ÄNTLIGEN!! så är hösten här! Hur underbart är inte det? Visst älskar sommaren och värmen också, men jag är verkligen en höst människa! Älskar när man kan ligga inne hela dagen, med tända ljus, te och en bra bok! Kommer komma tips på bra böcker här på bloggen!

Hösten är när man börjar få ordning på sitt liv, efter sommarlovet, skolan har kommit igång och man är på G igen! Å snart är det julafton? Eller snart å snart, men det är iallafall inte långt kvar! Är det något ni önskar er i julklapp? Har ni några tips på vad man kan önska sig? Det är faktiskt helt tomt i mitt huvud 😆

Nu ska jag lägga mig i sängen, med en kopp te och plugga lite engelska!

Ha det bra solstrålar!

Likes

Comments

​Livet kanske inte har börjat riktigt än för mig, jag menar jag är bara 16år än. Men snart så börjar allt på riktigt. Kanske ta allt från början? Okej..

När jag var liten bodde jag i stugsund som ligger utanför staden Söderhamn. Man kan säga att stugsund är mer som en förort till Söderhamn. Men i alla fall så bodde jag i ett radhus med min mamma och pappa. Jag var deras första barn så när jag föddes förändrande jag allt, pappa ägde ett företag men fick sälja det, han hade en raggarbil men sålde den sen började mamma ta körlektioner också så det var mycket som hände då. När jag var 5år kom min lillasyster till världen, för mig var det största ögonblicket i mitt liv för då skulle jag inte känna mig ensam på dagarna när jag var hemma med mamma och pappa. Kan ju säga att idag så kan det ju vara lite till och från. Ibland vill jag bara krama henne hela tiden och ibland vill jag bara slänga ut henne. Men självklart älskar jag henne mest av allt.  

När jag var 14år så flyttade vi ifrån radhuset och in till stan. Vi tog över min farfars hus. Nu tror ni att han dog kanske?Men så är det inte, han flyttade till en lägenhet inne i centrum för att han klarade inte av att ta hand om huset. Vi har nästan renoverat klart och så har vi byggt ut lite också, men det är lite som vi har kvar. Jag trivdes när vi bodde i stugsund men jag trivs mycket bättre här. Har liksom 5 min att gå om jag ska ner på stan och om jag bodde i stugsund så var jag tvungen att ta bussen in.

Idag den första september tjugohundrafemton är jag 16 år och går på gymnasiet här i Söderhamn, jag går samhällsprogrammet och nästa år ska jag ta media inriktningen. Är hur taggad som helst på det! Att börja på gymnasiet efter högstadiet är ett sjuuukt stort steg. Allt är så annorlunda och nya människor. Man hittar sig själv lite mera också. Om du inte vet vad du vill göra eller vill bli så rekommenderar jag verkligen samhällsprogrammet!

I nian hade jag ingen aning om vad jag ville bli men under sommarlovet läste jag mycket bloggar om vad andra har gjort efter studenten när dem inte vettat vad dem ville göra efter gymnasiet. Det finns två tjejer som har inspirerat mig något otroligt mycket och dem tänker jag skriva om i ett inlägg som kommer snart!

Men i alla fall så vill jag flytta utomlands och jobba minst ett halv år. Efter det så är det tänkt att jag vill flytta ifrån Söderhamn och bo i en lägenhet och börja plugga på högskola men jag vet inte än VAD jag vill plugga. Men det är sånt som kommer komma upp igenom resans gång.

Likes

Comments

​Det finns väldigt mycket bakom rubriken ''Norrlandbrud'', folk från typ Göteborg/Skåne tycker säkert att mitt sätt att prata obegripligt. Men va bara lugn pratar och skriver ingen grov norrlänska. Jag lever mitt liv som en helt vanlig tonåring men med väldigt stora drömmar och med väldigt många åsikter. Nu undrar ni säkert vad mina ''stora drömmar'' och min åsikter är? Allt kommer ni få veta men kommer ta det lite i taget, annars skulle det bli ett väldigt långt inlägg. Men allt kommer ni få veta det lovar jag. Men vill ju inte köra över er som en långtradare med allt. Såklart så har alla olika åsikter och det är bara att acceptera så kommer det någon och käftar, visst fine jag lyssnar men sitter fortfarande fast vid min åsikt. Jag kanske inte alltid har rätt men vem har aldrig haft fel liksom? Nobody is perfect, that's it.

Imorgon kommer det komma ett inlägg lite om mig själv, hur jag hade det när jag var liten, hur jag har det nu och lite om mina framtidsplaner..

Ha det så bra så länge! ​

Likes

Comments