kul läge. Snacka om att vilja dra något gammalt över mig.

Det jag roar mig med som mest är att promenera och såklart har mina promenadskor gått sönder. Alltid är det något..Får aldrig någon paus. Men jag får härda ut och fortsätta. Allt blir så mycket lättare när jag motionerar. Jag får vara själv i mitt eget huvud utan massa röster och får faktiskt förmågan att sortera mina tankar.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det har varit lite tyst från mig den senaste tiden och det mesta på grund av mitt mående. Nu verkar det dock vända och för första gången på väldigt väldigt länge är jag röst-fri. Vaknade i morse och dom var poff-väck. Jag försöker dock att inte ta ut någon seger i förskott och vill ge det ett tag innan jag ropar hurra! 


I förmiddags så hade jag terapi (som vanligt) och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på. ​

Likes

Comments

Haft dåligt med att komma in på bloggen så det har varit lite tyst från mig. Inte för att jag har så mycket att dela med mig ändå. Ronja är fortfarande på vila och är helt upp i varv. Stackarn är ju van vid att få röra på sig.  I dag är sista dagen med smärtstillande så vi får se hur det går.

Nu ska jag snart iväg till terapi och hoppas att min mage inte ställer till med bråk. 


Likes

Comments

Klockan 8 stod vi på parkeringen till Djursjukhuset i Malmö efter att vi fått en akuttid. Min stackars Ronja har skadat en framtass.
Röntgen visade ingen fraktur men hon har ont när man tar i den så vi blev hemskickade med smärtstillande och råd att undvika promenader och lösspringande.
Ont har hon iallafall för hon jagar inte ens katterna och hon har problem med att äta själv. Hon blir så ostadig utan sin högertass.

Ikväll jobbar S så jag och Ronja blir ensamma hemma. Lutar åt att jag kanske poppar lite popcorn och ser en film eller två. Kommer ju liksom inte åt övervåningen där datorerna står..För inte tusan orkar jag lyfta 27kg hund ner för en trapp alldeles själv.

Likes

Comments

Hade en jättemysig Brunch i går (Som gjorde att jag gått upp 2kg!) och sedan en relativt lugn dag. Somnade fruktansvärt tidigt och sov riktigt länge så jag behövde nog sömn. I dag hade jag boendestöd på förmiddagen efter det så bokade mamma och jag biljetterna hem till Övik. Så Övik- Håll i hatten för i Oktober kommer jag hem.

Likes

Comments

God morgon. I dag känns det som att det blir en bra dag. Vi börjar dagen med att äta Brunch med S morföräldrar och sen får vi se var dagen styr oss. Inte världens roligaste väder att ha hund i men jag har iallafall fått chansen  att inviga mitt nya regnställ.

Likes

Comments

​God förmiddag

Inte mycket som händer nu i helgen. Det blir nog bara en brunch på järnvägskrogen. Känns skönt efter en halvtaskig vecka. I går var ju tandläkaren här tillsammans med en tandhygienist för att kolla att lagningarna satt som dom skulle och  så skulle dom ta lite tandsten. Fy bubblan så ont det gjorde. Men lite får man tåla då man faktiskt har tandvård i hemmet. Jag var iallafall glad när dom gick. 


Likes

Comments

Tvingade upp mig vid 7 för att hinna med allt innan tandläkaren kommer. Men det hade jag inte behövt. Hon skulle varit här mellan 8 och 9 men nu får jag höra att dom inte kommer fören 10.30... och jag som är så trött. Hade kunnat sova ett par timmar extra.

I dag saknar jag mamma och pappa mer än vanligt. Synd att det ska vara så långt.

Likes

Comments

Kom inte iväg till Terapin i dag utan S fick åka själv för att hämta min medicin. Jag har medicindelning vilket gör det svårare att stanna hemma. Utöver det så bestämde jag mig för att skippa dagens fasta och istället äta som vanligt.. orkar inte med allt i livet ibland.


Likes

Comments

Ibland känns det bara hopplöst ​

Likes

Comments