Idag kommer snickare och arkitekt hem till oss. Jag missar det, men Marcus löser det. Tyvärr! För jag vill egentligen vara med! Men en kan ju bara vara på ett ställe i taget.

Jag fortsätter istället mitt eviga planerande och önskande. Älskar det! Just nu kikar jag på Dantes kommande rum. Han kommer ju inte ha några direkta åsikter om inredning, tack och lov, hähähä.. Så jag får bestämma.

Hussäng kommer vi inte beställa, utan förhoppningsvis bygga en lite annorlunda. Och kanske kan den där lille, lära sig att sova någon gång och därmed uppskatta sin säng, haha.. Lampan är ett lampskelett som barnen har i deras gemensamma rum idag. En svart med gul sladd och lamphållare. I den ska den där rosa fågeln få sitta och hålla span. Och så är det den där giraffen. Som kanske kan tyckas vara det onödigaste köpet, men som jag inte kan få ur tankarna. Jag älskar den så mycket!

Hussäng / Trädlådor / Matta / Fågel / Giraff / Lampskärm, finns hemma

Jag försöker alltid tänka långsiktigt och köpa sådant som barnen eller vi kan ha glädje av länge, jag tycker inte om att byta ut ofta, utan köper bara sådant som jag tycker mycket om, hittar jag inte DET, så struntar jag hellre i det. Alla dessa saker, är sådant som Dante kan ha glädje av många år, förutom giraffen kanske. Men den å andra sidan är en sådan sak som andra barn i vår närhet, kan ha stor glädje av när Dante inte har det längre.

Sedan är det ändå så mycket i ett barnrum som byts ut, allt eftersom barnens intresse för färger, leksaker etc. så basen kan få vara samma länge, tänker jag. Dessutom kör vi nog på basic; grå eller vita väggar, kanske tapet någonstans. Vi får se, helt enkelt. Roligt är det, oavsett.

Milton då? Där är det såklart inte lika lätt. Han har mer att säga till om och våra intressen för inredning skiljer sig en hel del, haha.. Vi får se var vi landar. Återkommer med önskemål gällande hans rum, sedan får vi se om han accepterar det, hahaha...!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Såg på en annan blogg, att du kan designa dina egna löparskor - alltså hur kul? Det är snart dags för mig med nya skor (kanske går det bättre att springa då?!) och är så sugen på ett par!

Är ni sugna, så hittar ni det HÄR.

Designade mig ett par tidigare, som jag är lite inne på. Blommigt och rött kan ju inte gå fel. Dessutom står mitt namn på "tungan", känns ju rätt viktigt liksom. Men visst blev de snygga?!

Önskar er en fin kväll! Först är jag på avtackning, sedan tränar jag förhoppningsvis. Kram ♥

Likes

Comments

När det enda bra med en löptur är min outfit, alltså min rosa reflexväst, mitt fräsiga pannband och mina pokémonjägarevantar. Då suger det litegrann ändå. Jäkla kropp till att vara tung.. Men fräsig är jag ju och det är väl ändå det viktigaste.... Lär ju inte vara någon clown som ger sig på en tjej med pokémonjägarevantar, tänker jag.

Men just den där tunga känslan, den är för trist. Behöver nog se över mitt järnvärde, som är totalt värdelöst. Det är sedan gammalt. Men i övrigt vet jag inte vad det kan bero på. Tycker ändå att jag tränar och rör på mig så pass mycket och därmed borde orka mer. Men nej, kroppen tycker visst annat.

Hoppas ni har en fin tisdag! Stor kram ♥

Likes

Comments

Milton: Mamma, du har coola vantar.
Jag: Tycker du? Tack! Varför tycker du det?
Milton: För att sådana har Ash.
Jag: Ash?
Milton: Ja? Pokémonjägaren.
Jag: Ahaa!
Snacka om att jag känner mig rätt cool numera. Allra coolast när jag travar in på skolan, aka pokémonträsket nr 1 😎😎😎

Japp. Så går det alltså till, när morsan är lite coolare än alla andra mammor!

Likes

Comments

I vardagsrummet har vi ett gatt som nu mest består av leksaker. Det är inte så välstädat som på bilden, haha.. Vi har dessutom bytt kamin sedan dess. Men det är över lag ett trist hörn, som skulle kunna användas bättre. I förhållande till tillbyggnaden kommer denna vägg hamna mellan kaminen och ett skjutparti och jag vill således nyttja området väl.

Jag tänker mig ett par Stringhyllor. Ett parti med höga hyllor och ett parti med låga hyllor, likt bilden nedan, lånad HÄR. Jag tänker att vi framför allt ska ha hyllor, eventuellt skåp i nedre delen av båda partierna, för att dölja lite förvaring. Alltså inte skrivbord som på bilden, utan hyllor och eventuellt skåp. Sååå snyggt!

Är där utrymme, så slår vi kanske till på två låga sektioner. Vet inte riktigt hur brett utrymmet blir. Men snyggt, kommer det bli - det vet jag.

Ovanför den låga delen hoppas jag att vi kan ha den där vedförvaringen som jag skrev om häromdagen.

Tycker den är underbar och gillar kontrasterna mellan den och Stringhyllan.

Vad säger ni, hiss eller diss? ♥

Likes

Comments

Att ha hunnit med ett yoga-pass först och sedan ett ben-pass på gymmet ikväll - så nöjd och SÅ trött nu!

