Hej på er!

Marcus kom hem med middag, så vi kunde börja fredagskvällen med mat. Sedan slängde vi på oss ytterkläderna, asade fram cyklarna och cyklade först till en lekplats och sedan till nästa, phuu! Lyckliga barn och lyckliga föräldrar!

Passade på att föreviga denna stjärna på foto. Min älskade. Min Milton. Du föddes för ett ögonblick sedan, men ändå i ett annat liv. Tiden går så otroligt fort. Att han snart blir sju år, kan jag inte alls förstå. Det känns som han föddes igår, men ändå känns det som ett helt annat liv, det vi hade.

Det gör ont i bröstet på mig, när jag tittar på honom och känner hur mycket jag älskar honom. Tänk att det går att älska så innerligt, men samtidigt så självklart.

Helgen kunde knappast börjat bättre. Imorgon blir ytterligare en toppendag! Äntligen helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För nästan precis ett år sedan, såg det ut såhär - vi fikade ute på altanen, barnen och jag. Tittar man på barnen, så skulle fotot likväl kunnat tagit i år, tycker inte de ser ut att ha förändrats så värst mycket på just detta foto, konstigt nog. Eller ja, barnen sitter ju ner och de är i profil, framifrån hade jag nog sett stor skillnad på älsklingarna.

Men i övrigt är ju allt annat förändrat i fotot. Idag på samma plats, är vårt blivande sovrum! Altanen är helt borta och vi får se om vi lyckas smälla upp en ny redan i år, eller om det får vänta till nästa.

Och ja. Det känns ju såklart otroligt bra och fantastiskt! Att få komma hem till vårt hus nu, är så stor skillnad, mot tidigare. Jag har alltid älskat vårt hus väldigt mycket, men nu är det på en helt annan nivå än tidigare.

Och de där två barnen? Det bästa som någonsin hänt mig ♥ ♥

Likes

Comments

Igår hade jag livets huvudvärk, när jag kom hem från jobbet. Tillslut tog jag tag i mig själv, letade rätt på skruvdragare och skruvar, för att sedan gå ut i hästhagen och laga Malvas hage lite mer, så att den blev lite mer rymninggsäker ;)

Jag gillar sådant, att greja och fixa. Att vara för mig själv och få saker gjorda. Igår hade jag dessutom turen att ha en vit häst bak ryggen som nyfiket hängde med. Och Yda såklart någonstans i närheten hela tiden. Livet! ♥

Likes

Comments

Idag fyller han 20. Min Armani. Det är inte klokt egentligen, att han är 20 år redan. Vi har hängt ihop i så många år, han och jag. Från unghäst/tonåring, till två vuxna individer. Och han börjar dessutom närma sig gammal. Älskade Han ♥

Det är samtidigt svårt att förstå, att han faktiskt fortfarande är här. Trots lös benbit, cystor i bakknäna, avslitna muskelfästen och så vidare. Men han är här och han är min. ♥

Armani 20 år.

Likes

Comments

Jag ä.l.s.k.a.r att få åka iväg på event, utbildningar och sådant. Det ger så mycket energi och motivation på jobbet sedan, tycker jag.

Så. I eftermiddag har jag (med kollegor) roat mig med detta - Digitalakademin. Så kul!

Likes

Comments

Igår lade killarna klinkers i vår hall. Vilket innebar att vi var lite hemlösa igår kväll, eftersom vi inte fick gå på golvet, hahaha.. Så Milton, Yda och jag sov hos mina föräldrar (suuupermysigt!) och Marcus, Dante och Alba sov hos Marcus föräldrar.

En liten sneakpeek på klinkersen kan jag såklart bjuda på! Om jag gillar grått? Jovars...

Jag har självklart varit hemma nu i morse och kikat på golvet. Och provgått på det. Och ja, det blir skitbra! Hur det ser ut på plats, får ni se en annan dag. Kram!

Likes

Comments

Nu ska pärlan säljas. Dantes älskade vagn. Som han (och jag) älskar denna vagn. Och igår när jag stod där och rengjorde den, så slog det mig. Bebistiden är över. Då grät jag lite inombords. Det går så jäkla fort. Min bebis är ju redan 2,5 år. Och den andra stora ungen fyller snart 7 år. Vad hände liksom? Hur gick det till?

Jag skulle så gärna vilja vara gravid en gång till. Uppleva en kejsarsnittsförlossning igen. Få en bebis till. Ordna med alla förberedelser, bädda vagn, ta upp vagga, köpa bebiskläder och allt det där. Men sedan känner jag samtidigt att tiden ska finnas för tre barn, när de blir lite äldre. En bebis ställer ju inga direkta krav, men ett större barn gör. Det är aktiviteter, studiedagar och så vidare. Dessutom är vårt hus nu verkligen anpassat för två barn, rent praktiskt ska det vara två barn i vårt liv.

Men samtidigt. Åh, vad det känns sorgligt och vemodigt ♥

Likes

Comments

Vi behöver innerdörrar till tillbyggnaden (sovrum och walk in closet) och passade därför på att byta badrumsdörren. När vi ändå håller på liksom.

←Före och Efter →

Och golvet? Det läggs idag! Vilket innebär att vi är hemlösa ikväll, eftersom vi inte kan gå upp till våra sovrum, hahaha.. Det löser sig förhoppningsvis under dagen ;)

Likes

Comments

Alltså jag är ju lite smått tokig i Ranunkler. Så pass att jag till och med skulle kunna tänka mig att planera bröllop rätt säsong, bara för att få ha den i min brudbukett och kunna pynta med just den blomman.

Jag gav även Marcus en bukett med Ranunkler en gång, som grattis till nytt jobb, haha.. Tror eventuellt att jag blev gladare än vad han blev ;)

Jag unnar mig nästan aldrig snittblommor tyvärr. Dumt på ett sätt, men framför allt nu när vi bott i ett enda byggkaos, vore det totalt onödigt att ha blomster hemma. Men snart så...

Och inget skulle göra mig lyckligare en några Ranunkler i en lite sirlig bukett. Sååå vackra. Se bara, vem blir inte lycklig av dessa karameller liksom? ♥

Och ja. Jag fyller ju år i heeeelt rätt tid, för denna skönhet *hint-hint* ;)

Godmorgon! ♥

Likes

Comments

Hej på er och hej måndag!

Idag är jag extra glad över att...

...det är vårdagjämning och vi denna vecka ställer om klockan! Just att förlora den där timmen sömn är rätt jobbigt tycker jag, men i övrigt blir det ju härligt att få ljuset en timme längre på kvällen.

...helgen har varit bra. Lugn och skön liksom. Det behövs sådana helger också ibland.

...det är lönevecka, hahaha! Alltid uppskattat ;)

...våra barn för tillfället sover rätt bra. Dante kommer in till oss varje natt. Antingen innan vi gått och lagt oss, eller efteråt. Det är såklart inte optimalt, men så länge vi får sova så bryr vi oss för tillfället inte så mycket om det.

...vi har belysning på nedervåningen nu, äntligen! Som vi har njutit av det i helgen. Och så har vi ju golv OCH färg på väggar och tak numera - älsk på vårt hus!!

...Yda har återhämtat sig otroligt väl efter sin sjukdom. Hon är sig själv igen, så som hon var för flera år sedan. Ingen är lyckligare över det, än jag. Stygnen togs i fredags och allt såg fint ut. ♥

Likes

Comments