Usch. Jag har sån himla ångest ikväll. Känns som att jag många människor besvikna när jag inte orkar. Jag har svårt att andas, kan inte sitta still och det känns som världen runt mig krymper tills jag inte ryms längre. Jag tänker mycket "tänk om".. te.x tänk om jag gör någon arg genom att avboka boendestöd eller gör någon besviken för att jag inte klarar av följa med på olika saker. Det känns som att allt snurrar iväg för mig och jag har ingenstans att ta vägen där jag är skyddad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har ändå gått rätt bra med min diet i dag och över lag så är det inte allt för dåligt..Jag grundade med havregrynsgröt till frukost sen, nu i kväll, makaroner och köttfärssås. Det som känns fantastiskt är att jag slutade äta i tid. Att jag liksom avbröt beteendet som jag annars har.. att jag trycker i mig massor och sen kräks jag upp allt igen. MEN inte denna gången. En dag är bättre än inget och jag har inte gått i mål än however.. vi tar en dag i taget och så ser vi vad som fungerar och inte. Men ett Hurra för mig i dag iallafall.

Likes

Comments

Mår ju som jag gör just nu och jag blir så himla trött av alla intryck. Ångrar inte en sekund att jag åkte till svägerskan för mys men nu är jag en slagen hjälte. Tar ju så mycket nattmedicin att jag fick lov att avboka boendestöd.. jag kommer omöjligen upp den tiden. Bättre att avboka nu än att hon får stå utanför dörren och jag inte hör henne. Det gör mig lite orolig dock, att jag avbokar så mycket att dom tar mina timmar från mig men det är ju lite av min paranoia som spökar också (tror jag).

Fick min mens 8 dagar sent..det är ju också roligt. Jag blir så himla snäll och trevligt den tiden på månaden.

Likes

Comments

För några år sedan trodde jag aldrig att jag skulle få sådan underbar kontakt med min svägerska. Nu sitter jag här och njuter av en kopp kaffe med henne och Cliffan. Det är så härligt att umgås med någon som vill förstår min situation.

Likes

Comments

Det var länge sedan jag hade koncentrationsförmågan att läsa men nu tänkte jag ge det en chans. Har ju böcker från min favorit författare. Så jag kryper nog ner i soffan och försöker klara mig genom ett kapitel eller två.

Försöker boka upp mig lite i morgon så att jag inte behöver sitta hemma hela dagen och göra ingenting. Det är svårt för mig nu när jag är i en hypomanisk period, det är en väldigt fin balans på vad som är bra och vad som är för mycket.

Likes

Comments

Sitter och slötittar på Criminal Minds och försöker hålla mig vaken.. egentligen så behöver jag inte det för när jag lägger mig så blir jag klarvaken ändå. Det har varit en ganska lugnt dag eftersom min kaffekompis inte var hemma i dag. Haha så bättre lycka nästa gång.


Jag är nyfiken

Vad för smink klarar ni er inte utan?

Jag har precis börjat använda "vardags smink" och vet inte riktigt vad jag ska fylla sminkväskan med och i vissa fall ingen aning om hur jag ska använda det.

Likes

Comments

Inte roligt alls att gå ut i det här vädret.. men vad gör man inte för sitt välmående. Vi åkte in på terapin och hade ett litet möte med Stefan, min terapeut och min läkare. Jag är hypoman (tycker dom) och har fått höjda mediciner och order på att minska mina intryck.. förhoppningsvis så spårar det inte iväg.. Vill verkligen inte bli manisk.. det är jag jätte rädd för.


​Blir ingen tatuering på ett tag. Var alldeles för dyrt och jag fick det inte att gå ihop. Gör mig jätteledsen och besviken. men vad gör man..

Likes

Comments

Hänger med svägerskan och finaste Cliff. Jag är lycklig som får ha dom i mitt liv.

Jag är inte alls i mitt esse i dag men det hjälper att få komma ut en stund.

Likes

Comments

Jag har verkligen haft en jobbig dag. Ingenting har gått min väg och jag är konstant trött. På det så hör jag inte av min tatuerare heller så jag har bestämt mig för att be andra tatuerare om prisförslag.. känner inte för att jaga och jaga för att få den gjord. Funderar på om det ska bli en väldigt tidig kväll så är jag kanske någorlunda pigg när jag har boendestöd i morgon.

Likes

Comments

Jag har äntligen fått mitt lilla hörn av världen där jag kan klä mig och göra mig vacker. Bra mycket enklare än att stå på tå för att se något när jag tex plattar håret. Det är svårare än det verkar.


Hade lite krångel med boendestöd i dag och jag är inte alls särskilt imponerad över hur det blev. Skulle egentligen ha min favorit (Ja! Jag har favoriter) men hennes bil var sen från ett föregående boendestöd så då skickade dom en annan... trodde jag tills jag insåg att hon hade en inskolning med sig.. Inte imponerad kan man lugnt säga. Inte för att det är något fel på varken henne eller honom så tycker jag inte speciellt mycket om överraskningar när det gäller mitt boendestöd.

Likes

Comments