Fler sådana här kvällar, tack! Så välbehövligt och gött!
Och nu har jag en fruktansvärd mjölksyra i benen och vet vilken vidrig träningsvärk som väntar, haha..
Strax sängen, godnatt!

Likes

Comments

Jag älskar ju grått. Grått är nog min bästa färg. Orange är också en sådan där favofärg, men som är så svår att använda (förutom på barnen och mina Hunter-stävlar såklart - älskar dem!). Men grått alltså - fungerar ju till allt.

VilGrått är den färg jag helst tar upp i inredningen hemma eller på kläder på mig själv. Jag är verkligen ingen beige människa, alltså jag har otroligt svårt för beige som färg. Fungerar inte alls med beige och undviker det in i det längsta. men grått alltså - ren kärlek! ♥

​Vilken är er bästa färg? Den färg som ni bara älskar sådär mer än alla andra?

Likes

Comments

Jag planerar och grejar ju hur mycket som helst, inför vår kommande tillbyggnad. Betydligt mer än Marcus och säkert mycket mer än vad som är sunt, hahaha!

Just för stunden har jag snöat in mig på golv. Jag vill ha det så enhetligt som möjligt, men inser att det kommer skilja en del trots allt. Köket kommer dessvärre förmodligen ha sitt befintliga golv några år till. Badrummet kommer absolut ha kvar sitt klinker.

I vår tillbyggnad och i vårt befintliga vardagsrum är inte golv spikat eller rättare sagt, det är inget vi ens pratat om. Men golv i hallarna (för det blir nog två!) vill jag sååå gärna ha betonggolv, även i köket, när det väl är dags för det. Tänker att det är en tacksam färg och ett bra material, när en har hundar som vi.

Som detta golv, som är alldeles lovely! Bilden är lånad HÄR.

Men det är möjligt att det inte är genomförbart av olika anledningar. Det kanske blir för dyrt, eller så känner inte Marcus alls samma behov av ett betonggolv som jag, haha.. Man vet ju aldrig ;)

Men jag kan även tänka mig klinker, betonggrått typ. Likt detta, bild lånad HÄR.

​Sedan är det såklart andra faktorer som spelar in, som vi måste ta med experter på området, för det är ju definitivt inte vi, haha.. Det måste givetvis vara lättstädat och helst ska smuts inte synas allt för tydligt på golvet. Vi har ju som sagt två hundar, varav båda fäller en del och den stora skitar ner en hel del. Och de springer ibland helt galet genom huset och golven måste palla det. Dessutom två barn, som asar in mycket grus. Vi vill ju kunna låta djur och barn leva i huset och inte behöva oroa oss över onödigt slitage, eller drabbas av städmani.

Tipsa gärna om vettiga golv, som uppfyller våra kriterier.

Men tillbyggnad och framför allt planering alltså, så himla roligt!

Likes

Comments

​Sova? Vad är det? Vi jobbar inte så, i vår familj. De där två är inget vidare alls på det. Framför allt inte den där lille söte Lillebroren. Han förstår inte alls grejen. Igår väckte han dessutom bästa Storebroren, så båda hängde med oss i soffan. Runt midnatt. Suck, hahaha!

Samtidigt är de ju så ljuvliga, de där två, Mina pågar. För några år sedan värderade jag den där ensamtiden högt. När Milton somnat och jag bara fick vara för mig själv. Sedan föddes Dante och Jennie dog. Jag återkommer ofta till det. Men jag tror att det fick mig att ändras väldigt mycket. Jag värderar alltid tiden med barnen mycket högre, än min tid utan dem. Så när de vaknar såhär mitt i natten på detta vis, så älskar jag att ha min Milton i knät och få klia honom på ryggen en halvtimme, medan Dante sitter hos Marcus. Eller tvärtom. Att få ha en av dem, eller båda, nära mig. Det är då jag känner mig som mest hel. De där två guldklimparna alltså. Jag har sagt det förr, men säger det igen - världsbäst.

Likes

Comments

Hejsan!

Idag är det måndag och måndagar innebär en Måndagslista. För er som inte vet vad det är, så är det ju så att måndagar oftast är lite tuffa och motiga och en kan behövas peppad och påminnas om vad som är bra just precis nu och i veckan som kommer (och ibland sådant som fortfarande gläder mig sedan förra veckan).
Så idag är jag helt enkelt lite extra glad över att...


...denna måndagen var helt annorlunda, mot en vanlig måndag. För denna har spenderats i Malmö, på MyNewsDay. Ett event som har inneburit föreläsningar gällande sociala medier och digital marknadsföring, bland annat. Såååå roligt! Vilken grej att börja veckan på liksom!

...jag är så glad att jag inte pendlar kollektivt i vanliga fall. Det är säkert en vanesak, men det är ju så mycket tid som går åt till pendlande. Förbannat tråkigt och ovärt.

...Dante och jag hade det så mysigt tillsammans igår. Härligt det där, med ett barn i taget ibland.

...jag har en bra vecka framför mig, känns det som. Kul liksom. Dessutom har jag hunnit med tre träningspass förra veckan, eller fyra för det blev yoga också ju! Fortsätter i samma andra denna vecka tänkte jag :)

...jag har hittat en ny serie, Call the widwife. Älskar den. Den är fantastiskt vacker och fin och rätt sorglig många gånger. Stundtals är den svår och fruktansvärd att se på. Men jag rekommenderar den verkligen. Den påminner om vad bra vi kvinnor har det idag i ett nytt århundrade, inte minst vad gäller graviditeter och förlossningar.

Likes

Comments