Hej på er!

Ville bara kika in och önska er en fin midsommar! Nu ska vi strax köra mot midsommarfirande; mina pojkar, Yda och jag. Äntligen! Som vi har laddat och längtat.

Stor kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har jag jobbat min första vecka på nya jobbet. På Skandiform. Så många år jag har velat hit och nu är det verklighet. Fantastiskt! Och ja, det verkar precis så bra som jag har tänkt mig att det skulle vara. Att kunna cykla till jobbet är superhärligt. Och att få jobba i denna miljö, är så bra. Jag älskar det! Några "hundår" för att sedan hamna rätt, det får man liksom räkna med och det har jag inte haft något alls emot. Men att sedan "hitta hem", är fint. Och det tror jag att jag har gjort nu.

Likes

Comments

Trots så härligt väder nu sista tiden, är det ju ibland skönt att bara vara inomhus också ibland. Det tycker iallafall övriga i min familj ;) Vi passade på att plocka upp lite nygamla leksaker från källaren häromdagen och Dante tyckte det var så roligt att få inventera bland dem.

Utanför gardinen är det ju skjutparti och där utanför kommer sedan trädäcket att finnas. Hoppas snart såklart :)
Men ni ser ju hur ljust det är, trots gardinen lite fördragen. I höst tror jag att vi kör på några tyngre sammetsgardiner, blå kanske?

Likes

Comments

Igår kväll körde Milton och jag till jordgubbsstället, köpte två hinkar och tänkte att vi plockar väl lite liksom. Men väl ute i vår rad, fick vi båda feeling och plockade två fulla hinkar på ingen tid alls. Milton älskade det. Och jag älskade det, för att han älskade det. Vi är där igen, att hitta på saker med ett barn i taget, bästa ♥

Och jag (plus mina barn, mest Dante) är t.o.k.i.g i jordgubbar. Marcus säger ofta, att det är konstigt att jag inte förvandlas till en jordgubbe, med tanke på vilka mängder jag stoppar i mig. Det är såååå fantastiskt gott! Ovispad vispgrädde, en skvätt mjölk och så jordgubbar. Det skulle jag kunna leva på, det slår till och med kräftor tror jag, hahaha!

Likes

Comments

Inget är väl så fint, som att kunna gå ut och plocka sina egna jordgubbar. Älskar det! Att på kvällskvisten (eller morgonkvisten eller vilken -kvisten som helst för den delen) och plocka en handfull solmogna jordgubbar. Så gott!

Mina jordgubbsplantor har verkligen fått växa som ogräs. Hela odlingslådan är proppfull av plantor som spridit sig och i år ser där ut att vara massor av jordgubbar. Men till nästa år får jag kanske slänga dessa och plantera nya fräscha, vi får se :)

Likes

Comments

Dante är i en ålder nu, där han ä.l.s.k.a.r bebisar och är djupt fascinerad av dem. Han vill inte ha en bebis, det är han tydlig med när jag frågar, hahaha.. Men har tycker så mycket om att få titta på bebisar. Och hans lilla apa är för tillfället hans bebis. Häromkvällen gick han omkring och bar på den och kramade den. Och ett tag skulle den ha blöja på sig, gulle! ♥ Ni ser ju som det gosas och ingen är så bra på att gosa och kramas som Dante. Ingen njuter som han (eller mottagaren) när han kramas!

Likes

Comments

En av de bästa stunderna på dagen, är den när Marcus har gått in med barnen för att sova på kvällen. Och jag får vara ute själv med djuren. Antingen tyst eller med musik eller en pod i öronen - såååå härligt!

Igår efter första dagen på nya jobbet var jag rätt trött i huvudet, men kroppen behövde få arbeta. Så jag grävde upp mina rabarber, som verkligen är i klenaste laget, och ordnade ny jord till dem. Planterade dem på nytt och vattnade. Sedan grävde jag vidare på min rabatt, planterade två träd och några perenner och vattnade lite till. Och svettades, hahaha.. Det var SÅ varmt ute igår ju!

Efter det tog jag in hästarna och satte mig i stalldörren länge, bara för att jag kan liksom. Och alltid är där något djur som kommer för att hålla sällskap. ♥

Det blir ju kanske lite lätt uttjatat detta ämne. Men för mig är det en sådan skatt och glädje, att få vara där ute på kvällskvisten och bara göra sådant som jag tycker om. Och att få ha mina djur runt mig. Vilse som ligger i rabatten där jag grejar, Yda som alltid är i min närhet och så Alba som bara finns någonstans i närheten, som jag nu för tiden aldrig behöver passa på. Och så hästarna, som antingen frustar i hagen eller står och äter hö i stallet. Jag mår aldrig så bra, som då.

Likes

Comments

Efter syren och hägg är det härligt när flädern blommar och doftar. Så ljuvligt! I dagarna blir det till att plocka blommor och göra saft!

Och så den där sötsaken. Världens gulligaste snarttreåring! Här luktande på flädern. Se bara så go han är.

Likes

Comments

Hej på er!

Redan måndag igen! Och jag är lite extra glad över att...

...första dagen på nya jobbet kändes jättebra! Bra första intryck liksom. Och att kunna cykla till jobbet, så himla härligt!

...helgen har varit fin, med långhelg och allt eftersom jag tog ledigt i fredags för att hålla skolavslutning med Milton och Dante. Fint!

...mina fina kollegor på gamla jobbet gav mig en så fin sista-dag och har gett mig fina lyckönskningar till nya jobbet. De är fantastiska!

...det är kortvecka! Inte för att jag hade haft något emot att hålla hel vecka på nytt jobb, men att få spendera lite mer tid med pojkarna är alltid värdefullt såklart. Synd bara att midsommarvädret inte ska vara sitt finaste, som det ser ut nu.

...det är midsommar på fredag! Tre generationer kompisar i vanlig ordning, bästa!!

...min Marcus fyller 30 på lördag. Har fortfarande inte spikat någon uppvaktning alls för honom, måste klura på det...

...jag har så mycket att vara glad för just nu. Livet känns harmoniskt och fint. Lycklig liksom, härlig känsla.

Likes

Comments

I torsdags hade jag en så fin sistadag på jobbet! Mina kollegor är världsbäst, som jag kommer sakna dem hela högen. För i torsdags var det alltså min sista dag på Finja.

Jag blev så fint uppvaktad under dagen och vi avslutade med en liten AW. Världens bästa kollegor, de kommer bli svåra att toppa.

Men idag är det alltså dags för nytt. Nytt jobb, nya rutiner, nya kollegor och så vidare. Det ska bli så spännande! Dags att cykla (!) till jobbet, vi hörs!

Likes

Comments