En snabb recap av helgen,

I fredags åkte vi upp till Julias stuga i Bakvattnet för att äta massa gott, åka skoter och mysa. Det är inte lång tid kvar innan Julia tar sitt pick och pack och flyttar från öset (</3) så det gäller att ta vara på tiden som är kvar.

Lördagen var det full rulle. Pannkaksfrukost, korvgrillning och skoteråkning m.m hann vi med innan bilen rullade hem mot östersund igen. Snabbt in i duschen innan det vankades fiesta!

Sov mestadels av söndagen, missade att det var våffeldagen på lördagen så blev en våffelbrunch. På eftermiddagen gick jag och fick zonterapi igen.

Det var lik helg i korta drag - nu väntas plugg och träning!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fasiken vilken tung natt det har varit. Har kallsvettats och haft feberdrömmar hela natten - utan feber(?) - så när jag vaknade kände jag mig så himla uttorkad, trött och illamående. Huvvaligen! Tog en resorb och drack massvis av vatten så tillslut kom lite ork tillbaka. Annars så har jag åkt för att köp lite emballage så jag kan skicka min dator på lagning samt hämtat ut ett paket med träningskläder. Låg ute i solen en stund men somnade så nu ligger jag utslagen framför vänner och ska snart äta lite lunch/middag/mellis - lite mat helt enkelt!

Likes

Comments

Var uppe med tuppen idag och bockade av en hel del på min "att-göra-lista" som legat och väntat allt för länge. Efter ett flertalet spontana beslut har jag, tro det eller ej, gjort ett planerat denna gång, och det känns så otroligt skönt att ha något att se fram emot igen! Efter timmar av ansökningar, mejl och telefonsamtal hit och dit satte jag mig på balkongen för att lapa lite sol och kanske får några fler fräknar på näsan, men det blev en kort solsession då det vankades fika och ja, solen valde att försvinna bort bakom molnen. Har börjat få grepp på livet och allt som hör till så nu tänkte jag även damma av bloggen, få lite rullning på den helt enkelt! Har fyllt en hel bok med både det en andra så det kanske delar med mig något av det, we'll see!

Helgen har varit bestått av mycket plugg och en hel del besluttagande, i fredags så åt vi middag på Vezzo och snackade massa skit inpå nattimman, lördagen så var det Carrie med flera som fick underhålla en rätt mör Anja, och just nu sitter jag och äter mangobitar, dricker en matcha latte och kikar på resor, kanske inte börjar bli planerad trots allt... Schemat för morgondagen är täckt av plugg - med en paus för promenad, träning och zonterapi.

Ciao!Likes

Comments

Hej hallå där!
Då var det måndag igen. Efter sisådär tolv timmars sömn gick jag upp och pallrade mig ut i skidspåret för att andas lite frisk luft och få svettas lite. Det Var premiärturen för mig i år och jobbigt som tusan, kände mig som Bambi på hal is till en början men efter ett tag blev det lite bättre. Väl hemma var det matte för fulla muggar och lite lunch - mumma! Namaste mina vänner

Likes

Comments