Header

Skjorta från Gina Tricot

Likes

Comments

Jösses vad stressad jag är just nu. Längtar SÅ tills denna skolvecka är över så man kan få pusta ut lite, samt ta tag i bloggen! För tillfället sitter jag och går igenom det sista inför fysiken, men ska nog ta en paus och göra mig en islatte, min nya obsession! Ha det bra så hörs vi! Kram

Köpte detta halsband på Zara idag, älskar det!

Likes

Comments

ÄLSKAR tacos. Blir lycklig som ett litet barn när jag får reda på att vi ska äta det till middag, vilket vi gjorde idag! Middagen var nog dagens höjdpunkt.. Har inte hänt så mycket idag. Gjorde några ärenden efter skolan, & åkte sedan hem för att plugga, men innan det tog jag givetvis min obligatoriska powernap som blev lite för lång. Nu ska jag alldeles strax sova. Har längtat efter sängen hela dagen. Tråkiga dagar som dessa hade man egentligen aldrig velat gå upp.

Likes

Comments

Liknande plagg finns länkade i bilderna!

Likes

Comments

Hej på er! Igår var jag verkligen helt slut efter en hetsig vecka. Däckade på sängen när jag kom hem efter skolan. På kvällen piggnade jag till och åt jag en god middag med familjen & Rasmus. Sedan gick jag, Victoria och Rasmus på bio för att se nya Batman filmen, som tyvärr var rätt så kass. Har hittills tyckt om nästan alla Batman filmer, men denna var inte alls lika bra...

Imorse vaknade jag hos Rasmus. Hjälpte han med ett svenska-tal, och åkte sedan hem för att ta tag i eget plugg. Ska plugga fysik i princip hela helgen. Har nämligen fysiknationella nästa vecka, taggar inte.. Försöker göra situationen bättre med lite godis, fungerar alltid.

Glaset kommer från iittala. Fick två vinglas i födelsedagspresent. Tycker om dom jättemycket. Tror jag ska börja samla faktiskt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Så fint väder ute idag! Därför åkte vi in till stan på rasten för lunch i solen. Nu är jag tillbaka i skola igen för fysiklektion. Efter det har jag bara en lektion kvar, sen ska jag åka hem och göra något roligt av dagen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Kände för att börja blogga igen! Behöver något som motiverar mig, vilket bloggen brukade göra. För tillfället sitter jag och sippar på en islatte. Samtidigt försöker jag få lite plugg avklarat. Har extremt mycket att göra i skolan atm... Måste planera så att jag inte drunknar i alla läxor tillslut. Nu ska jag fortsätta plugga en stund och sedan åka till Rasmus för myskväll. Denna tråkiga måndag avslutas i alla fall på bästa sätt!

Likes

Comments