View tracker
View tracker

God morgon! Hann inte riktigt med packningen igår så då får det bli nu på morgonen istället!. Har lyckats packa ihop det mesta, bara några enstaka saker kvar nu. Har dessutom hunnit checka in och göra matlåda, om inte detta är en produktiv morgon så säg! Nu ska jag göra det sista och sen fara på jobbet, CIAO!

Likes

Comments

View tracker

Hola! Har ni haft en bra dag idag? Själv har jag jobbat och hämtat packet inte så mycket mer än så,
Fick hem ett paket från Missguided med det ovan,, fick även en jacka men den visar jag senare! Nu ska jag börja packa inför helgen då jag jobbar heldag imorgon och hinner bara hem en snabbis innan flyget går, täntke även börja fixa min önskelista då jag tror Mormor eftersköker den, Ha en fin kväll allesammans! With love Ap

Likes

Comments

7/24 - Vilken hudvård använder du?

Mina favoritmärket Nuxe när det kommer till krämer. Så ofta jag känner att ekonomin räcker till så köper jag från dem. och den serien jag använder mig av heter "Bio beaute by nuxe". Jag använder deras rengöring, ansiktskärm, ögonkräm och ansiktsskrubb, men har även testat andra produkter från dem men dessa är favoriterna! När ekonomin inte räcker så brukar jag köra på apotekets Eucerin - tycker den fungerar helt okej. En annan favorit är rengöringsoljan (?) från Lancome, brukar finnas i en gigantisk förpackning på flygplatserna MEN det är det bästa produkten NÅGONSIN för att ta bort mascara (i alla fall bästa jag använt mig av).

Likes

Comments

Alltså WOW, vet inte vad jag ska säga! Hur bra som helst! Är så oerhört imponerad! haha idag blev en riktig wow-ig dag. Jag var i alla fall och fick håret uppsatt av en tjej som gick i åttan och hade prao, VEM kan göra något detta när man går i åttan?! Sjukt. Med tvätt och föning så tog det bara 1,5 timme. FRÄNT!

Likes

Comments

Å så var det en ny vecka. Vecka fyrtionio. Började jobba 08.30 och slutade för ett tag sedan. Sista dagen på utbildningen så nu är man ready-to-go! Väl hemma blev kom Moa, Göran och Maja på besök för lite kaffe och nu sitter jag och äter polkagrisar och funderar på vad jag ska önska mig i julklapp - stora beslut. Vad händer i veckan då? Jo lite såhär i korta drag. Funderar även på att köra en frågestund, hade det varit intressant?

Måndag
Jobba 08.30-17.00, fixa julklappslistan, hundvakt.

Tisdag
Träna på morgonen, jobba halvdag, Gå och fixa håruppsättning, tvätta och packa inför helgen. Fixa ögonbrynen.

Onsdag
Träna (någon gång på dagen, troligtvis morgonen!), Jobba halvdag, Fixa mer inför helgen, Träffa Agnes som kommit hem från Barcelona!!!! (Även Ebba, Alma och Rebecka<3)

Torsdag
Träna på morgonen, Jobba heldag (typ) Hem, äta, duscha och byta om för att sen åka till flygplatsen, Träffa broder.

Fredag
Åka ner till Mormor och Morfar i Båstad. Äta lite gott och bara umgås. Tror inte vi har så mycket planerat egentligen utan mest bara vara.

Lördag
Åka till Danmark, bla köpenahmn. Shoppa och äta. Sånt som man gör helt enkelt!

Söndag
Har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra på Söndag, vi får se helt enkelt!

Spreading some christmas spirit!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw