Header

Har haft några stressiga dagar pluggmässigt, vilket tyvärr resulterar i att bloggen får lida... Har bestämt mig för att uppdatera när jag hinner och har något att visa/säga. Tycker bloggen är ett bra ställe att dels visa upp alla bilder man tar hela tiden, men även skriva av sig när man har lust. Nog om det. Imorgon är det redan fredag och helg. Veckorna går så himla fort nu. Berättar mer om helgens planer imorgon! Nu ska jag plugga lite medan jag väntar på Rasmus. När han kommer ska vi mysa ner oss i sängen och kanske kolla på någon film, eller så slutar det med att vi somnar...

En bild jag tog från mitt sovrumsfönster förra fredagen. Måste säga att jag föredrar snö, framför det regniga väder som är nu.

Likes

Comments

Jag och Rasmus firade vår årsdag på Upper House Hotel i Göteborg för några helger sedan, vilket var så lyckat! Här ser ni några bilder från vistelsen. Deras spa var verkligen grymt! Både i spa-avdelningen och på rummen hade man en fantastisk utsikt över Göteborg. Även frukosten och sängarna var något ut över det vanliga. Kan verkligen rekommendera andra detta hotell. Trots att ett rum var ganska dyrt tyckte jag faktiskt det var värt varenda korna!

Likes

Comments

Titta vilket fint skal jag fick av Rasmus när vi firade ett år! Älskar Kenzos design. Just nu är jag även på jakt efter en sweatshirt från samma märke. En svart med guldigt tryck. Den var tyvärr slut på NK i Göteborg, så får fortsätta leta.

Likes

Comments

Lördag morgon, bästa stunden på veckan. Sov ut & åt en god frukost. Nu ligger jag i sängen och äter godis & lyssnar på pod. Måste snart ta tag i fysikplugg... Lika bra att få det gjort så jag kan hitta på något kul sen. Ikväll har jag inga direkta planer, får se vad som händer!

Likes

Comments

Åh så var det Fredag! Hade en ynka lektion idag, sedan åkte vi ner till Svenska mässan i Göteborg för information om högskolor och universitet. För min del lockar Chalmers och en ingenjörsutbildning. Om jag inte tar ett år att syssla med annat efter gymnasiet är det min tur att söka till våren, snart ju! Efter det spenderade jag och Alice någon timme inne på NK. Hittade en så fin grej, visar i ett annat inlägg!

Likes

Comments

... till den 5 juni. Om jag hade fått vakna upp och uppleva något igen hade jag idag valt precis denna dag. Många gånger inser man inte hur lycklig man är i vissa ögonblick, vilket är synd. Samtidigt är det nog charmen med ren lycka. Det är först när livet känns grått och tråkigt man förstår hur mycket stunder som dessa betyder.

Håkan på Ullevi - 5 juni 2016

Likes

Comments