Ja började dagen med skrik och gråt och även hysteriska utbrott! Ja vad ska man säga hon blir frustrerad av att hon inte kan göra sig förstådd och för varje motgång då grinar och skriker hon och blir jätte arg!

Hoppas det ger med sig snart oxå, hon är i en fas dessutom då hon är jätte mammig bara mamma kan trösta osv samt att lilla saga på 6mån har börja sträcka ut armarna mot mig samt hon visar humör oxå då syrran sitter i mitt knä. Så ja hon är i mamma period med! Jag har det inte lätt just nu.

Man kan ju inte dela på sig så godnatt på er alla.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte ha en Q&A så ställ era frågor här nere i kommentarerna så ska jag sammanställa dem ikväll 🌸
Ha en trevlig dag alla!

Likes

Comments

Vi har haft dop för saga, ca 2 veckor sedan men tänkte dela med mig av lite fina bilder som togs!

Likes

Comments

Hej alla nu är jag tillbaka igen, som de flest vet så åkte jag kort efter förlossningen på en förlossningsdepression och har inte haft lust att uppdatera här som jag gjort tidigare, kände att jag behövde ta en paus här ifrån ett tag. Men nu är jag tillbaka med nya krafter. 🌸

Likes

Comments

Vaknade imorse av en glad bebis och en glad liten 1,5åring som tänkte göra morgon kring 08:11 i morse, vi steg upp och gjorde en god söndags frukost. vi åt och sen packade vi in oss i bilen och for till barnens farmor o farfar och hälsade på. Rätt då uppskattat va det då vi bor över 12 mil där ifrån!

Så sen åkte vi hem efter att vi varit där en sväng, lagade lite käk sen har vi bara umgåtts hela familjen ikväll varit en fullspäckad helg. Så i morgon är det en ny dag med nya möjligheter.

Till middag blev det en fransk köttgryta med ris och sallad! Var utsökt god!

Så nu blir det att sova lite för imorgon blir det en tripp in till Östersund, vi ska på familj och barnhälsan och prata med psykologer ang min förlossningsdepression som jag drog på mig efter senaste förlossningen, mår bra av och till men en del gånger vill man bara dra täcket över huvudet och inte finnas till. Men vad gör man inte för våra älskade barn. Vill ju såklart finnas där för dem oxå. Men men nu blir det sängen godnatt på er alla.

Likes

Comments

Länge sedan sist jag uppdaterat, men jag har haft en blogg paus i och med att jag mått dåligt men gör det lite fortfarande men det går iaf åt rätt håll! Det är ju huvudsaken iaf.

Nu har Selma kommit i matvägran fasen där hon bestämt sig för att inte äta alls, som mamma så bryter man ihop invändigt man hoppas hon vill äta vid varje mål men icke det. Så vi försöker ge henne det hon tycker om. Men det är en ständig kamp varje dag med att få i henne mat och välling.

Nån som sitter inne på nått bra tips, behöver det mer en någonsin nu!

Hoppas ni får en kanon dag det ska då vi ha.

Likes

Comments

Hej hoppas ni har en underbar måndag, vädret är lite grått och mulet här idag dock bara +7 grader ute. Så till ämnet, har just avslutat en vätskedrivande kur då mina ben och fötter såg ut som simkuddar. Kunde knappt gå eller ha på mig några ytterskor. Jobbigt och påfrestande. Så kontaktade läkaren förra veckan så hon fick kolla på det. Så hon gav 3 tabletter som man skulle ta i följd. Kan säga att första tabletten jag tog började jag må så fruktansvärt illa på och det va tydligen vanligt. Fick pumpa för att inte få mjölkstockning i brösten och innan detta så hade jag trögt och svårrunnet men då jag började med kuren så rann det till riktigt ordentligt! Det är ju så typiskt men idag fick jag äntligen klartecken på att det va okej att börja om att amma igen. Kändes så bra efter ett tags uppehåll.

Likes

Comments

Äntligen har Saga anlänt hon kom med raketfart förra veckan helt perfekt.

Likes

Comments

En grej jag länge tänkt på är om just jag hamnat i detta läge i och med att jag kan säga att jag känner igen mig på nästan alla symtom punkter som går läsa på 1177! Är nu förtiden mestadels ledsen och gråter för inget och känner ångest och oro samt tröttheten kommer mer o mer.

Någon mer som läser min blogg som haft förlossningsdepression? Isåfall skriv i kommentaren eller i ett privat meddelande om vad som hjälpte just dig, och vilken hjälp du fick?

Jag har pratat med barnmorskan om detta men hon tror inte att det är så farligt men vi får väl se hur jobbigt det kommer bli efter förlossningen. Hoppas det blir bättre iallafall.

Min make tycker det är sjukt jobbigt att inte kunna göra nått då jag verkligen "LIDER" av detta samt av min svåra foglossning som jag skrivit mycket om.

Tänkte köra en frågestund om min graviditet så Vsg och ställ vilken fråga/fundering ni vill. Så summerar jag dem på lördag kväll och sammanfattar dem i ett annat inlägg!

Trevlig kväll till er alla

Köss

Likes

Comments