Header

Hej hallå igen!
Ska kanske damma av denna men har haft så fullt upp att den helt enkelt glömts bort. Jobbar för fullt nu, eller ja, lite lagom mycket, och annars så försöker jag ta vara på alla dagar innan jag flyttar. 26 dagar kvar nu innan väskorna ska vara packade - känns så märkligt!

Så det jag har hunnit med sen sist är mycket snickesnackande, ja det är vad de mesta dagen bestått av. Älskar det! Imorgon väntas en tidig jobbdag efter tre dagar ledigt nu! Nu blir det ödk - Ciao!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hola!

Då var man tillbaka på svensk mark. De senaste dagarna har jag försök att vända tillbaka dygnet någorlunda men det är lättare sagt än gjort. Lördagseftermiddagen var väldigt lugn, cyklade till Ica och köpte lite middag och sedan somnade i soffan, lyckades inte sova en blund på flygresan hem så kroppen var väldigt mör. I Söndags så cyklade vi runt lite, b.la förbi Elgiganten där jag införskaffade mig ett aktivitetsarmband som de så fint heter. Packade även upp väskan, snickesnackade med Julia och ja, tog det rätt lugnt. Igår, Måndag så pallrade jag mig upp tidigt, tog på löpskorna och stack ut på en runda - det var väldigt tungt. Han med ett samtal med Alma innan jag begav mig till jobbet för tårta och möte. Efter det väntades ett besök på Frösöpark med Agnes och lite spaande. På kvällen kom Göran och Moa förbi en snabbis och ja, efter det somnade jag som en stock.

Idag har jag suttit och fixade med boende/visum etc till Usa och lunch med Jonas, så inte en vidare händelserik dag men ska iväg och lämna in min telefon vars skärm är sprucken!

Likes

Comments

Nu är det inte långt kvar tills vi hoppar på planet tillbaka till Stockholm och flyger iväg åt vardera håll. Lite vemodigt är det allt men är det inte alltid så när man avslutar en resa? I vart fall för mig. Dagen till ära är oplanerad, molnen ligger tjockt på himlen men om Iphones väderapp håller det den lovar så kommer solen snart kika fram. Troligen hyr vi nog en moped och åker runt lite men vi får se helt enkelt! Ha en fin dag mina vänner :-)

Likes

Comments