Hva er din tegnestil? Det tok lang tid for meg å finne min tegnestil. Hvordan fant jeg den? hvordan kan jeg hjelpe deg med å finne din tegnestil? Dette er det jeg skal skrive om idag.

Hva liker du ellers å tegne og hva liker du å se på som gir deg lyst til å tegne. Dette er to viktige spørsmål. Personlig så liker jeg å tegne enten manga eller semirealistiske figurer. Realistiske tegninger tegner jeg kun hvis jeg føler meg litt i det realistiske hjørnet, som er sjeldent. Tilbake til manga og semirealistiske tegninger. Dette er tegnestiler jeg elsker. Hvis du ikke vet hva manga og semirealistiske tegninger er så skal jeg forklare det. Manga er en spesiell japansk tegnestil, mens semirealistiske tegninger er en tegning som er litt realistisk blandet med en annen tegnestil, som kan være hva som helst.

Du må finne ut hva du liker å tegne. Letteste måten å finne din tegnestil på er bare å tegne uten å tenke over hva du tegner. Hva er det som går igjen i tegningene dine? Hvis du alltid tegner store øyne og liten nese på alle portrettene dine så kan det være din tegnestil, hvis du alltid fargelegger huden eller håret med en spesiell farge kan det også være din tegnestil.


Likes

Comments

Dette er mitt første blogginnlegg, og jeg ser veldig frem til å holde på med dette. Det har alltid vært en drøm å kunne få vise frem det jeg maler og tegner til noen og ikke mist kunne lære bort noe. Så det er hensikten med denne bloggen, å vise frem og lære bort. Vil du lære noen tips og triks om hvordan å tegne å male så kan du følge meg Xx

Likes

Comments